Ga in 1 dag van gebroken naar goud waard!
Groepsfoto Opstellingen MC 8

Ga in 1 dag van gebroken naar goud waard!

Ervaar hoe 3-D opstellingen, systemische kintsugi en vilten traumasmeltertjes je transformeren en laten schitteren.

Laatste masterclass voor de zomervakantie met 15 opstellingen, waarmee je the full circle of life ervaart en je batterij to the max oplaadt!
Rijna

Transformerende 3-D opstellingen

Ontdek de transformatieve kracht van 3-D opstellingen

Rijna

Systemische Kintsugi en goudlijm

Ervaar hoe je een barst in je ziel heelt met goudlijm
Rijna

Opstellen met vilten traumasmelters

Incl. spoedcursus zelf thuis opstellen met onze handgemaakte vilten traumasmelters
Masterclass 3-D opstellingen

De reis van hard naar hart

In de masterclass "Ga in 1 Dag van Gebroken naar Goud waard!" bieden we jou al onze cumulatieve kennis en ervaring met systemisch werk aan op basis van meer dan 4.000 opstellingen over een periode van 12 jaar.

Bodo is opgeleid bij Bert Hellinger zelf en aan het Bert Hellinger Instituut. Hij heeft sterk systemisch waarnemingsvermogen met laserstraal precisie.

Rijna volgde meerdere opleidingen, zoals lifecoach en EFT en is systemisch opgeleid door Bodo. Zij heeft een groot vermogen om zich in te leven en met je te verbinden

Onze oprechte aandacht en vakmanschap als expert opstellers zie je terug in de klantwaardering met een score van 9 voor onze coaching, training en trajecten.

We geven je de nodige theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen om je te laten leren en ervaren hoe de ziel breekt en weer heelt. Verschillende leer- en ervaringsstijlen worden systemisch met elkaar geïntegreerd tot een energiek geheel.

Bovendien maak je kennis met een systemische doorbraak: we doen vandaag meerdere transformatieve 3-D opstellingen, waarbij je ervaart hoe super simpel systemisch 3-dimensionaal opstellen werkt.

Wanneer heb je voor het laatst een ziels-APK gehad?
Ontdek en ervaar de essentie van opstellingen en waarom heling vanuit de diepte zoveel meer oplevert dan heling van bovenaf. Op een afwisselende, interactieve en ervaringsgerichte manier maak je vanuit verschillende invalshoeken kennis met systemisch werk en heling vanuit de diepte. Ook maak je kennis met het speciaal door ons ontwikkelde transformatieve 3-D opstellen. Inclusief spoedcursus tafelopstellingen waarbij je je gezin van herkomst opstelt, je onbewuste blauwdruk ontdekt, waar jouw handrem zit en openingen creëert voor meer groei, intuïtie en bewustzijn.

MC 13 groepsfoto

Wat vond de vorige groep van deze masterclass?

 • Hoera, ik mag eindelijk van mezelf zijn wie ik ben!
 • Met familieopstellingen ben ik van mijn hoofd naar mijn gevoel gegaan;
 • Toen ik dit voorbij zag komen dacht ik eerst aan een Kintsugi knutselclubje. Haha, big mistake! Jullie hebben me op indringende wijze weer bij mijn ziel gebracht;
 • Soms vond ik het zwaar, maar gelukkig hebben we ook enorm gelachen. Dit is een reality-chek met mijn ziel;
 • Wat een waardevolle, verbindende dag!
 • Super fijn al die actieve systemische doe-oefeningen. Ik ben gaan beseffen hoeveel trauma er in mijn vaders lijn zit en heb nog meer respect voor hem gekregen;
 • Ik vond het rete-spannend. Ik kan mijn innerlijke pijn nu aanvaarden en ben nog meer van mijn ouders gaan houden;
 • Nooit geweten hoe belangrijk het is te beseffen wat je levensopdracht is. Ik heb nu er alle vertrouwen in, dat me dat gaat lukken!
Met 15 opstellingen is deze masterclass een reality check voor je ziel.

Ja ik wil mijn hart & ziel opladen met 3-D opstellingen, Kintsugi, vilten traumasmelters, soulfood, energie & inspiratie!

Voor wie?

Over ons

Persoonlijk groeien via talenten naar je grootste gave

* Ben je stevig gepest op school en/of vaker verhuisd?

* Heb je een miskraam of abortus gehad?

* Ging je partner er ineens vandoor of overleed je partner binnen een paar maanden?

* Kon je als kind niet met je gevoel bij je ouders terecht?

Over ons

Van gedoe met anderen naar samen meer verbinding

* Gaan relaties aan en vooral weer uit?

*Vind je het moeilijk om een vriendenkring op te bouwen en te behouden?

* Lukt het je om één of andere reden niet de juiste partner te vinden of te houden?

* Word je te weinig gehoord, gezien, weggepest of genegeerd?

Over ons

Van de baan die bij je wegloopt naar je droombaan

* Word je weg georganiseerd?

* Zit je in een burned-out?

* Heb je geen idee welk werk jouw passie heeft?

*Heb jij geen autoriteitsprobleem, maar ligt dat vooral aan je baas?

Over ons

Van ploeterende zzp'er naar bloeiende ondernemer

* Heb je onvoldoende zicht op je doelgroep?

* Bied je diensten aan die blijkbaar niet lekker lopen?

* Heb je omzet, maar houdt het vooral niet over?

* Vind je het moeilijk om aan nieuwe opdrachten te komen?

Over ons

Van leidinggeven aan obstakels naar samen in regie

* Ben je manager of directeur en doen ze niet wat je wilt?

* Heb je het gevoel, dat er signalen zijn die je mist?

* Past deze tent nog wel bij je?

* Hoe sta je authentieker aan het roer?

Over ons

Van symptoombestrijding naar helen met hart & ziel

* Wil je meer zicht op hoe trauma bij je klanten werkt?

* Wil je je klanten effectiever helpen trauma te helen?

* Wil je met systemisch werk beter leren coachen en trainen?

* Wil je ontdekken hoe transformatief 3-D opstellen effectiever heelt?

Heb je de boeken van Gabor Maté gelezen? Hij is huisarts en begon zijn patiënten te bevragen naar mogelijke traumatische gebeurtenissen in hun jeugd. Wat hij ontdekte schokte de wereld. Vrijwel alle lichamelijke ziekten zijn terug te herleiden naar trauma in de jeugd. Hij heeft zo veel onderzoek verricht, dat hij aan de hand van de fysieke klacht het eerder opgelopen trauma kan duiden. In sept. komt hij naar NL. voor een masterclass en wij zijn erbij!


Ook ontdekte hij, dat veel trauma' intergenerationeel' zijn. De grondlegger van opstellingen Bert Hellinger ontdekte dit ook, maar het is de verdienste van Gabor Maté dat hij nu wetenschappelijk onderbouwd heeft. Blijkbaar zijn er karmische estafettestokjes, die van de ene op de andere generatie worden doorgegeven, totdat er iemand is die opstaat, deze echt aanschouwt en inademt.


En ken je de boeken van Bessel van der Kolk? Hij is een Nederlands vooraanstaand psychiater, wonend en werkend in Amerika. Hij heeft baanbrekend onderzoek verricht naar wat trauma doet met allerlei hersenfuncties en hoe dit verder werkt in lichamelijke functies. Hij ontdekte, dat hersen- en fysieke functies zich naar het trauma zetten. M.a.w. trauma takes over. Het neemt als een dwangbuis steeds meer bezit van je en je wordt steeds minder jezelf.


Bovendien ontdekte hij dat 'heling van boven' niet werkt. Daarmee bedoelt hij alle vormen van therapie die voortkomen uit denken en praten. Enige tekst en uitleg is trouwens aan te bevelen. Wat wel werkt is 'heling van onderen'. Daarmee bedoelt hij familieopstellingen, EMDR, yoga, ademtherapie, etc.

We nodigen je uit om met transformerende 3-D opstellingen samen de poort te openen naar nieuwe dimensies die eerst niet bereikbaar waren en nu binnen handbereik komen.

Wat maakt onze cursisten zo enthousiast?

Hoor je het eventjes van een ander.

Wat zeggen anderen?

Jullie raken me op zielsniveau, dat lukt haast niemand. Bovendien zijn jullie eerlijk, veilig, transparant, je doet wat je zegt en ik voel dat je het echt meent. Ik geef jullie een 9. Dit is echt een spa voor mijn ziel!

Janette

Nare gebeurtenissen overvielen me compleet. Deze masterclass heeft mijn kijk op mijn verleden volledig veranderd. Ik ben thuis aan het komen bij mezelf en krijg de regie weer terug over mijn leven. Een dikke 8,5 en een echte aanrader!
Raymond
De combi van jullie oprechtheid, humor en confronteren werkt voor mij als een trein. Wat `n fantastische topdag; een 9,5!
Nolleke

Het programma:

Bodo Coach

Van kortsluiting naar aansluiting

Hoe communiceer jij? In welke van de 4 DISC-stijlen ben je sterk en zwak? Hoe ontstaat in kortsluiting en hoe krijg je aansluiting? Hoe communiceert de ziel en hoe werkt je intuïtie? Hoe verhardt en hoe verzacht elke communicatiestijl? Na het voorstelrondje is dit een relaxte start van wat nog komen gaat.

Bodo Coach

Systemische Kintsugi schuurt en heelt

Om beschadigingen in de ziel te kunnen helen, moet je snappen en opnieuw ervaren hoe een dreun op de ziel inwerkt en in alles doorwerkt. Dat doen we met systemische Kintsugi onder nauwkeurig geregisseerde condities. Je ervaart hoe de ziel breekt, hoe belangrijk het is als het in de ziel schuurt en hoe je de ziel liefdevol heelt met goudlijm.

Bodo Coach

Hoe trauma de ziel talenten schenkt

Je hebt een specifieke levensopdracht gekregen. Het universele bewustzijnsveld heeft je de ouders geschonken, die daarbij passen. Zoals hun ouders hun trauma aan je ouders hebben doorgegeven, zo geven ook je ouders hun karmische estafettestokjes aan jou door. Ze zorgen ervoor, dat je hard werkt om je missie te ontdekken, want daar draait alles om. Vandaag helpen we je een handje met het ontdekken van je talenten. 

Bodo Coach

Spoedcursus zelf thuis opstellen met vilten traumasmelters

Je ontvangt vandaag een exclusieve set met handgemaakte, vilten traumasmelters van ons in bruikleen. Deze set kun je desgewenst na afloop met korting aanschaffen. Hiermee stel je je eigen gezin van herkomst op, je ontdekt jouw blauwdruk in je ziel, je grootste blokkade en hoe je openingen creëert.  

Bodo Coach

Opstellen puur

In state of the art restaurants reduceren ze een gerecht tot de meest simpele essentie om het daarna kunstig weer op te bouwen. Met 12 jaar ervaring in systemisch werk hebben wij opstellen gereduceerd tot de puurste essentie en weer opgebouwd om je onder te dompelen in de taal van je ziel & je onderbewustzijn. Let op: is confronterend. Als je alleen wilt observeren en niet wilt participeren zijn wij geen match!

Bodo Coach

Het transformatieve 3-D opstellen

Onze klanten zijn zeer onder de indruk van het door ons ontwikkelde transformatieve 3-D opstellen. We nemen je hierin vandaag mee op reis met verschillende opstellingen. Dit combineren we met ervaringsgericht trainen en opstellen voor to the max experiences. Zo laad je hart & ziel samen maximaal op met energie en inspiratie!

Oh ja, als je niets wilt delen en achter je muurtje wilt blijven zitten om anderen te observeren, koop dan géén ticket! Als je wilt geven, ontvangen en delen, neem dan voor anderhalve persoon lunch mee. Als iedereen wat eetbaars uitdeelt, maken we er samen een feestje van!

Ervaar op za. 6 juli de essentie van transformatief 3-D opstellen

Kintsugi bij Opstellen.com

Pak de power van heel je ziel!

 • Wij hebben de top-10 systemische hindernissen ontdekt waar je in je leven over struikelt

 • We vertellen je graag wat deze 10 hindernissen zijn en hoe je ze overwint

 • Je krijgt de formule mee, waarmee je super happy 100 jaar wordt

 • Bovendien ontdek je, hoe je jouw leven een 8, 9 of dikke, vette 10 geeft

 • Reserveer nu jouw stoel voor de happy 100 formule!

Groen vinkje

Voor piekeraars

Voor piekeraars die in hun hoofd verdwalen en de lift naar beneden willen pakken naar hun gevoel.
Groen vinkje

Voor doeners

Voor doeners die veel te druk zijn en vandaag willen onthaasten met oprechte aandacht voor zichzelf.
Groen vinkje

Voor gevoelsmensen

Voor gevoelsmensen die soms `n liefdevolle schop onder hun achterste nodig hebben.
Groen vinkje

Voor optimisten

Voor optimisten die van stront in hun leven mest willen maken voor een overvloedige oogst.
Opstelling met talenten

Pak je potentieel bij de kladden!

 • Alleen de zon komt zomaar voor nix op. Als je te lang wacht, is `t weer donker!

 • De kleine lettertjes: Als je korter dan een week van tevoren annuleert, geven we geen geld terug. Wel kun je deelnemen aan de volgende masterclass. Je kunt deelname slechts 1 X opschuiven. Daarna dien je opnieuw 97,- te voldoen.

Deze transformatieve masterclass is trouwens niet voor watjes!

Betweters

Binnenkomen, blocnote op tafel, druk met pennen, niet meedoen en alle kennis gappen? Betweters en die hard academen kunnen beter een blokje om doen.

Drammers

We know, we sure had our share. Who said life is fair? Drammen en volharden kan soms nodig zijn, maar sfeerverpesters mogen wegblijven. We zeggen gewoon waar het op staat, kun jij er tegen?

Droeftoeters

Heb je als droeftoeter `n zwaar, echt heel zwaar leven? Verzin jij voor elke oplossing een probleem? Dan krijg je het zwaar bij ons.

Weglachers

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Maar als je alles weg lacht, leef je nooit. Kwetsbare opstellingen bevatten een beetje zelfspot. Are you in for that?

Wat zeggen anderen?

De hele dag is super goed verzorgd. Wel moet ik eerlijk zeggen, dat ik opstellingen nog nooit had meegemaakt, wel confronterend hoor. Dat wist ik niet. Toch een 8.

Prasanna

Ik Kwam even bij collega’s kijken.. Voordat Bert Hellinger met opstellingen bekend werd, werkte ik al met 'rolspelen op zielsniveau'. Wat jullie in 1 dag bieden is veel. Alles klopt gewoon. Zwaargewichten zijn jullie, toch brengen jullie opstellingen lichtvoetig. Een dikke 10!

Clémentine

Rijna wat heb jij een geweldig gevoel voor wat er in een mens speelt. Bodo je bent fijn, maar direct, ik had soms moeite met jouw humor. Maar uhmm ik denk dat ik die schop onder mijn achterste goed kan gebruiken, mag ik de hele Wasstraat voor de Ziel?
Gerard

Gun je trauma de kans om te smelten, zodat je talenten boven komen drijven en jou naar een schitterende toekomst dragen.