Verborgen leidende teugels
Verborgen leidende teugels
systemisch werk
Bodo Agterhof
systemisch werk
05/11/2024
2 min
0

Verborgen leidende teugels

05/11/2024
2 min
0

Verborgen leidende teugels

Wat zijn de systemische verborgen leidende teugels in je leven, waardoor leiden omslaat in lijden? Met deze 3 tips pak jij je systemische leiderschap.


Waardoor lijd ik?

In 3 maanden doekte ik mijn Nederlandse bestaan op. Ik liet mezelf toe te beseffen, dat ik me innerlijk dood verveelde. Toen kwam die grote gong. 'Ga naar Egypte' riep mijn intuïtie!

Zo landde ik 3 maanden na mijn opleiding in Caïro. Via-via kreeg ik een baantje als reisleider van Nederlandse toeristen. Zo reisde ik betaald en al van de ene naar de andere tempel en verbleef ik in 4- en 5-sterren hotels. Ik had er 2 jaar lang de tijd van mijn leven. Waardoor lijd ik? Als ik de stem van mijn intuïtie negeer!

Van lijden naar leiden

Weer terug in Nederland heb ik als Intercedent gewerkt, als Consulent bij het Arbeidsbureau en heb 5 jaar langdurig werklozen naar werk begeleid. Da's maatschappelijk werk en topsport in één.

De burned-out die daarna volgde knuffelde mij steviger dan me lief was. Het was een liefdevolle houdgreep en ik kon geen kant op. Uiteindelijk concludeerde ik, dat ik te eigenwijs ben voor een baan in dienstverband. Weer luisterde ik naar mijn intuïtie. Zo ging ik van lijden naar leiden.

Verborgen leidende teugels

Mijn intuïtie fluisterde me: 'Er zijn niet zo veel slechte leidinggevenden hoor. Je hoeft er slechts één te vinden'. Dat lukte me helaas niet en dus paste ik nergens. Te eigenwijs. Daarom begon ik voor mezelf en werd ik zzp'er.

Dat bleek een gouden greep. De opdrachten kwamen vanzelf naar me toe. Het kwartje viel pas vele jaren later. Ah kijk, de vader van mijn vader en ook mijn overgrootvader waren ondernemers. Zo ontdekte ik mijn verborgen leidende teugels.

Systemisch leiderschap

Rijna en ik leiden samen Opstellen.com. Daarmee stap ik over van zzp'er naar systemisch leiderschap. We runnen de tent samen. Zal ik even heel eerlijk en open naar je zijn? Mijn ouders waren stevig getraumatiseerd en stierven veel te jong. Ze waren een echtpaar, maar geen echt paar.

Dolly Parton en Kenny Rogers zongen het. They were 'Islands in the Stream. Het zielsmatige samen, dat is wat Rijna me leert en het ondernemerschap is wat ik haar leer. Zo zitten we samen en elk van ons in systemisch leiderschap.

Met deze 3 tips pak jij je systemische leiderschap

  1. Wat zou er gebeuren als je eerst jezelf en 7 generaties moeders opstelt? Welk beeld ontstaat er in jou als je met de ogen van je ziel kijkt? Hoe is liefde door al deze moeders aan jou doorgegeven?
  2. Hetzelfde geldt voor jou en 7 generaties vaders? Als je met de huid van je ziel voelt, met welk patroon is dan de daadkracht aan jou doorgegeven?
  3. Kom naar onze masterclass, waar we opstellen in de 3 dimensies van het hiernamaals, het hiervoormaals en het hier en nu. Jij, al je voormoeders en al je voorvaderen maken hun eigen levensreis. dat wordt treffen duidelijk door te werken met 3-D opstellingen.

Wil jij je systemisch bewustzijn vergroten? Klik dan op

🤜   Ik wil mijn verborgen leidende teugels ontdekken om van lijden in leiderschap te stappen!    🤛

We zien je graag,
Rijna en Bodo.

P.s. Klik hier om meer te lezen over verborgen leidende teugels.

Reacties
Categorieën