Gratis Masterclass: 3-D Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

De Bijna Gratis Masterclass met
3-D Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

Ervaar 3-D opstellen in 3 super simpele sterke systemische stappen

op zaterdag 9 december 09.00 - 17.30 uur in Nieuwegein

Gratis masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes

Een date met je ziel

Gratis Masterclass Opstellingen Kintsugi Opstellingspoppetjes

De combinatie van   jullie oprechtheid,  humor en confronteren werkt voor mij als een trein. Wat een fantastische topdag; een 9,5!

Nolleke

Lijm scherven met Kintsugi-goud,

leer zelf thuis opstellen met opstellingspoppetjes

en ontmoet je ziel met 3-D opstellingen.

Bodo en Rijna ik voel me echt welkom, het is super veilig, jullie zijn eerlijk, straight to the point, wat hebben jullie veel humor en wat word je hier goed verzorgd. Ik geef deze masterclass een 9.

Cora


Ik werkte al met rolspelen op zielsniveau voordat Bert Hellinger ermee bekend werd. Ik had me als opsteller opgegeven om even bij collega’s te kijken. Wat jullie allemaal in 1 dag bieden is zo veel. Alles klopt gewoon. Ik vind jullie zwaargewichten en toch brengen jullie opstellingen zo  lichtvoetig. Een dikke 10!

Clementine

Reserveer nu jouw bijna gratis stoel voor de masterclass op za. 9 dec

Wat een fijne introductie met die communicatiestijlen. Omdat het veilig is, geven mensen zich bloot. En wat een super goede verzorging zeg! Ik wil mezelf op orde krijgen en verbinding krijgen met mijn ziel.. Dat is gelukt.

Raymond
Opstellen.com van t padje af

Van `t padje af?

Sometimes the sjit just hits the fan. Je ziet het niet aankomen, maar je krijgt die strontbak helemaal over je heen. 

Je lieve hubby die ineens vreemd gaat. Kom je later achter, dattie `t al 2 jaar doet. Blijkt het met je beste vriendin te zijn. Of met je beste vriend: kan tegenwoordig ook nog!

Word je ineens weg georganiseerd, terwijl je in het vorige jaarverslag met foto en al als personeel het meest kostbare asset van de tent was. 

De miskraam, de abortus, het overleden kind: vooral wegstoppen en keep on smiling. Nee die hartaanval en burn-out hebben nix te maken met je Mora en Heineken dieet.

Dacht je toch echt dat je best bij je gevoel bent, maar nu blijkt van niet. Blijk je meer van `t padje af, dan je eerst dacht. Vandaag ontdek je de plattegrond naar geluk.

Wat een super inspirerende masterclass zeg! Er wordt soms over zware onderwerpen gepraat en omdat jullie humor erin weven houd je het   toch luchtig en dat maakt het veilig.   En oh ja, de verzorging van de innerlijke mens is echt belachelijk goed! Ik geef jullie een dikke 9.
Saskia

Het programma van de masterclass op za. 9 december:

Opstellen.com Koffie Thee Water en een Bubbeltje

Thee, koffie, water, bubbeltje

Welkom, een warm welkom doe je met je hart. Bij aankomst is er vers gemalen koffie, gewone thee en thee met verse munt en gember. We hebben ook water met een bubbeltje en wat fruit erin voor je klaar staan. Da's fijn samen kennismaken.

Ik ben geen groepsmens en toch vond ik het super fijn vandaag. Bodo en Rijna jullie zijn liefdevol, warm, open en hebben veel humor. Vandaag vind ik super waardevol en   alle details kloppen gewoon.   Een 8,5.

Judith
Time is running

Time is running

Er zijn 4 reacties op pech, het ongelukje dat in `t hoekje op je zit te wachten, op de super nare gebeurtenis of op het trauma waardoor je door de bodem zakt. In opstellingsland hebben we het over tegenslag, verstrikking en trauma:

 1. 1- De rode efficiënte ontploft, vloekt, slaat met woorden of slaat zelfs fysiek
 2. 2- De gele hartelijke bevriest, schiet in de lach en vertelt een grapje of schuine bak
 3. 3- De groene voeler verlamt, schiet in zelfverwijt, ontwijkt, duikt weg en vlucht
 4. 4- De blauwe denker verstijft, wacht geduldig en vraagt naar het hoe en waarom?

Alle 4 de communicatiestijlen komen vandaag aan bod, zodat je eerder een klik met de ander krijgt of een anti-klik vermijdt. Bovendien ontdek je hoe jouw ziel in elkaar steekt, hoe jouw ziel tegenslagen opvangt en erop reageert. 

Anyweeezzz, de meeste mensen komen niet in actie. Er ontstaat een scheur in de ziel of er ontstaat zelf een gat of krater in de ziel. Hoe langer het duurt, voordat je innerlijk in actie komt, hoe meer het universum, het lot of God je klem zet. Time is running!

Bodo en Rijna, ik ben senior maatschappelijk werker en systemisch coach. Bepaald geen groentje, heb veel cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd.; ook werken met Trauma van Franz Rupert. Wat ik hier aantref is dat jullie puur   met de ziel werken   en geloof me, dat is echt uniek! Hele dikke, vette 9! En oh ja doe mij zo'n set vilten opstellingspoppetjes voor op mijn werk?

Monique


Reserveer nu jouw bijna gratis stoel voor de masterclass op za. 9 dec

De hele dag is super goed verzorgd. Wel moet ik eerlijk zeggen, dat ik opstellingen nog nooit had meegemaakt: wel   confronterend   hoor. Dat wist ik niet. Toch een 8.
Prasanna
Hoe maak je de ziel voelbaar?

Trauma en de kunst van Kintsugi

De beste manier om het leven door je vingers te laten glippen, om super goed te worden in het nemen van de verkeerde afslag, om te ontdekken dat rotondes alsmaar kleiner worden en om doodongelukkig te worden is wegkijken van trauma.

Een klein trauma geeft een klein barstje in je ziel, bij een gemiddeld trauma ontstaat er een scheur in je ziel, een zwaar trauma slaat een gat in je ziel en een verwoestend trauma doet jouw ziel in delen uit elkaar barsten. 

Je ziel is als een kostbaar erfstuk, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Als het stuk valt, kun je het weggooien, omdat het volstrekt waardeloos is geworden. Kintsugi is the art of restoring precious objects to their inner beauty. Met Kintsugi wordt het erfstuk mooier dan ervoor.

Voor ons weerspiegelt dit de essentie van opstellingen: het is de goudlijm voor je ziel, waarmee je trauma's heelt. Vandaag wordt je ingewijd in de kunst van Kintsugi. Je neemt na afloop jouw eigen kunstige kommetje mee naar huis. 

Bodo en Rijna ik heb zitten huilen van geluk. Dat deed ik al bij de eerste opstelling van De Systemische Wasstraat en nu ben ik bij Kintsugi weer aan het snotteren. Ik heb   veel patronen herkend.   Zo confronterend, maar het lucht zo enorm op! Het voelt veilig, het is een fijne groep en jullie humor is goud waard. Een 9. 
Nathalie
Opstellingspoppetjes Masterclass Nieuwegein

Liefde gaat door de maag

We zijn samen uit, samen thuis en er is plenty koffie, thee, koek, fruit en water met een bubbeltje. Je bent hier vandaag niet in je uppie. Hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt. Wat de lunch betreft het volgende.

We nodigen je uit om je medecursisten te trakteren op jouw lunch. Sharing = caring. Wil je iets lekkers en uitnodigends bereiden voor 1,5 persoon? Maak het klaar, zoals je `t zelf lekker zou vinden inclusief je eigen voedselallergieën, voor- en afkeuren, etc. Zo creëren we samen een feestlunch.

Jullie raken met op zielsniveau en dat lukt haast niemand. Bovendien zijn jullie eerlijk, veilig, transparant, je doet wat je zegt en ik voel dat je het echt meent. Vandaag vind ik een feestje: de koffie, de thee met verse gember, bubbelend watertje erbij, die fantastische lunch en het ijsje. Ik geef jullie een 9. Dit is echt   een spa voor mijn ziel! 
Janette


Reserveer nu jouw bijna gratis stoel voor de masterclass op za. 9 dec

Wat een afwisselend programma. Het is fijn om op een systemische manier met je handen bezig te zijn. Kintsugi maakt veel duidelijk! Die opstellingspoppetjes trouwens ook. En fijn om echte opstellingen mee te maken.   En dan die lekkere hapjes,   fantastische lunch en `n lekkere snack in de middag, dat maakt het een feest. Alles bij elkaar een 9. 
Helen
Opstellen.com Opstellingspoppetjes

Opstellingspoppetjes

Om samen te oefenen met opstellingspoppetjes, ontvang je vandaag van ons een set exclusieve handgemaakte vilten opstellingspoppetjes te leen. 

Je ontdekt the basics van het werken met opstellingspoppetjes en hoe je zelf thuis een tafelopstelling doet. Ook ontdek je de basispatronen in jouw ziel, hoe je dit op allerlei manieren elke dag kopieert, hoe je belemmerende patronen wijzigt in steunende en versterkende patronen om meer uit het leven te halen.

Het meekijken met opstellingen van medecursisten is ontroerend en confronterend. In de groep werkt het verbindend en je wordt snel wijzer. 

Al in 2016 was ik bij één van jullie masterclasses. Daarna heb allerlei cursusdagen bij andere opstellers gevolgd en dacht telkens: "dit is `em gewoon net niet'. Over jullie opstellingspoppetjes: Ik heb ook sessies met tafelopstellingen bij psychologen gevolgd, maar ze kunnen niet tippen aan jullie diepgang. Afgelopen jaren heb ik best wat meegemaakt, dus ik kan niet wachten op de Wasstraat voor de Ziel! EEn hele dikke 10!
Annemieke 


Reserveer nu jouw bijna gratis stoel voor de masterclass op za. 9 dec

Rijna wat heb jij een geweldig ook voor de mens en wat er in een mens speelt. Bodo je bent fijn en direct, al had ik soms moeite met jouw humor. Maar uhmm ik denk dat ik die schop onder mijn achterste wel goed kan gebruiken, mag ik ook die Wasstraat voor de Ziel?
Carla
Opstellen.com Familieopstellingen

3-D Opstellingen

Familieopstellingen brengen beelden van je onderbewustzijn naar je bewustzijn. Net als je dromen `s-nachts laten opstellingen je zien hoe je ziel ergens naar kijkt. 

Soms loop je met je ziel ( de beer) onder je arm, maar dat is nergens voor nodig, omdat je ziel (het koffertje) alles al lang weet. Het is de kunst om verbinding te maken met je ziel en daar zijn de diverse vormen van opstellingen super geschikt voor. 

We doen vandaag een 3-D opstelling. Ontdek de ongelooflijke kracht van opstellen in de 3 dimensies van het hier & nu, het hiervoormaals en het hiernamaals. Dit is DE snelste manier om weer in je kracht te komen. We kiezen die onderwerpen uit, waar het grootste aantal cursisten in de groep iets aan heeft. 

Dit gaat over the basics van het leven. De opstelling   raakte me   tot in elke vezel, ook al had ik dat wat er speelde zelf nog nooit meegemaakt. De afwisseling tussen Bodo en Rijna vind ik erg prettig. Ik voel me echt heel erg welkom en veel ontspannener. Een 10!
Carla

De bijna Gratis Masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

Reserveer nu jouw bijna gratis stoel:

Ik had 'De Systemische Wasstraat' al aangeschaft en dacht doe mij dan ook even deze gratis masterclass. Ben al psychologe opgeleid om alles wetenschappelijk te toetsen. Nou, ik heb nieuws voor je. Met deze inhoud hebben jullie me naar de realiteit teruggebracht. Hoe krijg je in één dag    zoveel variatie en verbinding, verpakt in een reality-check?     Een 10.
Kimberley


Reserveer nu jouw bijna gratis stoel:

Gratis? Ok dan, bijna, want je vraagt een bijdrage van € 33,- voor de materialen die je inkoopt. Ik vind dat wel humor, maar heb je toch eerst even gebeld om te checken of het allemaal wel echt is?
Nou, het is super echt! Die € 33,- is   een koopje   en had wel € 133,- mogen zijn. Deze masterclass is een complete wasstraat voor de ziel. Al mijn vuile was is eraf en ik heb weer allemaal schoons aan. 
Anna Sofia
Masterclass Kintsugi, Opstellingen en opstellingspoppetjes

Programma met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

 • Communicatiestijlen: van kortsluiting naar aansluiting?
 • Hoe werkt de ziel bij alle 4 de communicatiestijlen?
 • Introductie: Wat is de kunst van Kintsugi?
 • Je ontvangt jouw persoonlijke Kintsugi set
 • Hoe helpen Kintsugi breuklijnen je ziel te helen?
 • Hoe werken tafelopstellingen?
 • Wil je vilten poppetjes lenen om op te stellen?
 • Wat zijn de basisregels om zelf thuis op te stellen?
 • Hoe werken echte familieopstellingen?
 • Welke familieopstellingen gaan we vandaag ervaren?
 • Wat zijn je zielstalenten?
 • Wat heb je geheeld vandaag?
Wat waardevol, dat je hier echt van alles met elkaar kunt delen. En oh ja, jullie nieuwsbrieven: die zijn zo   uit het leven gegrepen   en ik moet er telkens zó om grinniken! Een dikke 9!
Regina

Mijn naam is Rijna van der Vlugt. Ik begeleid familieopstellingen
Rijna van der Vlugt

Het lag aan de theekopjes: schots en scheef in de kast.

Zoals wel vaker deed ik een rondje 'ik ram en dram'. Niet dat ik controlfreak ben. Als jij doet wat ik zeg, is dat beter voor beiden.

In mijn ooghoeken schoof manlief voorbij: 'ze heeft het weer'.  Ik houd zielsveel van hem, maar nu moet hij niet mekkeren.

Het kan niet missen. Ruiken ze aan me dat ik nu geen zin in heb? "Mem, mag ik een appel?"  Ik prop een stukje appel in `t bekkie. 

Nu krijg ik een hartstilstand. De hond valt uit tegen de postbode en vliegt dwars over het hele bankstel. Kan ik weer stofzuigen.

Dan zie ik weer die kopjes dwars in de kast. Eén voor één pak ik ze beet en zet ze met het oortje in precies in de juiste richting. Zenstaan te glimmen met alle oortjes precies dezelfde kant op.

Zo ging het er 10 jaar geleden bij mij thuis aan toe. Hoe anders gaat het nu. Er lopen meer kinderen rond, we krijgen weer bezoek over de vloer en er blijven regelmatig mensen mee eten. 

Ik heb 'hoe het heurt' ingeruild voor een yoghurtgevecht en samen de slappe lach hebben. Ik was flink früsti en boos! 

Dankzij familieopstellingen ben ik weer mezelf, bij mijn warmte en geniet van contact met veel mensen. Nu ben ik weer blij ei.

Zo'n 10 jaar geleden gaf ik mijn leven een 4,3 en nu een 8,8.
Wil je meer over mij lezen? Klik op meer over Rijna.


Mijn naam is Bodo Agterhof. Ik begeleid familie- en loopbaanopstellingen.Bodo Coach

Ik was 15 jaar en lag slapeloos op bed te woelen. Ik kreeg een idee. Later bleken mijn intuïtieve ingevingen een gave te zijn.

Mijn vaders darmkanker werd weg geopereerd en 3weken later boekte hij een volgende zakenvlucht. Later kreeg hij leverkanker.

Darmen en lever zijn ingewanden. Zouden ze meer verteren dan fysiek voedsel? Zouden ze ook psychisch voedsel verwerken?

Ik heb het mijn vader zelf horen zeggen: "Naar de psycholoog gaan? Nee, dat ben ik niet, dat wil ik niet en ik doe het niet!"

Ineens snapte ik `t. Hij wilde/kon de reis naar binnen niet maken.

Een half jaar later overleed hij. Zo heeft mijn vader me geleerd hoe belangrijk het is om naar je gevoel te gaan. 

Nu -vele jaren later- weet ik, dat die binnenkant ziel heet.

Zo'n 10 jaar geleden rookte ik nog. Eerlijk gezegd was ik fysiek,  psychisch en zielsmatig boos, geïsoleerd en bijna dood. 

Mijn vader overleed op zijn 44e, mijn moeder op haar 65e jaar. Ik ging ze achterna. Familie- en loopbaanopstellingen redden mij.

Nu ben ik kerngezond, lichamelijk sterk, heb vrienden en de liefde van mijn leven ontmoet. Ik gaf ik mijn leven 4,2 nu 8,3.
Wil je meer over mij lezen? Klik op meer over Bodo.

Stefan

Heee Rijna en Bodo, weet je nog, ik dacht ik doe het gewoon, zo’n ticket voor de masterclass, zo van wat heb ik te verliezen toch?

Jullie hebben het onmogelijke voor elkaar gekregen.

In 1 dag ging ik met al mijn ego   hatseflats naar mijn ziel   toe.      

Daarom geef ik jullie een hele dikke vette 10, Chapeau!

Stefan Flos

Tickets voor de bijna gratis masterclass op za. 9 december:

We bieden je deze masterclass bijna gratis aan, zodat je ontdekt hoe je je leven een 8 of een 9 geeft.

De voorbereidings- en de trainingstijd van Rijna, Bodo en de vrijwilligers is voor onze rekening.

Bovendien trakteren we je met liefde op koffie, thee, bubbelend water, koek, fruit en soep.


Om no show en lege stoelen te voorkomen vragen we je een bijdrage van 33,-

Hiermee schaffen we materialen aan, die we tijdens de masterclass gebruiken.

Bovendien krijg je een bijzonder waardevol aandenken mee naar huis. 

Ja ik reserveer mijn stoel voor de bijna gratis masterclass en verwendag met soulfood


De kleine lettertjes: Gratis is niet vrijblijvend. Als je annuleert, geven we geen geld terug. Wel kun je deelnemen aan een volgende bijna gratis masterclass. Je kunt je deelname slechts 1 X opschuiven. Daarna dien je opnieuw je bijdrage van 33,- te voldoen.