Nieuw logo over systemisch bodem bouwen
Nieuw logo over systemisch bodem bouwen
01 april 2023 

Nieuw logo over systemisch bodem bouwen

Nieuw logo over systemisch bodem bouwen

Systemisch bodem 🍲 bouwen. Opstellen.com biedt 👨‍👩‍👧‍👦 opstellingen en praktische systemische 🛠 tools in Nieuwegein en Heerenveen.

Logo Opstellen.com

Van egoplaatje naar bezielend beeld

"Te schreeuwerig en te heftige kleuren. Het spat soms op je pupillen uit elkaar" schreef een klant ons. Ja en dat logo, dat snapten wel meer klanten niet. Er zat een hele filosofie achter, but ik made no sense. 

Rijna en ik staken de koppen bij elkaar. Weet je wat? Wie heeft er ooit een training bij ons gevolgd én kan logo's maken? Da's echt een vak apart. Alleen we zoeken iemand die ooit opstellingen heeft meegemaakt. Anders wordt het weer een egoplaatje en geen bezielend beeld. 

We love opstellingen en praktische systemische 🛠 tools

We belden met Alita en we maakten een afspraak. Bakje koffie, uurtje kletsen, kijken we wat eruit komt. Not dus. Dat uurtje werd een dagdeel.

We kletsten over alles en nax, nada, noppes. Partners, ouders, kinderen, alles kwam voorbij. Daarna vroeg ze ons het systemische hemd van het lijf. No worries, we love opstellingen en praktische systemische tools!!

Systemisch bodem bouwen

Alita heeft opstellingen aan den lijve ervaren. Alita en wij hebben overeenkomsten. We bedachten plannetjes, zetten wat wilskracht op en dan liep het wel. Ja ja, totdat het dan ineens niet meer liep. 

Als we de film langzaam terugdraaien, viel ons op dat we te weinig naar onze intuïtie luisterden. "Zodra je meer naar je intuïtie luistert, dat is het moment, dat je systemisch bodem bouwt" zegt Alita. 

Het kommetje de basis

Door meer naar haar intuïtie te luisteren, kwam ze oude pijnlijke stukken tegen. Die verdwenen gek genoeg door ze innerlijk aan te kijken. Door ze met hart en ziel een knuffel te geven, er een bakje thee mee te doen.

"Doe je verdriet, je onmacht, je eenzaamheid, je boosheid en je pijn gewoon even in een kommetje en blijf er bij. Het transformeert vanzelf in iets anders. "Laat dit kommetje de basis en bodem zijn voor jullie mooie systemische werk zijn" zei ze, 'want dit is zoals ik jullie werk heb ervaren". 

Kintsugi: De essentie van opstellingen 

Ken je Kintsugi? Als een schaal of kommetje stuk valt, kun je het repareren met goudlijm. Da's vooral mooi met blauwe kommetjes. Met goudlijm is de verbinding daarna sterker dan ervoor. 

Dit belichaamt de essentie van het werken met opstellingen. Als er in je ziel een breuklijn met je moeder zit, dan is de familieopstelling die liefdevolle goudlijm, waardoor jouw ziel na de opstelling sterker is dan daarvoor. 

Bodo de Bode

Alita kiest herfstkleuren. "Da's die cognac kleurige bank met dikke, zachte kussens, waar je na een dag hard werken lekker in neerploft" vertelt Alita. "Zo'n bank die je gezellig even omarmt".

"Bodo is zo'n unieke naam" zegt ze. "Die naam moet per sé in het logo". Rijna naast me krijgt meteen de slappe lach. "Ja dat zeg ik al jaren" giert ze uit. "Ik hoef mijn naam niet in blinkende neon letters op de digitale gevel" sputter ik tegen" 

"Vergeet niet de betekenis van 'Bodo'. Bode; de boodschapper van het goddelijke". 

Zelf een kommetje stuk tikken? 

Wil je zelf een een kommetje stuk tikken? Heb je zin om de helende kracht van kintsugi en opstellingen te ervaren? Dōitashimashite. Da's japans voor je bent van harte welkom!

We nodigen je van harte uit een dag lang onze gast te zijn tijdens de gratis masterclass met opstellingen, zelf een kommetje stuk te slaan en met goudlijm aan elkaar te lijmen. 

Gratis masterclass met opstellingen 

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je maakt in kleine, veilige stapjes kennis met de essentie van familieopstellingen.

Bovendien leggen we je de basale stappen in opstellingen uit en de know-how voor beginners, zodat je daarna thuis kunt opstellen om je eigen vraagstukken systemisch aan te kijken en te doorleven.  Wil je jouw stoel reserveren?

Klik dan nu op JA ik reserveer mijn stoel voor de gratis masterclass met opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

P.s.: We hebben meteen onze site een flinke zwieper gegeven.
Andere inhoud, andere lay-out, andere look & feel.
Wat vind je ervan?

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen