Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft
Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft
09 februari 2024 

Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft

Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft

Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft tijdens de bijna gratis masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes.

Ontdek, hoe je in 8 uur je leven een 10 geeft

Gezellig hier in Nieuwegein

"Oh meneer, dat is niet handig wat u nu zegt" zei Remco de eigenaar van de bloemenwinkel in Vreeswijk tegen me. "U bent hier niet in Nieuwegein, maar in Vreeswijk!".

Het was een pracht van een winterse dag en ik kocht er een bloemetje. "Wat is het gezellig hier in Nieuwegein" zei ik tegen hem en blijkbaar schopte ik dom en blont keihard tegen het verkeerde been. 

2e Vestiging in Vreeswijk 

Inmiddels zit Opstellen.com alweer kleine 3 jaar in Vreeswijk. Via-via dwarrelde er volkomen onverwachts een kei van een kans om een 2e vestiging in Vreeswijk Nieuwegein te openen. 

Toen ik voor het eerst deze kant op reed dacht ik dat je hier nog niet door gevonden wilt worden, tenzij je wilt dat ze tot overmaat van ramp op een regenachtige zondagmiddag ook nog je urn kwijt raken. 

Zo kwam mijn systemische trein krijsend tot stilstand

De eerste paar trainingen met opstellingen liepen als een trein. Zoals een dooie meeuw volkomen onverwachts op je kop ploft, zo kwam mijn systemische trein krijsend tot stilstand, omdat er iemand tijdens Carnaval aan de Corona handrem trok.

Nog nooit had ik 3 maanden lang 0 omzet gedraaid en ik kreeg het duivels angstige gevoel, dat mijn hele tent door de plee spoelde. Tot er net zo onverwachts een knal van een grote opdracht op mijn bankrekening plofte. 

Vreeswijk heeft een beschermd dorpsgezicht

Vreeswijk is als Friese nederzetting gesticht in de negende eeuw en werd een paar eeuwen later een voorhaven van Utrecht. De houten sluis kreeg militaire bescherming en zo groeide het dorp uit tot vesting. 

In 1971 werden Vreeswijk en Jutphaas samengevoegd, waarmee Nieuwegein ontstond. Het is van oudsher een schippersdorp met een schippersinternaat. Vreeswijk heeft een beschermd dorpsgezicht en ik kan je aanraden om door het dorp heen te lopen, waarbij je vanzelf langs de bloemenwinkel loopt. 

Masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes

Morgen organiseren Rijna en ik de negende bijna Gratis Masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes. Tot onze blijde verrassing loopt deze masterclass als een trein en verwelkomen we morgen 11 cursisten. 

Op de vrijdagen voor de zaterdagen met de masterclass is er een vaste routine. We lopen de theorie nog even door over trauma en opstellingen die we de cursisten aanbieden, we prepareren Kintsugi-boxen en we zetten de sets met door Martineke handgemaakte vilten opstellingspoppetjes klaar. 

Met trauma als een geknakte bloem

We doen boodschappen bij de Lidl en gaan weer naar onze vaste Bloemenshop 4 Roses in Vreeswijk. Je ziet de prachtige bloemen op de foto, kan ik je van harte aanraden, kregen we er ook nog als extra service een flesje bloemenvoeding bij.. 

Terwijl ik de bloemen in de vaas zet, sta ik alvast eventjes stil bij de cursisten van morgen. Welke cursist opent langzaam als een roos, welke cursist geurt als een lelie, welke cursist is met trauma als een geknakte bloem en welke cursist is zo aanraakbaar als een tak met zachte katjes?

Ontdek in 8 uur hoe je je leven een 10 geeft

Ontdek hoe trauma in 10 stappen  zonder drama je steun & toeverlaat wordt. De honderden cursisten gaan naar huis met een bloem die zich systemisch verder ontvouwt en geven gemiddeld een 9!


Met liefde bieden we je een slice of life aan. How can you turn it from bitter into sweet? We leggen je vandaag lekker in de watten. Bijna gratis, maar allesbehalve vrijblijvend. Barst of heel in 1 dag en klik op 

👉  De volgende Bijna Gratis Masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes  👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen