Zon verveelde eyeroll
zon-verveelde-eyeroll
Opstellingen
Bodo Agterhof
Opstellingen
02/10/2024
2 min
0

Zo'n verveelde eyeroll

02/10/2024
2 min
0

Zo'n verveelde eyeroll

Als zielen schuren, geven ze elkaar zo'n verveelde eyeroll. Ken je dat: 2 zielen drijven als continenten langs elkaar heen? Hoe schuurt het in jouw leven?

zon-verveelde-eyeroll

Zo'n verveelde eyeroll

"Zullen we in de hottub" vraagt ze? Ze wipt met haar ene pump heen en weer en geeft zo'n verveelde eyeroll. Ze staat op, schenkt 2 wijntjes in komt daarna terug met een borrelplankje.

Ken jij het tv-programma "Lang Leve de Liefde? Ik ben eraan verslaafd. Er zijn 3 mogelijkheden. Er is een lekkere klik met vonk, er is een klik zonder vonk en zonder klik gaat het goed schuren.

Als zielen schuren

Ik houd ervan, als zielen schuren. Wat mij betreft mag het net zo hard schuren als het krijtje op de lagere school dat afbreekt en dan krijsend tegen het bord krast.

Het schuurt duidelijk in deze aflevering. Als Karin binnenkomt, vind ik haar eerst stevig gebouwd en daardoor lomp, maar ik moet mijn mening snel bijstellen.

Halfdode ziel nog levensvatbaar?

Hij is groter, breder en steviger dan Karin. Mooie stem heeft hij en zo te horen zit Tjeerd niet verlegen om woorden.

This is tv man, maar dat schijnt hij zich niet te realiseren. Zonder filter laat hij zijn dagelijkse gedrag zien en zegt hij wat hem te binnen plopt. Qua initiatief hangt hij als een luiaard ondersteboven in de boom. Is deze halfdode ziel nog levensvatbaar?

2 Zielen drijven als continenten langs elkaar heen

Eerst doet hij zijn oortjes in. Dan mikt hij één voor één de kaasblokjes erin. Daarna speelt hij sjoelbak en schuift stukken worst in zijn bekkie, die hij met wijn wegspoelt, terwijl zijn vingers op de beat van de muziek op zijn knie meetikt.

Karin zit al lang in de hottub. Zij is een social smartass, heeft alles goed in de smiezen en laat hem dat niet merken. Hij zit in zijn eigen bubbel en klimt dan pas na een uur bij haar in de hottub. De 2 zielen drijven als continenten langs elkaar heen.

Ik voel zijn trauma schuren

Ze neemt een aanloopje en vraagt hem naar zijn jeugd en ouders. Losjes vertelt ze over haar warme nest en geeft er wat hartverwarmende anekdotes bij.

Tjeerd zijn vader is directeur en werkt 60 uur per week. Je kunt mij niet wijs maken, dat Tjeerds moeder dat prettig vindt, maar daar staat Tjeerd veel positiever in. Ik zie hem op slot zitten en voel zijn trauma schuren. "Ik denk, dat jouw handleiding te dik is om in 24 uur te lezen" zegt ze.

Hoe schuurt het in jouw leven?

Schuurt het in jouw leven? Wat schuurt er precies? Schuurt jouw relatie, schuurt je loopbaan of knaagt je burn-out aan je? Blijf je als Tjeerd wegkijken of ga je zoals Karin aankijken wat er precies schuurt?


Weet je hoe je kunt oefenen met schuren? Dat kan perfect met Kintsugi tijdens onze bijna gratis masterclass. Door de breuklijnen op te schuren, lijm je ze perfect aan elkaar, zodat de goudlijm optimaal hecht. Om te barsten of te helen in 1 dag klik op 

👉  Wat maakt onze bijna gratis masterclass met 3-D opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes zo onweerstaanbaar?  👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën