De systemische Wasstraat voor je Ziel
Opstellen.com: De Regisseur van je Leven

De Wasstraat voor je Ziel

Gooi die handrem eraf en geef je leven een 9 met 10 opstellingen!

Rijna

Systemische intake

Kennismakingsgesprek incl. gratis parkeren, familieopstelling, koffie, thee en water met bubbeltje

Rijna

Individuele opstellingen

Ruim je bewuste en onbewuste blokkades op, groei & bloei als nooit tevoren met 10 persoonlijk op jou afgestemde opstellingen.
Rijna

Groeidossier

Je ontvangt een groeidossier. Sla hierin de foto's & tekst op die we je alle opstellingen appen. Zo ontstaat een blijvend waardevol document.

Ik straal weer!

Bij aanvang traject gaf ze haar levenskwaliteit een 3,5. Met een 8 is het levensgeluk geworden.

Wil jij een rijk leven dat je een 9 of zelfs een  dikke vette 10 geeft?

Over ons

Transformeer je leven to the max!

We hebben in 12 jaar meer dan 4.000 opstellingen begeleid. Wat we ontdekten is dat werkelijk waar bijna alle klanten systemisch struikelen over dezelfde onderwerpen.

We hebben de grootste 10 struikelblokken samengebracht tot één geïntegreerd geheel, waarin we al onze systemische kennis, ervaring en know-how hebben verwerkt.

Je ontvangt 10 parels van een opstellingen, speciaal op jou afgestemd. We rijgen ze samen aan elkaar tot een prachtige systemische parelketting.

Je gaat met hart & ziel door de wasstraat, wast alle pijn, verdriet en onverwerkte gebeurtenissen van je af en straalt als nooit tevoren.

De Wasstraat voor de Ziel is geschikt voor allerlei unsolved business, van gedoe in het gezin waar je uit voortkomt, te weinig eigenwaarde, gedoe met relaties, gedoe met je werk, gedoe als zzp`er, enfin als je nou eindelijk eens die handrem eraf wilt gooien!

Gemiddeld genomen geven onze klanten bij aanvang traject hun leven een 5 of een 6. Na afloop geven ze hun leven een 8, 9 of een dikke 10!

Bovendien krijg je toegang tot een complete systemische toolkit en een nieuw innerlijk navigatiesysteem waar je de rest van je leven super veel plezier van hebt. Je bereikt nu veel meer op een veel makkelijkere manier.

"IK ontdekte mijn intuïtie"

Het bleek zijn allergrootste gave!

Unieke transformatieve 3-D opstellingen die dóór blijven werken.

Voor wie?

Over ons

Persoonlijk groeien via talenten naar je grootste gave

* Ben je stevig gepest op school en/of vaker verhuisd?

* Heb je een miskraam of abortus gehad?

* Ging je partner er ineens vandoor of overleed je partner binnen een paar maanden?

* Kon je als kind niet met je gevoel bij je ouders terecht?

Over ons

In je relaties van afstand via samen naar verbinding

* Gaan relaties aan en vooral weer uit?

*Vind je het moeilijk om een vriendenkring op te bouwen en te behouden?

* Lukt het je om één of andere reden niet de juiste partner te vinden of te houden?

* Word je te weinig gehoord, gezien, weggepest of genegeerd?

Over ons

Van de baan die bij je wegloopt naar je droombaan

* Word je weg georganiseerd?

* Zit je in een burned-out?

* Heb je geen idee welk werk jouw passie heeft?

*Heb jij geen autoriteitsprobleem, maar ligt dat vooral aan je baas?

Over ons

Van ploeterende zzp'er naar bloeiende ondernemer

* Heb je onvoldoende zicht op je doelgroep?

* Bied je diensten aan die blijkbaar niet lekker lopen?

* Heb je omzet, maar houdt het vooral niet over?

* Vind je het moeilijk om aan nieuwe opdrachten te komen?

Over ons

Van obstakels managen naar samen in regie

* Ben je manager of directeur en doen ze niet wat je wilt?

* Heb je het gevoel, dat er signalen zijn die je mist?

* Past deze tent nog wel bij je?

* Hoe sta je authentieker aan het roer?

Over ons

Van symptoombestrijding naar helen met hart & ziel

* Wil je meer zicht op hoe trauma bij je klanten werkt?

* Wil je je klanten effectiever helpen trauma te helen?

* Wil je met systemisch werk beter leren coachen en trainen?

* Wil je ontdekken hoe transformatief 3-D opstellen effectiever heelt?

"Ik gaf mijn leven eerst een 5,5 en nu een 9,5!"

En hoera er is nieuw leven op komst!
Ontdek en ervaar de essentie van opstellingen en waarom heling vanuit de diepte zoveel meer oplevert dan heling van bovenaf. Op een afwisselende, interactieve en ervaringsgerichte manier maak je vanuit verschillende invalshoeken kennis met systemisch werk en heling vanuit de diepte. Ook maak je kennis met het speciaal door ons ontwikkelde transformatieve 3-D opstellen. Inclusief spoedcursus tafelopstellingen waarbij je je gezin van herkomst opstelt, je onbewuste blauwdruk ontdekt, waar jouw handrem zit en openingen creëert voor meer groei, intuïtie en bewustzijn.
Opstellen.com: Resultaten van de Wasstraat voor je Ziel

Krachtige resultaten

Burned-out, echtscheiding, reorganisatie, depressie, op de één of andere manier pak je op de rotonde telkens de verkeerde afslag.

De 1e keer kan echt stom toeval zijn. De 2e keer is het nog steeds stom, maar is het wel zo toevallig dan? De 3e keer is het zo super intelligent, dat het je toevalt. 

Da's precies wanneer onze klanten contact met ons zoeken. Ze snappen, dat er meer is tussen hemel en aarde, maar waar gaat dat dan over?

Sometimes it just sucks. Bij aanvang traject zijn ze meer ongelukkig dan gelukkig. Ze geven hun levenskwaliteit gemiddeld een 4,5. 

Na 6 maanden traject scoort hun leven op onze systemische geluksmeter minimaal 2 punten hoger en na een jaar geven ze hun geluk een 8, een 9 of een dikke 10!

Heb je de boeken van Gabor Maté gelezen? Hij is huisarts en begon zijn patiënten te bevragen naar mogelijke traumatische gebeurtenissen in hun jeugd. Wat hij ontdekte schokte de wereld. Vrijwel alle lichamelijke ziekten zijn terug te herleiden naar trauma in de jeugd. Hij heeft zo veel onderzoek verricht, dat hij aan de hand van de fysieke klacht het eerder opgelopen trauma kan duiden. In sept. komt hij naar NL. voor een masterclass en wij zijn erbij!


Ook ontdekte hij, dat veel trauma' intergenerationeel' zijn. De grondlegger van opstellingen Bert Hellinger ontdekte dit ook, maar het is de verdienste van Gabor Maté dat hij nu wetenschappelijk onderbouwd heeft. Blijkbaar zijn er karmische estafettestokjes, die van de ene op de andere generatie worden doorgegeven, totdat er iemand is die opstaat, deze echt aanschouwt en inademt.


En ken je de boeken van Bessel van der Kolk? Hij is een Nederlands vooraanstaand psychiater, wonend en werkend in Amerika. Hij heeft baanbrekend onderzoek verricht naar wat trauma doet met allerlei hersenfuncties en hoe dit verder werkt in lichamelijke functies. Hij ontdekte, dat hersen- en fysieke functies zich naar het trauma zetten. M.a.w. trauma takes over. Het neemt als een dwangbuis steeds meer bezit van je en je wordt steeds minder jezelf.


Bovendien ontdekte hij dat 'heling van boven' niet werkt. Daarmee bedoelt hij alle vormen van therapie die voortkomen uit denken en praten. Enige tekst en uitleg is trouwens aan te bevelen. Wat wel werkt is 'heling van onderen'. Daarmee bedoelt hij familieopstellingen, EMDR, yoga, ademtherapie, etc.

Het rookgordijn is weg!

Nu ademt Machiel het leven weer in.

Het programma: The Circle of Life

Bodo Coach

1- Gratis systemische intake

We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek incl. gratis parkeren, familieopstelling, koffie, thee en water met bubbeltje. We hebben een specifieke opstelling ontwikkeld, waarbij je in een notendop inzichtelijk krijgt waar je tegenaan loopt, door welke onbewuste factoren de huidige situatie ontstaan is en hoe we jou optimaal kunnen helpen en wat daarvoor nodig is.

Bodo Coach

2- Wat is je doel?

* Wil je blokkades opruimen, trauma laten smelten, meer energie, verbinding, flow, zodat je je leven `n 9 geeft?

* Wil je in je relaties met anderen meer samen, verbinding en synchroniciteit ervaren?

* Wil je op professioneel gebied je droombaan scoren die je een minimaal een 9 geeft?

* Wil je als zzp`er betere dienstverlening en meer klanten die jouw diensten kopen? Hoeveel meer omzet wil je?

* Wil je als manager authentieker leidinggeven, grip krijgen op onzichtbare factoren en in de regie staan?

* Wil je als coach en trainer deskundiger worden in het systemisch begeleiden van jouw cliënten?

Bodo Coach

3- Jouw levensverhaal systemisch belicht

What's the story of your life? We nemen samen je levensverhaal door, destilleren de tikken die jouw ziel heeft ontvangen en nemen een aanloopje in het helen van deze breuklijnen in de ziel. je krijgt zo tussen de vitrages door een doorkijkje naar je levensopdracht, zodat er op de diepere lagen een extra aandrijfmotor gaat draaien. 

Bodo Coach

4- The Circle of Life met 8, 9 of 10 opstellingen

We hebben in de loop der jaren een vaste marsroute ontwikkeld, die synchroon loopt met de 10 onderwerpen waar mensen systemisch het meeste over struikleen. Je ontvangt tijdens dit traject Tijdens dit traject 8, 9 of 10 persoonlijk op jou afgestemde opstellingen, zodat blokkades verdwijnen, de energie en flow toenemen. Doorgaans heb je 1 afspraak per 2 weken. We passen het tempo aan op het ritme van de ziel. 

Bodo Coach

5-Jouw groeidossier

Je ontvangt van ons jouw individuele groeidossier. Daarin staat jouw levensverhaal incl. onze aanvullende systemische aanwijzingen. Er staat wat systemische achtergrondinformatie in en de marsroute met de 10 onderwerpen die in de meeste trajecten aan bod komen. Elke sessie maken we wat foto's van de opstelling die we je appen incl. wat systemische opmerkingen. We raden je aan om dit na elke sessie in je dossier op te slaan. Zo krijg je blijvend zicht op jouw persoonlijke levenspad, je marsroute en hoe je optimaal van A naar B gaat.

Bodo Coach

6- Afsluiting: welk cijfer geef je je levenskwaliteit nu?

Het traject De Wasstraat voor de Ziel wordt afgesloten met een eindevaluatie. We hebben een systemische geluksmeter ontwikkeld. We nemen door hoe je aan het begin van het traject scoorde en hoe je nu scoort. Zo krijg je zicht op jouw persoonlijke groei. 

De zwaarte is weg

Ik heb mijn leven goed op orde hoor, dat is waar het niet knijpt. Een schat van een man, 2 geweldige kinderen, ik werk met veel plezier en heb fijne vriendinnen. Ik had alleen zo'n opgejaagd gevoel. Door het traject bij jou ben ik pas gaan snappen hoe zeer mijn moeder getraumatiseerd is geraakt.
Ze kwam na de oorlog als Duits sprekend meisje naar Nederland, dat lijkt me pittig!

Haar schoonfamilie bleek geen hemel, maar een hel. Ze woonde bij ze in, maar ze namen haar paspoort af. Ze moet haar familie enorm gemist hebben en haar zoon overleed.. Ja het houdt niet over hè?

Ze heeft het allemaal niet kunnen verwerken en wordt elke dag een klein beetje dementer, afstandelijker en bozer. Het grote verschil zit `em erin, dat ik mijn moeder en haar trauma's nu kan zien in de context van de tijdsgeest met haar familie en hoe ze ze allemaal miste op de achtergrond. 

Aan de ene kant heb ik nu meer begrip voor haar en aan de andere kant kan ik al haar gedoetjes makkelijker bij haar laten. Ik draag het niet meer voor haar. 

Dat zware, opgejaagde gevoel werd steeds erger. Het trok alle leuke dingen in mijn leven mee naar beneden door het doucheputje. Het traject heeft me een nieuw innerlijk kompas gegeven, waarop ik elke dag vertrouw. Het geeft me rust en kracht. Eerst gaf ik mijn leven een 5,5 en nu een 8,5. 

Het traject beoordeel ik met een dikke 9. Alles is tot in de puntjes verzorgd en wat heb je telkens lekkere theesmaakjes. Wat ik erg fijn vond is dat je open bent over jezelf. Wat je me hebt gebracht heb je niet uit zo'n theoretisch boekje met een dure naam: this is you in real life. Oh en je hebt een fijn evenwicht tussen soms die schop onder mijn achterste en een knuffelmuur. Dat maakt je inspirerend Bodo. 

Ervaar de essentie van transformatief 3-D opstellen en groei mee met the circle of life!

Opstellen.com: Wasstraat voor de Ziel: de Liefde die stroomt

Pak de power van heel je ziel!

  • Wij hebben de top-10 systemische hindernissen ontdekt waar je in je leven over struikelt

  • We vertellen je graag wat deze 10 hindernissen zijn en hoe je ze overwint

  • Je krijgt de formule mee, waarmee je super happy 100 jaar wordt

  • Bovendien ontdek je, hoe je jouw leven een 8, 9 of dikke, vette 10 geeft

  • Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

"Ik was super sceptisch over opstellingen"

Die droombaan kwam zomaar onverwachts voorbij fietsen!
Opstellen.com Opstelling op Maat

Durf jij je power vol bij de kladden te pakken?

  • Gooi die handrem eraf, stop met op de rotonde de verkeerde afslag te kiezen en ontdek hoe het leven je weer toelacht!
  • Alleen de zon komt zomaar voor nix op. Als je te lang wacht, is het zo weer donker!

"Ik gaf mijn leven & loopbaan eerst een 5 en nu een 10!"

Eerst was hij bijna alles kwijt, nu heeft hij meer dan dit alles weer terug!

"Toegang tot een wereld waar ik eerst geen toegang toe had"

Monique over systemische comapssievolle zuurstof