Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen?
Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen?

Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen?

Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen?

Doe je een familieopstelling πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ bij een opsteller of liever πŸ‘ een tafelopstelling? Wat is het voordeel van zelf thuis 🏠 opstellen?


Wat is een tafelopstelling?

Tafelopstellingen is een vorm van opstellen, waarbij poppetjes worden gebruikt om op te stellen. De familieopstelling wordt op systemische wijze op een tafel opgesteld.

Het familiesysteem wordt letterlijk op tafel gelegd. Het is een bijzondere vorm van systemisch werken, omdat je de mogelijkheid hebt om op te stellen zonder (levende) representanten.

Met welke poppetjes kun je een tafelopstelling doen?

Er zijn allerlei poppetjes in. omloop waarmee je een tafelopstelling kunt doen. Je kunt opstellen met plastic poppetjes van Playmobil en van Lego. Er zijn ook allerlei houten poppetjes te koop.

Bij Opstellen.com hebben we een heusche Hollandsche primeur te pakken. We introduceren speciale handgemaakte vilten opstellingspoppetjes. Er zitten 6 poppetjes in elke box met verschillende kleuren aan de voor- en achterkant. Je ontvangt dus 6 poppetjes in 12 kleuren.

Wat is het voordeel van vilten opstellingspoppetjes?

Het vilt van de opstellingspoppetjes is gemaakt van gekleurde wollen draden en voelt meteen zacht, warm en comfy aan. Er is een ijzeren draad aan de uiteinden ingenaaid, zodat je elk poppetje bij het opstellen kunt kneden en naar je hand kunt zetten. Het poppetje krijgt daardoor precies de vorm die jij wilt. Voor meer info klik op:

Β  πŸ‘‰ Unieke handgemaakte vilten opstellingspoppetjesΒ πŸ‘ˆ

Je krijgt er 3 vilten schijfjes en 3 vilten vierkantjes bij -ook in 2 kleuren per stuk- waarmee je onderwerpen, thema's en vloerankers kunt opstellen.

Een familieopstelling πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ bij een opsteller of liever πŸ‘ een tafelopstelling?

Als je een individuele familieopstelling bij een opsteller doet, moet je wachten tot de opsteller plek in zijn of haar agenda heeft. Als je een opstelling in een groep met mensen doet, moet je wachten tot zo'n systemische workshop of masterclass plaatsvindt.

Een tafelopstelling kun je dezelfde dag thuis doen. Je hoeft veel minder te plannen en te reizen. Bovendien kijkt er niemand met je mee.

Is een tafelopstelling even effectief als een familieopstelling bij een opsteller?

Bij een opstelling reik je van wat je je al bewust bent naar je onbewuste. Als je zelf thuis een tafelopstelling doet, levert je dat altijd één of meerdere nieuwe eye-openers en nieuwe inzichten op. Bij thema's waarbij van sprake is van trauma kan het fijn en veilig voelen dat er geen pottenkijkers aanwezig zijn. Nadeel is dat de diepgang beperkt blijft.

Als de opsteller die jou begeleidt systemisch geschoold en ervaren is, kan hij of zij samen met jou sneller tot een effectiever resultaat komen dan jij in je eentje. Bovendien kan een goede opsteller op een veilige manier verder doorpakken dan jijzelf.

Hoe doe je een tafelopstelling?

Een tafelopstelling werkt net als een familieopstelling met representanten of een systeemopstelling in met blaadjes papier waar je op gaat staan of met andere voorwerpen, zoals stoelen. Je zet (onder begeleiding van de opsteller) poppetjes neer op tafel die de mensen uit een bepaald systeem voorstellen (je gezin, je team, etc.).

Uit de opstelling die dan ontstaat en de dynamiek die zichtbaar is, kun je iets opmaken over hoe iedereen zich tot elkaar verhoudt en wat er speelt. Met je intuΓ―tie kun je in de onderstroom allerlei signalen oppikken.

Wat is het voordeel van zelf thuis 🏠 opstellen?

het grote voordeel van zelf thuis opstellen is dat je zo snel kunt opstellen als jij dat wilt. Met een opstelling krijg je dus snel een nieuwe invalshoek, een andere richting en meer perspectief.

Bovendien is het even een momentje voor jezelf, samen met je ziel. Het lucht op als je je ziel het woord geeft. Opstellingen zijn balsem voor de ziel.

Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes

Wil je leren werken met onze unieke handgemaakte vilten opstellingspoppetjes? Wil je niet kopen en dan pas kijken, maar wil je eerst kijken en dan pas kopen? Dat snappen wij heel goed, dat doen we zelf ook zo. Reserveer dan nu je stoel op de masterclass, waar we met de vilten poppetjes aan de slag gaan.

Wil je de warmte en de liefde van onze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes aan je handen ervaren? Kom dan naar onze gratis masterclass in Nieuwegein. Het is een verwendag voor je ziel. De opzet is compleet, uniek, je leert inspirerende nieuwe mensen kennen,. samen laad je je ziel op met bezielende energie en de lunch is werkelijk fantastisch!

Klik op:

πŸ‘‰ Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes πŸ‘ˆ

We ontmoeten je graag,
Bodo en Rijna

Reactie plaatsen