Tipje van de Sluier
Tipje van de Sluier
Opstellingen
Bodo Agterhof
Opstellingen
04/05/2024
2 min
0

Tipje van de Sluier

04/05/2024
2 min
0

Tipje van de Sluier

We hebben als kip een struisvogel ei gelegd. Onze 1e online training met 30 video's en e-boek 50 blz: Gratis Online Pootjebaden in 3-D Tafelopstellingen.


Gewoon over opstellingen of over tafelopstellingen?

We hebben het achter de schermen smoordruk gehad. We hebben een online basistraining geschreven over opstellingen. Daarbij moesten we een keuze maken. Gaat het gewoon over opstellingen of over tafelopstellingen?

Martineke heeft voor ons prachtige vilten opstellingspoppetjes ontworpen. Daarom was de keuze niet moeilijk. De online training gaat over hoe je zelf thuis opstelt met tafelopstellingen.

Gratis Online Pootjebaden in 3-D Tafelopstellingen

Met gepaste trots geven wij onze 1e training de volgende naam:  Gratis Online Pootjebaden in 3-D Tafelopstellingen.

Leer zelf thuis opstellen met 30 super inspirerende video's, 50 pagina's klinkend heldere tekst, met praktische poten in de klei oefeningen en stap voor stap begeleiding bij 10 opstellingen.

Systematisch of Systemisch?

Een opstelling hoeft niet systemisch te zijn. In feite kun je elk systeem onder het vergrootglas leggen en je vindt altijd iets opmerkelijks, bijzonders of baanbrekends. Maar daar ie helemaal niets systemisch aan.

Zelfs academisch geschoolde psychologen en psychiaters krijgen cursussen en opleidingen om systemisch te leren kijken. Wat ze dan leren is met poppetjes in een systeem te schuiven. Maar daar is helemaal niets systemisch aan.

Wanneer is het systemisch?

Als coaching of training systemisch van opzet en uitvoering is, krijgt het magie. Dat ervaren onze klanten ok zo, vandaar dat ze onze dienstverlening waarderen met een 8, 9 of 10.

In onze online training leggen we heel precies uit wat systemisch is. Eigenlijk is het heel gemakkelijk, maar ja, je moet het even weten hè?

Zelf thuis opstellen

We hebben al onze cumulatieve kennis en ervaring van meer dan 4.000 opstellingen in 12 jaar in deze Gratis Online Training verwerkt, zodat je op zowel inspirerende als op heel praktische wijze de grondbeginselen leert om zelf thuis te leren opstellen.

Met 32 korte video's en 30 pagina's heldere tekst is dit een echte toptraining. Het is bedoeld als stevig systemisch fundament waar je steeds verder op bouwt en vertrouwt.

3-D Opstellingen zijn goud waard 

Je ziel is altijd onderweg. Je komt uit het verleden, je bent in het hier & nu en je gaat naar de toekomst. Deze cyclus gaat je hele leven door. Het verleden, het heden en de toekomst zijn de 3 dimensies, waarmee we bij Opstellen.com letterlijk elke opstelling werken.

Als je opstelt met deze 3 dimensies, geeft dat verbluffend snel inzicht in wat er onbewust aan de hand is. Met 3-D opstelling groeit je bewustzijn makkelijker en sneller. Dat is goud waard!

Spoedcursus 3-D Opstellen

Met 3-D opstellingen leer je opstellen in 3 simpele systemische stappen. Tegelijkertijd wordt met 3-D opstellen het systemische bij het opstellen diep geborgd en verankerd.

Wat vind jij van een live masterclass, waarbij jij je onze spoedcursus 3-D opstellen krijgt? Het is bijna ongelooflijk, maar echt waar. met onze 3-D opstellingen leer jij trefzeker thuis opstellen met tafelopstellingen. Voor meer info klik op

👉   Ja doe mij ook de spoedcursus 3-D opstellen tijdens de masterclass met Kintsugi, Vilten Opstellingspoppetjes en 3-D Opstellingen.   👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën