Als de Kintsugi hamer je keihard raakt
Als de Kintsugi hamer je keihard raakt
Kintsugi
Bodo Agterhof
Kintsugi
08/26/2023
2 min
0

Als de Kintsugi hamer je keihard raakt

08/26/2023
2 min
0

Als de Kintsugi hamer je keihard raakt

Burned-out, een beroerte, ontslag, door je rug gaan? Wat als de Kintsugi hamer 🔨 je keihard raakt? Tips bij opstellingen als je knock-out gaat!

Als de Kintsugi hamer je keihard raakt

Door je rug gaan?

Hoe kun je in Gods naam gestrekt gaan als je een papiertje opraapt? Ik zweer het je, gewoon 1 enkel A4-tje.

Wel eens door je rug gegaan? Niet zo truttig, dat je morgen met je kaken blauw op elkaar persend toch maar in je tuftufje kruipt!

Opgekrulde spastische stuiptrekking

Nee, stop: dat je echt door je hele ruggengraat heen zakt. Het draagt jou al een leven lang en uitgerekend nu zegt `t met de middelvinger omhoog "fugg you!"

Dat je tussen de pijnscheuten door in opgekrulde spastische stuiptrekking op bed kermt. Je kunt GVD niet zitten, liggen, lopen of leunen en toiletteren is een martelgang.

De boemerang in je nek krijgen

Dit is nog eens de boemerang in je nek krijgen! Er gaan echt 24 hele uren in een dag en die Tell Sell sjit is welkom. "Moet je eens kijken Mike wat je er allemaal bij krijgt, het is werkelijk ongelooflijk!".

Ik heb heel wat nachten pijnlijk in bed gewoeld. Oh ik heb nieuws voor je: paracetamolletjes helpen nix! Met Diclofenac was ik net zo van de kaart als met xtc, maar dit was geen festival!

Niets te maken met hoe je tilt

Een masseur, peut, osteopaat, homeopaat, wat zullen we doen? Ken jij iemand die het lichaam als meer ziet dan een vel als zak met botten en vlees erin?

Zo heb ik Rein Peens ontmoet. Hij is rug-expert in Heerenveen. "Rugpijn heeft niets te maken met hoe je iets optilt" zegt hij. Ik was flabberghasted!

Wat als de Kintsugi hamer 🔨 je keihard raakt?

Rein werkt met hart & ziel. Hij neemt je waar met zijn hele systeem en neemt de tijd om het rustig uit te leggen. Mijn hoofd en ego stribbelden flink tegen. Mijn ziel snapte het meteen en ontspande.

Hij zegt wat Gabor Maté in "Wanneer je lichaam nee zegt" zegt. Als je door je rug gaat en de Kintsugi hamer 🔨 je keihard raakt, zegt je lichaam: tot hier en niet verder! De pijn komt voort uit eerder opgelopen trauma dat nu als een vulkaan ontploft.

Lijm de scherven met Kintsugi goudlijm

Als je door je rug gaat, krijg je een seintje van het universum. Je wordt vriendelijk -doch dringend- verzocht een andere houding aan te nemen, zowel fysiek als je levenshouding

Stel, dat een kostbaar voorwerp, zoals een erfstuk stuk valt. Als je het lijmt met 3 secondelijm, wordt het juist lelijker. Dat geldt ook voor je rug. Gewoon doorgaan op oude voet is vragen om nog meer rugproblemen.

Tips bij opstellingen als je knock-out gaat

Heb je een burned-out, een beroerte, ontslag, ben je door je rug gegaan of is er een ander surprising lifechanging element? Aanschouw, aanvaard en omarm het trauma, dat de Kintsugi-hamer triggerde.

Dat is de gouden Kintsugi lijm waarmee je scherven van je ziel heelt. Net als bij Kintsugi is jouw ziel met goudlijm stukken mooier dan ervoor. Is jouw ziel ergens stuk van en wil je dit helen? Klik dan op

👉 Gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes 👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën