Onze m€nukaart

Onze M€nukaart

Opstellen.com onze menukaart

Gratis Masterclass Opstellingen Kintsugi Opstellingspoppetjes

Bijna Gratis: 36,30

De bijna Gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

Heel je ziel met opstellingen, lijm je scherven met goud en leer zelf thuis opstellen met opstellingspoppetjes. 


"Wat een super inspirerende masterclass zeg! Er wordt soms over zware onderwerpen gepraat en omdat jullie humor erin weven houd je het toch luchtig en dat maakt het veilig. En oh ja, de verzorging van de innerlijke mens is echt belachelijk goed!" Daarom geeft Saskia een dikke 9. 

Opstellen.com Opstellingspoppetjes
Bij aanschaf via de website € 145,-.

Bij aanschaf tijdens de bijna gratis masterclass 99,-. 

Handgemaakte vilten Opstellingspoppetjes

Een complete set met 6 handgemaakte vilten opstellingspoppetjes. Elk vilten poppetje heeft aan de voor- en achterkant een eigen, unieke kleur. Zodoende beschik je met 6 poppetjes over 12 unieke kleuren. 

Een linnen zakje completeert deze opstellingsbox met 3 schijfjes en 3 vierkantjes. Hiermee kun je thema's en vloerankers opstellen.

Alle 12 handgemaakte, vilten items bevatten ingenaaid ijzerdraad, zodat ze allemaal vormbaar en kneedbaar zijn. Je kunt ze letterlijk naar je hand zetten. 


"Hee, dit heb ik nog nooit gezien. Ik werk met getraumatiseerde klanten en weet je wat zo grappig is? Als het dichtbij komt nemen ze afstand of verharden ze. Maar zodra ze het zachte, warme vilt voelen, zie ik ze ontdooien". Daarom geeft Monique deze set een 9,5.

Opstellen.com Opstelling op Maat
275,-)

Opstelling op Maat

Wil je een opstelling over een specifiek vraagstuk, een opstelling zonder pottenkijkers of is het onderwerp dat je wilt aankijken delicaat? Maak dan een afspraak voor een Opstelling op Maat. We reserveren 2 uur voor je. Tijdens de opstelling maken we foto's van de beginsituatie, de stappen die je zet, de crux en het oplossingsbeeld. We appen je deze foto's tezamen met beknopte tekst en uitleg. 


"Ik leefde ver weg van mijn ware zelf en werkte het ene to-do lijstje af na het andere. Ik was onvrij geworden en niet meer beschikbaar voor mij zelf. 

Het fijnste vind ik dat je een eerlijk beeld krijgt van jezelf. Bodo draait er niet omheen. Als het hem niet aanstaat, omdat ik in mijn hoofd blijf, schroomt hij niet om dat te zeggen.

Dat is precies wat ik nodig heb: Duidelijkheid, erkenning, serieus genomen worden. Hier krijg ik zelfvertrouwen van". Daarom geeft Sandra een 9,5.

Wasstraat voor je Ziel
Als je betaalt in 3 termijnen € 2.666,66.

10% Korting als je in 1 X betaalt € 2.444,44

10% X-tra korting bij aanschaf tijdens masterclass 2.222,22.

De Wasstraat voor je Ziel

Regisseer naar het leven waarvan je droomt en geef je leven een 9 met 10 opstellingen, aangevuld met extra concrete en praktische tools.

Wat ontvang je?

  • Een uitgebreide, systemische intake
  • 10 opstellingen, gerangschikt op de 10 belangrijkste groeithema's in je leven
  • Jouw groeidossier: meer dan 50 pagina's incl. alle stappen die jij in het traject zet 
  • Jouw geluksmeter waarmee we jouw geluk op 12 systemische punten doormeten
  • Jouw bodembouwer met fijnmazige, specifieke tools om bodem te bouwen, zodat je niet meer in het wak valt en bevriest
  • Design your life. Leef & werk je op `n gestructureerde manier aan de 12 onderwerpen van de geluksmeter en groei je elke maand mee met de 10 stappen van deze wasstraat. Zo bouw je aan je leven beyond your dreams
  • Pitch je missie: hoe presenteer je je levensopdracht aan je partner, familie en vrienden, zodat ze je bewonderend high-fiven?
  • Pitch je beroeping. We helpen je graag op weg met een heuse elevator pitch die je super professioneel tijdens het sollicitatiegesprek inzet en je dit gesprek met een kwartiertje in the pocket hebt
  • Nooit gedacht? Deze verrassing bewaren we tot het allerlaatste moment
  • We zijn er echt voor je. Voor extra support kun je ons appen en bellen. 


"Die opstelling over mijn moeder vond ik al bijzonder. Daarna stelden we mijn vader op. 

Hij is veel te jong overleden.  Je zei me dat hij je vroeg tegen me te zeggen dat hij van me houdt en dat hij dat te weinig gezegd heeft.

Ik was met stomheid geslagen en tot in het diepste van mijn ziel geroerd. Wat jij niet wist, is dat hij steeds meer verlamde in zijn uitingen. 

“Hij mist je elke dag en hij houdt zielsveel van je” zei jij. "Hij voelt zich schuldig, dat hij dat te weinig tegen je heeft gezegd". 

Ik moest zo verschrikkelijk huilen. Niet omdat het zo pijnlijk was, maar omdat het zo waar was. Ik ben je voor altijd dankbaar". Daarom geeft Mireille dit traject een 9,5.

Opstellen.com De Wasstraat voor je Ziel als koppel
12,5% korting op het totaalbedrag 

De Wasstraat voor je Ziel als Koppel

Wat als jij jouw leven een 9 of 10 geeft, als jouw partner zijn of haar leven een 9 of 10 geeft en als jullie je relatie samen ook een 9 of een 10 geven?


Als je beiden het traject aanschaft, ontstaat er een heel bijzonder en intiem proces. Terwijl jij op de achtergrond aanwezig bent, werk ik systemisch met je partner en terwijl je partner op de achtergrond aanwezig is, werk ik met jou. 


Er is één harde voorwaarde. Na de opstelling mag je beiden 7 dagen lang niet over de opstelling communiceren. Enerzijds mag de opstelling namelijk eerst helemaal in je ziel landen en anderzijds voorkom je, dat je te rationeel over elkaars opstelling praat. Dan beland je in een welles / nietes energieveld die de opstelling meer dan teniet doet, ben je terug bij af en loop je het risico dat je onhoudbaar verder weg van elkaar drijft. 


Datgene wat fluisterend en sluimerend aanwezig is, wordt nu zichtbaar, tastbaar en daarmee objectief voelbaar. Nu wordt 1 + 1 pas echt samen 3.

null

Masterclass zelf thuis leren opstellen

Voorproefje?

Kom naar de bijna gratis masterclass met
Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes om zelf thuis op te stellen