Wat zeggen anderen over Opstellen.com?

Wat?

Wat zeggen anderen over Opstellen.com?

Wat zeggen ze over Opstellen.com

Haar leven? Eerst een 5 nu 9,5

Ergens verloor ze onderweg de aansluiting met zichzelf en haar man. Uiteraard lag dat aan hem 😇.

Ze twijfelde eerst, omdat ze geen coach zocht die het wel uit een boekje weet, maar in real life geen ballen heeft. Wat nou, als je je grootste pijn en verdriet met een knuffel omarmt?

She's back on track en hun liefde wordt bezegeld met `n 2e kind.

Bodo en Rijna ik voel me echt welkom, het is super veilig, jullie zijn eerlijk, straight to the point, wat hebben jullie veel humor en wat word je hier goed verzorgd. Ik geef deze masterclass een 9.

Cora

De combinatie van jullie oprechtheid, humor en confronteren werkt voor mij als een trein. Wat een fantastische topdag; een 9,5!

Nolleke

Wat een super inspirerende masterclass zeg! Er wordt soms over zware onderwerpen gepraat en omdat jullie humor erin weven houd je het toch luchtig en dat maakt het veilig. En oh ja, de verzorging van de innerlijke mens is echt belachelijk goed! Ik geef jullie een dikke 9.

Saskia

Ik ben geen groepsmens en toch vond ik het super fijn vandaag. Bodo en Rijna jullie zijn liefdevol, warm, open en hebben veel humor. Vandaag vind ik super waardevol en alle details kloppen gewoon. Een 8,5.

Judith

Hij gaf zijn leven & loopbaan eerst een 5 en nu een 10!

Yvo kon nog maar één ding. Zijn huwelijk was voorbij en op zijn werk werd hij weg georganiseerd. Hij koos voor het engste dat er bestond: abseilen omlaag in het grote niets. 

De hele dag is super goed verzorgd. Wel moet ik eerlijk zeggen, dat ik opstellingen nog nooit had meegemaakt:wel confronterend hoor. Dat wist ik niet. Toch een 8.

Prasanna

Jullie raken met op zielsniveau en dat lukt haast niemand. Bovendien zijn jullie eerlijk, veilig, transparant, je doet wat je zegt en ik voel dat je het echt meent. Vandaag vind ik een feestje: de koffie, de thee met verse gember, bubbelend watertje erbij, die fantastische lunch en het ijsje. Ik geef jullie een 9. Dit is echt een spa voor mijn ziel! 

Janette

Bodo en Rijna, ik ben senior maatschappelijk werker en systemisch coach. Bepaald geen groentje, heb veel cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd.; ook werken met Trauma van Franz Rupert. Wat ik hier aantref is dat jullie puur met de ziel werken en geloof me, dat is echt uniek! Hele dikke, vette 9! En oh ja doe mij zo'n set vilten opstellingspoppetjes voor op mijn werk?

Monique

Dit gaat over the basics van het leven. De opstelling raakte me tot in elke vezel, ook al had ik dat wat er speelde zelf nog nooit meegemaakt. De afwisseling tussen Bodo en Rijna vind ik erg prettig. Ik voel me echt heel erg welkom en veel ontspannener. Een 10!

Carla

Ze gaf haar leven & loopbaan eerst een 5 en nu een 10!

Janneke was er chagrijnig van. Het voelde allemaal als jeuk en te korte armpjes. Het was het allemaal gewoon net niet. Ze was niet tevreden met zichzelf, niet tevreden met haar hubby en haar baan vond ze ook maar mwoah mwoah.

Bodo en Rijna ik heb zitten huilen van geluk. Dat deed ik al bij de eerste opstelling van De Systemische Wasstraat en nu ben ik bij Kintsugi weer aan het snotteren. Ik heb   veel patronen herkend. Zo confronterend, maar het lucht zo enorm op! Het voelt veilig, het is een fijne groep en jullie humor is goud waard. Een 9. 

Nathalie

Ik had 'De Systemische Wasstraat' al aangeschaft en dacht doe mij dan ook even deze gratis masterclass. Ben al psychologe opgeleid om alles wetenschappelijk te toetsen. Nou, ik heb nieuws voor je. Met deze inhoud hebben jullie me naar de realiteit teruggebracht. Hoe krijg je in één dag zoveel variatie en verbinding, verpakt in een reality-check? Een 10!

Kimberley

Wat een afwisselend programma. Het is fijn om op een systemische manier met je handen bezig te zijn. Kintsugi maakt veel duidelijk! Die opstellingspoppetjes trouwens ook. En fijn om echte opstellingen mee te maken. En dan die lekkere hapjes, fantastische lunch en `n lekkere snack in de middag, dat maakt het een feest. Alles bij elkaar een 9. 

Helen

Gratis? Ok dan, bijna, want je vraagt een bijdrage van € 33,- voor de materialen die je inkoopt. Ik vind dat wel humor, maar heb je toch eerst even gebeld om te checken of het allemaal wel echt is? Nou, het is super echt!

Die € 33,- is een koopje en had wel € 133,- mogen zijn. Deze masterclass is een complete wasstraat voor de ziel. Al mijn vuile was is eraf en ik heb weer allemaal schoons aan. 

Anna Sofia

Wouter over leven en achtbanen

Zijn leven was net een achtbaan. dat heeft hij nu strak op de rit. Toch boden achtbanen hem de kans van zijn leven. Hij geeft zijn leven nu een dikke vette 10!

Wat waardevol, dat je hier echt van alles met elkaar kunt delen. En oh ja, jullie nieuwsbrieven: die zijn zo uit het leven gegrepen en ik moet er telkens zó om grinniken! Een dikke 9!

Regina

Stefan

Heee Rijna en Bodo, weet je nog, ik dacht ik doe het gewoon, zo’n ticket voor de masterclass, zo van wat heb ik te verliezen toch?

Jullie hebben het onmogelijke voor elkaar gekregen. In 1 dag ging ik met al mijn ego hatseflats naar mijn ziel toe. Daarom geef ik jullie een hele dikke vette 10, Chapeau!

Stefan Flos

Klazien over 'Een date met je Ziel' van www.opstellen.com

Ik wou dat ik veel eerder van opstellingen had gehoord. Dat had me zo enorm veel gedoe bespaard. Het heeft me echt geholpen dicht bij mezelf te komen. Een dikke 9,5 voor jullie   volstrekt unieke aanpak! 

Klazien Vischer

Die vilten poppetjes vind ik echt super. Wat `n oog voor detail. Bodo vind ik soms te confronterend en Rijna had ik meer willen zien. Een 8.

Francka

Martineke over opstellingen

Soms schuurt een opstelling nog harder dan grofkorrelig schuurpapier. En soms is dat precies wat je nodig hebt. Omdat perfectie niet bestaat, beoordeelt ze het traject met een 9,8. 

In de eerste plaats complimenten voor de fantastische verzorging door Martineke incl. het lunch effect! Wat fijn Bodo en Rijna dat je echt voor iedereen de tijd neemt. Een 9 en lekker recht voor zijn raap.

Judith

Ben Specialist interculturele & systeemgerichte therapie, Gestalt therapeute en werk ook met familieopstellingen. Wat een mooie dag zeg, dit zag ik totaal niet aankomen! Mijn geest had dit zo enorm nodig, wat een fijn warm bad. het voelt als een heel luxe spa dag voor mijn ziel.   De organisatie, jullie manier van leiding geven, allemaal perfect, een 9!

Ayse

Weet je wat zo grappig is? Ik wilde al jaren Kintsugi doen en ineens staat het voor mijn neus! Daarmee leg je de vinger op de zere plek. Fijn dat dat op zo'n veilige manier gebeurt. Ben gek op reizen, maar nu begeleiden jullie me bij mijn reis naar de binnenkant. Een mooie 9.

Andrea

De laatste 2 jaar heb ik zelf veel masterclasses en trainingsdagen met en over opstellingen gevolgd., dus ik weet waarover ik spreek.m Wat ik bij jullie aantref, heb ik   echt nog nooit meegemaakt!   

Bodo en Rijna jullie zijn zo ontwapenend jezelf, dat ik me uitgenodigd voel mijn puurste zelf te zijn. Wat een professionaliteit en vakkennis. Wat hebben jullie veel liefde, humor en spitsvondigheid. Daarmee zijn jullie een voorbeeld voor me hoe ik mijn vak ook kan uitoefenen. 

Jaaah en dan die verzorging: alsof ik in een sterrenrestaurant zit. 

En allemaal gratis? Da's onmogelijk, maar jullie flikken het. Ik geef jullie een hele dikke, vette 1 1 !

Ilim

Mailtje om 02.00 uur `s-nachts

Waarom Bas het traject een 9,5 geeft?

Je wordt elke keer op één of andere manier ook door Bodo en Rijna opgeladen. De emoties zijn soms best heftig. Ze vragen veel energie, maar wat er voor in de plaats komt geeft ook weer veel energie. 

Ik raad iedereen die met een vraag rondloopt een opstelling te doen en óók om dit bij Bodo en Rijna te doen. Zij zijn   liefdevol, integer & veilig.  Met opstellingen krijg je antwoorden op levensvragen zonder oordeel.

Marja Kamphuis

Heinke

Ik kom uit de financiële wereld, heb enorm veel trainingen gevolgd. en weet letterlijk wat er in trainingsland te koop is.

Wat mij betreft behoren Bodo en Rijna tot de 5% toptrainers van NL. Er wordt veel te weinig gecoacht & getraind met hart & ziel, laat staan dat het juist over de ziel gaat.
Door jullie trainingen, de unieke en de top of the bill inhoud leef ik nu in vrijheid. Ik ben waanzinnig opgeknapt en dat gun ik iedereen!

Heinke Woudenberg

Zo'n 10 maanden geleden kwam ik bij Bodo in traject, omdat ik compleet vastliep in mijn loopbaan. De familieopstellingen hebben me laten zien dat ik eigenlijk al veel eerder vastliep. Toen kon ik dat echt niet aan. 

We gingen naar de kern. Dat was erg confronterend, maar ik ben er enorm van opgeknapt. 

Het mooiste is, dat ik nu weet waar het `em in zit. Ik heb de regie en weet aan welke knoppen ik moet draaien om van A naar B te komen,.

Bij aanvang van het traject gaf ik mijn leven een 4,75 en nu een 7,125. Mijn loopbaan gaf ik een 1 en nu een dikke 7. 

Wendy de Jong

Zo'n opstelling heeft bij mij een beter inzicht gegeven in wie ik ben, welke rol mijn vader in mijn leven heeft gehad (en nog heeft) en welke keuzes ik beter niét zou kunnen maken in mijn leven. Een bijzonder fenomeen waar ik met veel plezier, warmte en dankbaarheid op terug kijk. Zelfs na meer dan acht jaar.

Lute Beute

Kom van die bank af!

Mirjam geeft de opstellingen bij Bodo een 9.

Pakkend, eerlijk en duidelijk. Opstellingen werken en zorgen ervoor dat je de zwerfkeien en wegversperringen op je pad kunt weghalen. Dan gaat je energie weer stromen en kom je waar je wilt zijn. Een dikke 10+.

Liesbeth van Opstal

Ik zou mezelf eerst niet omschrijven als getraumatiseerd, maar ben dat wel. 

Mijn ouders zijn hele lieve mensen en harde werkers. Praten over gevoel is echt niet hun ding.

Hulpvaardig en netjes als ik ben, heeft mijn ziel besloten niet moeilijk te doen. 

Zo cijferde ik mezelf steeds meer weg. Uiteindelijk heb ik daar de hoofdprijs voor betaald.

Nu zet ik mezelf op no. 1 en dat werkt als een trein!

Martineke

Die opstelling over mijn moeder vond ik al bijzonder. De volgende keer gingen we mijn vader opstellen. Hij is een paar jaar geleden- nog veel te jong- overleden. 

Je zei dat hij je vroeg tegen me te zeggen dat hij van me houdt. Nog steeds en dat hij dat te weinig zei. Ik was met stomheid geslagen. Daarna tot in het diepste van mijn ziel geroerd.

Wat jij niet wist, is dat hij steeds meer verlamde in zijn uitingen. “Hij mist je elke dag en hij houdt zielsveel van je” zei jij. "Hij voelt zich schuldig, dat hij dat te weinig tegen je heeft gezegd". 

Ik moest zo verschrikkelijk huilen. Niet omdat het zo pijnlijk was, maar omdat het zo waar was. Ik ben je voor altijd dankbaar. Dikke 10 punten!

Mireille Friedrich

De sessies met Bodo voelden als een open gesprek aan de waterkant, met blauwe stoelen die deden denken aan het water en schilderijen van ganzen aan de muur. Hij slaagde erin om mij te laten voelen, daagde me uit en stopte net op het randje, zonder er ooit overheen te gaan. Hoewel ik het soms oneens was met hem, had hij toch gelijk.

Hij vroeg me om de stoelen te verplaatsen om zo de onderlinge relaties visueel te maken, maar uiteindelijk plaatsten de stoelen mij op mijn eigen plek. Dit gaf me inzicht en deed patronen en gedragingen op hun plaats vallen.

Het traject met Bodo was voor mij een stap buiten mijn comfortzone. Het was uniek en heeft me waardevolle inzichten gebracht, waardoor ik verder ben gekomen en innerlijke rust heb gevonden. Ik waardeer het traject met een 9 en beveel het zeker aan.

Frans de Graaf

William over familie- en loopbaanopstellingen

Hij geeft het traject een 9+
Heinke

Ik kom uit de financiële wereld, waar ik enorm veel trainingen heb gevolgd.

Ik weet dus letterlijk wat er in trainingsland te koop is.

Wat mij betreft behoren Rijna en Bodo tot de 5% toptrainers van Nederland.

Er wordt veel te weinig gecoacht met hart & ziel, laat staan dat het juist over de ziel gaat.
Door jullie trainingen, de unieke en top of the bill inhoud leef ik nu in vrijheid!

Ik ben waanzinnig opgeknapt. Dit gun ik iedereen!

Heinke van Woudenberg

Uit eigen ervaring kan ik niets anders zeggen dat Bodo een topper is! Alleen al omdat hij zelf zo dicht bij zijn ziel en bezieling is kom je zelf ook in verbinding met je ziel. Dankbaar voor de inzichten die ik de afgelopen maanden heb gekregen tijdens onze opstellingen.

Jet van Amersfoort-Diederiks

Door jou heb ik ontdekt dat ik enorm veel geel in me heb.

Bij mijn vorige werkgever was er eerst verbondenheid en aandacht voor de mens.

De tent groeide als kool en elke maand verdween er wat warmte.

Nu snap ik pas hoezeer ik mensen en warmte nodig heb. 

Ik heb nogal een carrièreswitch gemaakt. Ben nu Yin Yogadocente en Aromatherapeute.

Yin Yoga gaat over bindweefsel, omdat pijn, emoties en chronische klachten zich hierin ophopen, terwijl de andere yogavormen over spierkracht en spieren gaan. 
Kan ik er met al mijn gevoel voor mensen zijn. Nu heel ik mezelf en anderen.

Anita van der Velde
Ernst

Na mijn ontslag ben op zoek gegaan naar mezelf en wat ik de komende jaren wil gaan doen.

Bodo's directe aanpak, zelfreflectie, waar liggen je roots en volg jezelf vanuit gevoel en hart heeft mij in de sessies geholpen. Niet alleen kan ik nu bepalen wat ik wel en niet wil gaan doen.
Vooral de sessies met  familieopstellingen geven beter inzicht in mezelf.
Volgen van je gevoel en je hart, niet bang zijn lastige beslissingen te nemen.
Dit geeft rust. Rust die je uitstraalt naar je omgeving en zeker ook naar je gezin. 

Ik dank je hartelijk voor de begeleiding en zal je zeker aanbevelen!

Als cijfer een dikke 7,5.

Ernst Schouwerwou

Over liefdevol confronteren

Het grote talent van Bodo

Dat er verschillende zielen zijn, dat was voor mij een echte eyeopener.

Als je het eenmaal weet is het meer dan logisch.

Daardoor kon ik als zzp-er mijn vorige opdrachtgever makkelijk loslaten.

Ik stopte allemaal energie in de tent en kreeg er amper iets voor terug.

Die wasstraat met 10 stappen bij jou, wat heeft me dat veel inzichten opgeleverd.

Ik heb meerdere gaten in mijn ziel gedicht, zodat energie niet meer weglekt.

Ik heb mijn privé en mijn zzp-leven over een heel andere boeg gegooid.

Ik leef, groei en bloei weer!

Bas

Bij Bodo heb ik ervaren wat de kracht van opstellingen is en de impact van zijn intuïtie.

Er zijn momenten tijdens de sessies, waarop de ingevingen van Bodo bepalend zijn geweest. Daardoor werd de boodschap die ik eruit mocht halen velen malen helderder. 

Bij het lezen van dit e-book word ik me ervan bewust dat we allemaal op ons intuïtie, onderbuikgevoel of gevoel mogen en kunnen vertrouwen. 

In ons allemaal zit een kracht waarmee je impact hebt en dat mijn intuïtie anders werkt dan die van mijn buurvrouw. 

Door de verschillende communicatiestijlen wordt benadrukt hoe het verschil in gedrag ontstaat. Dit helpt mij om bij mezelf en de ander te kijken naar wat er achter dit gedrag zit.

Gerdien van de Wind

Een face-to-face afspraak was snel gemaakt en voordat ik het wist zat ik bij hem.

Daar stond ik: Voor de wasstraat. Een kadootje aan mezelf om tot de kern te komen.

Ik leefde ver weg van mijn ware zelf en werkte het ene to-do lijstje af na het andere.

Ik was onvrij geworden en niet meer beschikbaar voor mij zelf.

Levensvragen als: Wat doe ik, wie ben ik, wat wil ik en wat is het ergste wat ik ooit heb meegemaakt komen met opstellingen aan bod.

Wat er dan gebeurt is onbeschrijfelijk.

Niet altijd even leuk hoor, want ik ging dwars door mijn duisternis heen.

Bodo is een zeer prettige therapeut, begeleider, coach, levenselixer: hij is van alles wat.

Het allerfijnste vind ik dat je een eerlijk beeld krijgt van jezelf. Hij draait er niet omheen en als het hem niet aanstaat wat ik doe omdat ik in mijn hoofd blijf, schroomt hij niet om dat te zeggen.

Dat is precies wat ik nodig heb: Duidelijkheid, erkenning, serieus genomen worden. Hier krijg ik zelfvertrouwen van. Durf te leven en durf te voelen.

Het zaaien komt in het traject heel duidelijk terug. Je oogst OOOOO en AAAAA momenten.

Kwartjes vallen, er komt meer begrip, relaties veranderen, ik sta steviger in het leven. Ik ben nog niet klaar en geniet ondertussen van alle ruimte die ik ervaar door de bagger die opgeruimd is.

Ik raad de 10- Step Soul Challenge  zeer aan voor mensen die zin en lef hebben om te leven.

Leven is tenslotte het meervoud van Lef.

Wat mij raakte onderweg is dat ik las dat de meeste mensen op hun sterfbed spijt hebben van het feit dat ze het leven van een ander hebben geleefd.

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb om dit te voorkomen door de wasstraat 2.0 van het Step Soul Challenge programma en dat gun ik iedereen!

Het is voor mij terugkeren naar mijn eigen waarde. In het labyrint kun je niet verdwalen, maar het wel goed om soms bij de hand genomen te worden. Daarvoor ben je hier aan het beste adres. 

Sandra Striethouldt

Ik stond op een enorm zijspoor geparkeerd. Van Spa rood werd ik een lauwe Spa blauw. Eerst tijdelijk, maar dat kreeg steeds meer een permanent karakter inclusief shattered dreams.

Het begint bij de Masterclass die Rijna en Bodo geven. Daar heb ik de hele wasstraat aangeschaft. De blokkades zijn weg, mijn energie is terug, ik durf grenzen aan te geven en ben letterlijk in beweging gekomen. 

Dat ik mijn levensopdracht heb ontdekt, dat is echt the point of no return. Bij mij werkte het zo, dat ik de toekomst in werd gekatapulteerd. Ik kon mijn dromen rechtstreeks waarmaken.

Annemiek

Hoeveel resultaat wil je?

Abel over de schop onder zijn kont

Zo’n 3 maanden voor de eerste Coronagolf kwam ik bij jullie. Ik kreeg een burn-out, een milde hartaanval en Corona. Hoeveel waarschuwingen en vertraging wil je in twee jaar krijgen?

Op dat moment was ik het er totaal niet mee eens, maar elke stap, elke vertraging was hard nodig. Anders was ik nooit bij mezelf gekomen, lekker ontevreden gebleven ziende blind gebleven. Eerlijk gezegd was ik een talking head.

Nu ben ik bij mijn gevoel en ga ik anderen coachen die net zo vastlopen als ik deed.

Bas van der Holst

Als je Bodo tegenkomt op je levenspad, is het hoog tijd om het tij te keren.

Bodo helpt je op een integere manier je oude overtuigingen die je in de weg zitten, los te laten.

Hij brengt je naar de kern op een respectvolle, creatieve en confronterende manier en het werkt! Bodo is gepassioneerd en humorvol. Ik zou zeggen: gun het jezelf.

Wil van der Veen

Je hebt een wat aparte schrijfstijl Bodo. 

Voor mensen die je niet kennen kan het wat vreemd aanvoelen. 

Als je daar doorheen kijkt, zie je een topcoach die perfect door heeft wat er aan de hand is.

Errit Sietzema

Je hoeft niet te bedenken wat je moet zeggen of doen. 

Je wordt geleid, het werkt écht zo!

Het mooie van opstellingen is dat je ratio uitgeschakeld is.

Je krijgt een kijkje achter de schermen wat er werkelijk speelt.

Het is alweer meer dan 5 jaar geleden, maar ik kan me de opstellingen nog als de dag van gister herinneren. Bodo doet dat heel integer, met humor en persoonlijkheid.

Leontien van Delft

Stilte is balsem voor de ziel

Nog dichter bij jezelf

Certificaat Ambachtelijk Opsteller Rijna van der Vlugt

Soms weet ik dingen in het leven gewoon.

Dan weet ik op welke plek ik moet zijn.
Zo was het met deze opleiding. Thuiskomen bij m'n professionele ik vond ik retespannend! Dat is wat het mij heeft opgeleverd: thuiskomen.

Corona gooide roet in het eten - dacht ik. Het tegenovergestelde bleek waar. Voor mij was het precies goed. Op deze manier leerde ik op eigen waarnemingen en ingevingen te vertrouwen.
Het vele live doen, het ervaren, de open en eerlijke feedback van zowel Bodo als de medecursisten zetten mij in mijn vertrouwen als opsteller.
De pracht van de eindopdracht was pittig en de bevestiging van groei, het (zelf-) vertrouwen en de bevestiging dat overgave aan God ervoor zorgt dat ik anderen mooie inzichten te bieden heb.

Als ik de klant verder help, helpt deze mij verder op mijn pad.

Ik waardeer de opleiding met een dikke 10.

Rijna van der Vlugt

Hoe doorloop je een opleiding tot opsteller in een tijd waarin contact en verbinding moeizaam gaat?Juist die moeilijkheid is het grote succes geweest voor mij door de verwachting om te zetten naar verrassing naar wat er komen gaat.

Het eerste wat ik kreeg van Bodo was een lees verbod. Kennis geeft mij grip en juist dat had ik te leren om die te laten gaan. Geen grip, wel een grap. Want daar zit juist mijn kracht heb ik ontdekt, de losheid en de humor. Openstellen, me nog meer door mijn gevoel laten leiden. Dat had ik te leren.

We begonnen met opstellingen met mensen, daarna met stoelen en in mijn eindopdracht leegde ik een hele zak met kussen, lappen, knuffels en ander representerende spullen. De ruimte om te experimenteren was er.

Er was nog iets wat ik te leren had. De trainer is de trainer, hij bepaalt de opleiding en hij weet wanneer ik klaar ben, niet ik. Dat was nog wel de grootste stap. Respect voor het grote en het kleine accepteren. Wat is van mij en wat is van de ander, nog zo’n mooie. 

Door de lastige tijd was het nodig de flexibiliteit te benutten. Het werd een ander soort opleiding dan we aan het begin allemaal dachten.

Bodo heeft altijd oog gehad voor ons leerproces en wat nodig was om ons aan het einde van de opleiding ook echt opsteller te zijn, te voelen.

Dat schuurt soms ook, dan krijg je recht voor zijn raap van Bodo te horen wat er gebeurt, waar de groei zit en wat ik niet wil horen maar diep van binnen wel wist. Vanuit een goed hart en een goede intentie de hamer er door. Oh wat vond ik je soms een @#%$!

Binnen de steeds veranderende beperkingen wist hij met creativiteit weer de juiste inhoud te geven. Veel dankbaarheid naar de oefencliënten die hun hebben en houden aan ons hebben getoond. Het is klaar en nu begint het pas!

Albert-jan Zijlstra

Certificaat Ambachtelijk Opsteller Albert-Jan Zijlstra

Je vechtlust terugvinden

Rob geeft de opstellingen een 9

Masterclass Familieopstellingen Nieuwegein

Zij doorbraken hun cirkel en staan te stralen. Doorbreek nu je cirkel, meld je aan en ontdek hoe je jouw leven een 8 of 9 geeft!

Heee Rijna en Bodo, weet je nog, ik dacht ik doe het gewoon, zo’n ticket kopen voor de ééndaagse masterclass, zo van wat heb ik te verliezen toch?

Jullie hebben toen het onmogelijke voor elkaar gekregen.

In 1 dag ging ik met al mijn ego hatseflats naar mijn ziel toe.      

Daarom gaf ik jullie toen een hele dikke vette 10!

Chapeau!

Stefan Flos

Logo strook png