1e gratis Masterclass ná de zomervakantie met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes
Gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes
Familieopstelling
Bodo Agterhof
Familieopstelling
08/19/2023
5 min
0

1e gratis Masterclass ná de zomervakantie met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

08/19/2023
5 min
0

1e gratis Masterclass ná de zomervakantie met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes

Pssssst dit is de 1e gratis Masterclass ná de zomervakantie met Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes. Om warm te draaien hebben we deze masterclass voor de zomervakantie drie keer georganiseerd en de deelnemers waren werkelijk waar laaiend enthousiast, dus daar komt ie weer, zeker als je een een lekkere oplaad- en spadag met opstellingen voor je ziel zoekt.

Voor de fastlane en de data klik hier voor meer info over deze gratis masterclass met opstellingen.

Deze verwendag voor je ziel geven we in onze grote, lichte airconditioned zaal -die we speciaal geprepareerd hebben voor onze manier van opstellen- bij de Lek in Nieuwegein

Hoe communiceert jouw ziel?

De masterclass begint met de 4 Communicatiestijlen, zodat je snapt wat jouw stijl van communiceren is, met wie je makkelijk aansluiting krijgt en met wie kortsluiting krijgt, zodat de vonken eraf knetteren. 

We vertellen je ook in welke stijl jouw ziel communiceert en wat jouw specifieke stijl van intuïtie is, zodat je sneller en makkelijker de subtiele signalen oppikt om eerder en beter bij te sturen.

Wat zeggen anderen over deze systemische masterclass?

Kimberley deed mee en zegt: "Als psychologe ben ik opgeleid om alles wetenschappelijk te toetsen. Nou, ik heb nieuws voor je. Met deze inhoud hebben jullie me naar de realiteit teruggebracht. Hoe krijg je in één dag zoveel variatie en verbinding, verpakt in een reality-check? Een 10!"

Hoe je de gebroken ziel weer heelt met Kintsugi 

We gaan door met Kintsugi. Je tikt jouw kommetje -oftewel je ziel- zelf stuk, zodat je de slagkracht van heftige gebeurtenissen op je ziel ervaart. Met liefde leren we je, hoe je je kommetje, c.q. je ziel met heuse goudverf heelt. 

Hoe maak je de ziel voelbaar?

Zo ontdekt je de impact van trauma op je ziel en hoe jij daarop reageert. We geven je de kostbare techniek mee hoe je de gebroken ziel weer heelt met Kintsugi. Het mooie van deze kunstige, Japanse techniek is, een geheeld en met goud beschilderd kommetje mooier en waardevoller is dan daarvoor. 

Wat anderen zeggen over Kintsugi?

Dit is wat Nathalie zegt: "Bodo en Rijna ik heb zitten huilen van pijn toen ik mijn kommetje stuk sloeg. Daarna huilde ik van geluk. Dat deed ik al bij de eerste opstelling van De Systemische Wasstraat en nu ben ik weer aan het snotteren. Ik heb veel patronen herkend. Wat is het confronterend, maar het lucht zo enorm op! Het voelt veilig, het is een fijne groep en jullie humor is goud waard. Een 9”.

Voor de fastlane en de data klik hier voor meer info over deze gratis masterclass met opstellingen.

Opstellen met opstellingspoppetjes

Wil je zelf thuis opstellen met opstellingspoppetjes? Dan krijg je vandaag the basics mee, zodat je zelf thuis leert opstellen. Je mag aan de gang met onze eigen handgemaakte, vilten opstellingspoppetjes, die we speciaal hiervoor hebben ontworpen. 

Masterclass zelf thuis leren opstellen

Je krijgt de gelegenheid om met onze warm aanvoelende vilten poppetjes jouw gezin van herkomst op te stellen. We geven elke cursist en korte, krachtige toelichting welke patronen we hierin zien, zodat je jouw dagelijkse blauwdruk van handelen snapt en hoe dat je hierin effectieve wijzigingen aanbrengt.

Anderen over onze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

Monique -bepaald geen systemisch nieuwkomertje- zegt: “Bodo en Rijna, ik ben senior maatschappelijk werker en systemisch coach. Bepaald geen groentje, heb veel cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd.; ook werken met Trauma van Franz Rupert. Wat ik hier aantref is dat jullie puur met de ziel werken en geloof me, dat is echt uniek! Hele dikke, vette 9! En oh ja doe mij zo'n set vilten opstellingspoppetjes voor op mijn werk?”

Voor de fastlane en de data klik hier voor meer info over deze gratis masterclass met opstellingen.

Een familieopstelling

We ronden de dag af met 1 of 2 familieopstellingen naar keuze. Elke groep heeft een eigen en unieke dynamiek en we spelen graag in op wat er bij jou leeft. 

Opstelling met talenten

Dit is wat Carla over de familieopstelling zegt: “Dit gaat over the basics van het leven. De opstelling raakte me tot in elke vezel, ook al had ik dat wat er speelde zelf nog nooit meegemaakt. De afwisseling tussen Bodo en Rijna vind ik erg prettig. Ik voel me echt heel erg welkom en veel ontspannener. Een 10!”

We steken zelfs de lunch systemisch in elkaar

We hebben het gedaan hoor: de tafel dekken met gerookte zalm, zelfgemaakte salade en nog een kroket erbij. Het was zo lekker en het zat zo gezellig, dat we zelf ook een bammetje en een kroketje extra namen, dus daarna kregen we het hele treinstel aan cursisten amper aan de gang. 

Opstellingspoppetjes Masterclass Nieuwegein

We steken zelfs de lunch systemisch in elkaar. Wat vindt jouw moeder of vader super lekker en welke herinneringen zitten eraan vast? Bereid dit als gerechtje voor 2 personen, neem mee en presenteer het als de tafel gedekt is. Ja voor 2 personen ja, want je ontvangt van het universum meer als je eerst geeft toch? Oh en please do it with love, dus met hart en ziel ok? Zie je het al voor je? Al die gerechtjes tezamen op tafel? Ja dat is nog eens samen uit, samen thuis. 

Wat zegt Helen over de systemische lunch?

Wat zegt Helen over de systemische lunch?“Wat een afwisselend programma. Het is fijn om op een systemische manier met je handen bezig te zijn. Kintsugi maakt veel duidelijk! Die opstellingspoppetjes trouwens ook. En fijn om echte opstellingen mee te maken. En dan die lekkere hapjes, fantastische lunch en `n lekkere snack in de middag, dat maakt het een feest. Alles bij elkaar een 9”.

Voor de fastlane en de data klik hier voor meer info over deze gratis masterclass met opstellingen.

Programma en data gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes

Als je wat controlfreakerig bent aangelegd, volgt onderstaand het programma van de gratis masterclass met opstellingen, Kintsugi en opstellingspoppetjes:

* Communicatiestijlen: van kortsluiting naar aansluiting?
 * Hoe werkt de ziel bij alle 4 de communicatiestijlen?
 * Introductie: Wat is de kunst van Kintsugi?
 * Je ontvangt jouw persoonlijke Kintsugi set
 * Hoe helpen Kintsugi breuklijnen je ziel te helen?
 * Hoe werken echte familieopstellingen?
 * Welke familieopstellingen gaan we vandaag ervaren?
 * Wat is een loopbaanopstelling?
 * Wat zijn je zielstalenten?
 * Hoe werken tafelopstellingen?
 * Wil je vilten poppetjes lenen om op te stellen?
 * Wat zijn de basisregels om zelf thuis op te stellen?
 * Wat heb je geheeld vandaag?

Masterclass familieopstellingen 9 juli 2023

We nodigen je van harte uit om onze gast te zijn op deze gratis masterclass met opstellingen in Nieuwegein. Er staat thee met verse gember, munt en/of limoen voor je klaar, we hebben vers gemalen koffie voor je en water met een bubbeltje en een framboosje erin. 

Ook Janette was erbij op de masterclass met familieopstellingen

Dit is wat Janette zegt: “Jullie raken met op zielsniveau en dat lukt haast niemand. Bovendien zijn jullie eerlijk, veilig, transparant, je doet wat je zegt en ik voel dat je het echt meent. Vandaag vind ik een feestje: de koffie, de thee met verse gember, bubbelend watertje erbij, die fantastische lunch en het ijsje. Ik geef jullie een 9. Dit is echt een spa voor mijn ziel!”

Je stoel reserveren voor deze gratis masterclass?

Voor meer info, om je stoel te reserveren en voor alle data klik op 

👉 Ja ik wil mijn stoel reserveren voor deze Gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes 👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën