9- Hoe werken 7 generaties vaders door jou heen?
Hoe werken 7 generaties vaders door jou heen?

9- Hoe werken 7 generaties vaders door jou heen?

9- Hoe werken 7 generaties vaders door jou heen?

Hoe werken 7 generaties vaders 👨‍👨‍👦  door jou heen? Vaders 💁‍♂️ lijn. Geef je leven een 9 met 10 opstellingen in de systemische 💦 wasstraat.


Huilen en lachen tegelijk

Dit moment heb ik steeds uitgesteld, maar dat ging niet meer. Ik kon met maar één been uit bed komen en stapte pas de auto in na een sloot sterke koffie. 

De tranen bleven onophoudelijk stromen. Terwijl ik mijn bril droogdepte, lette ik zo goed en zo kwaad als het ging op het verkeer. Ik moest steeds huilen en lachen tegelijk. 

Mijn ziel dacht daar heel anders over

Het lijntje was geknapt. Later zou ik leen, dat dat het lijntje met mijn ziel is. Die was ik nu even kwijt. Als een te strak elastiek schoot het los de ruimte in. 

Maar me ziek melden? Tsjeeeh zeg, opgeven dat deden ze in WO-II, dat doe ik toch niet? Woedend was ik op mijn onmacht. Gewoon 8 uurtjes werken op dag, dat moet toch lukken zeg? Mijn ziel dacht daar heel anders over. Mijn tranen stroomden rijkelijk.

Klem in de bankschroef

Elk half jaar kregen we een nieuwe manager. Krijgen klinkt als een cadeautje krijgen, maar er was niks cadeautje achtigs aan. Zo kwamen als meeuwen overvliegen, scheten alles onder en vlogen vrolijk verder. 

We zaten met 2 teams in 1 gebouw. "Kom je gezellig meelunchen" vroeg ik? Ik bleek naïef, dom en blont. "Nou, daar zitten we niet echt op te wachten" antwoordde hij. So the war has begun dacht ik nog. Mijn ziel zat klem in de bankschroef. Wat was ik opgelucht zeg, ik schoot er weer van in de lach.

Bijkomen van mijn burn-out

Ik had niet eens de puf om een boodschappenlijstje met 10 items te maken. Daarom had ik ook niet in de gaten, dat ik al bungee jumpend in een burn-out dook. Na een week of wat National Geographic kijken en apathisch thuis op de bank hangen begon het me te dagen.

Ik moest bijkomen van mijn burn-out. Daarna ontdekte ik, dat ik mijn werk nog steeds super leuk vind. Blijkbaar had ik een dikke, vette burned-out naar de organisatiecultuur. Die bleek behoorlijk onveilig. 

Eigenwijs of zo eigenwijs als kippenstront?

Weer in dienstverband? Dat kon ik gewoon niet meer. Please niet weer zo'n leidinggevende die ik eerder een baas van de ballenbak in de Ikea voor goedkoop geprijsd personeel vind dan in real life.

Zo ontdekte ik mijn eigenwijsheid. Eigenwijs of zo eigenwijs als kippenstront? Ik besloot voor mezelf te bewijzen of ik me mijn eigenwijsheid kan veroorloven.

Begeleiden met opstellingen

Inmiddels is het alweer 20 jaar geleden, dat ik met LoopbaanRegisseur voor mezelf begon. Het bleek een gouden greep. Daar kon ik met hart en ziel zijn, wie en wat ik ben. Waar ik trots op ben? Op het slagingspercentage van 95%.

Dat is het resultaat van het werken met familie- en met loopbaanopstellingen. Ik begeleid je op je carrièrepad en nu ook op je levenspad. Vandaar, dat Rijna en ik samen een bedrijf zijn gestart om je op je levenspad te begeleiden met opstellingen en praktische systemische tools. 

Ondernemersbloed van mijn voorvaderen door mijn systemische aderen

Pas later -toen ik met familieopstellingen werkte- viel het kwartje. Mijn vader kwam uit een ondernemersgezin. Zijn vader was de zoon van de oprichter van 'Agterhof trappen Doetinchem'. In de 30 jaar na de oorlog werden er enorm veel huizen gebouwd, die hadden allemaal trappen en raamkozijnen nodig en er werd goud geld verdiend. 

In de hoogtijdagen werkten er meer dan 500 mensen. Inmiddels is er nog maar eenhandjevol personeel over. Wat blijft, dat is het  ondernemersbloed van mijn voorvaderen dat door mijn systemische aderen stroomt.  

Hoe werken 7 generaties vaders door mij heen?

We hebben mijn voorvaderen tot en met 7 generaties terug opgesteld. Allemaal doeners. Allemaal aanpakkers. Allemaal zo eigenwijs als kippenstront haha. Allemaal mannen die graag met hun hart en ziel op hun eigen 2 benen staan. Zo werken 7 generaties vaders door mij heen.

Ze waren ook allemaal eenzaam. Aan de buitenkant vierden ze het leven, maar aan de binnenkant gingen ze stuk. Geld en aanzien ging overal tussen staan. Tussen hun hart & ziel, tussen hen en degenen die zij liefhadden. Of lief gehad zouden moeten hebben. 

Rigoreus de knop omgezet

Vandaar, dat ik graag systemisch werk met familieopstellingen. Zo ben en blijf ik dicht bij mijn eigen hart & ziel. Dan geef ik hun eenzaamheid niet meer door. Dan geef ik juist liefde en verbinding door, gesteund door 7 generaties vaders achter me.

Hoe werken 7 generaties vaders door jou heen? Stroomt er vanuit je vader trots en liefhebbende kracht door je heen of wordt het tijd, dat je de knop omzet? Maak nu een afspraak voor gratis kennismakingsgesprek incl. opstelling in Nieuwegein of Heerenveen.

Gratis masterclass met opstellingen

Ik kan me voorstellen, dat je niet de eerste de beste coach aan je ziel laat prutsen. Dat je graag met familieopstellingen en wie weet ook met loopbaanopstellingen blijvende stappen vooruit wilt zetten. 

Rijna en ik nodigen je graag uit voor de gratis masterclass met opstellingen. We hebben een bijzonder effectieve en mooie methode voor je om in veilige stapjes kennis te maken met opstellingen. 

Ook ontdek je, hoe je je levenskwaliteit in 1 jaar met 2 punten verbetert en soms zelfs verdubbelt. Wil jij de regie over je leven voeren, jezelf en je leven een 8 of 9 geven? 

Klik op Meer info over de gratis masterclass met opstellingen in Nieuwegein.

De Systemische Wasstraat

In 11 jaar hebben we 3.500 opstellingen begeleid. Dit heeft ons een schat aan systemische informatie opgeleverd. We zagen dat veel van onze klanten over dezelfde onderwerpen struikelen. In een notendop geldt: hoe we met onze ziel omgaan, hebben we van onze ouders amper meegekregen. 

De Systemische Wasstraat bestaat uit een serie van 10 opstellingen. De opbouw en de onderwerpen is zeer zorgvuldig geselecteerd en gebaseerd op 3.500 begeleide opstellingen. Je ruimt obstakels in je ziel op, kunt het volle leven weer inademen, je volle potentieel benutten, je ware ziel zijn en volop van het leven genieten. Voor meer info klik op De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen.

Resultaten van De Systemische Wasstraat

Het afgelopen jaar hebben we bij al onze klanten de levenskwaliteit gemeten op een 12-tal punten. Resultaat van het doorlopen van De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen is een gemiddelde stijging van de levenskwaliteit met 3 punten in 12 maanden. 

Bij de eindevaluatie vragen we altijd naar cijfers. Bij aanvang van het traject geven onze klanten hun levenskwaliteit gemiddeld 4,5. Na een jaar gemiddeld 7,5 en na 2 jaar zelfs 8,5. De Systemische Wasstraat wordt met gemiddeld een 9,3 beoordeeld.

Wil jij je leven een 9 geven met 10 opstellingen? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek incl. opstelling in Nieuwegein of in Heerenveen .

Klik op Ja doe mij gratis parkeren, koffie of thee en een eerste gratis opstelling!

Gratis masterclass met opstellingen

Zin in een voorproefje? Wil je ontdekken, meemaken en beleven hoe opstellingen werken? Dan nodigen Rijna en ik jou van harte uit om deel te nemen aan de gratis masterclass met opstellingen. 

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je maakt in kleine, veilige stapjes kennis met de essentie van familieopstellingen. 

Bovendien leggen we je de basale stappen in opstellingen uit en de know-how voor beginners, zodat je daarna thuis kunt opstellen om je eigen vraagstukken systemisch aan te kijken en te doorleven. 

We hebben een treffende en originele manier voor je ontwikkeld om op kennis is maken met familie- en met loopbaanopstellingen. Aan het einde van deze gratis masterclass met opstellingen neem je een blijvend aandenken mee naar huis. Wil je jouw stoel reserveren? 

Klik dan nu op Ja ik reserveer mijn stoel voor de gratis masterclass met opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen