Familieopstellingen met Opstellingspoppetjes
Familieopstellingen met Opstellingspoppetjes

Familieopstellingen met Opstellingspoppetjes

Familieopstellingen met Opstellingspoppetjes

We hebben nieuwe 🫴 handgemaakte 🫶 vilten poppetjes voor tafelopstellingen. Familieopstellingen 👨‍👩‍👧‍👦 met Opstellingspoppetjes.


Bij welke vragen werk je met een tafelopstelling? 

Een tafelopstelling helpt je om inzicht te krijgen als je een vraagstuk hebt waar je op vastloopt. Je kunt klem zitten op persoonlijk vlak, in je werk, binnen een team of organisatie.  Je krijgt een totaalbeeld met meer inzicht in de context en het wordt zichtbaar wat speelt in het onderbewuste.

Wat er zich in ons onderbewuste afspeelt, blijft meestal verborgen voor ons. Met een opstelling maak je bewust wat er zich in je onderbewustzijn afspeelt. Met een tafelopstelling maken de opstellingspoppetjes heel beeldend inzichtelijk wat de onderliggende krachtenvelden zijn.

De situatie plooit zich anders om jou heen 

Door op deze manier met systemische bril naar de opgestelde poppetjes op de tafel te kijken, krijg je nieuwe inzichten, snap je wat er echt aan de hand is, zodat je meer grip op de situatie krijgt.

De feedback die we vaak ontvangen is, dat alleen al door het feit dat de innerlijke energiehouding veranderd is, de mensen die bij de situatie betrokken zijn anders reageren. Het is alsof de hele situatie inclusief de betrokkenen zich anders om je heen plooit.

Hollandsche primeur met handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

We hebben een heuse Hollandsche primeur met handgemaakte vilten opstellingspoppetjes. Onze klanten zijn razend enthousiast. Zodra de luxe geschenkverpakking open gaat, aaien klanten vanzelf over het vilt van de poppetjes. Het voelt aangenaam, warm en zelfs knuffelig.

  👉 Unieke handgemaakte vilten opstellingspoppetjes 👈

Da’s andere koek dan die kleine speelgoed opstellingspoppetjes van plastic, zoals van Lego en Playmobil. Ze voelen koud en hard aan. Carla schrijft ons: “Weet je wat zo grappig is? Omdat het vilt zo aangenaam voelt, ontspan ik meteen en dat werkt als een trein bij het opstellen. Het is alsof de antwoorden makkelijker tot me komen”. 

Poppetjes die je naar je hand kunt zetten

We hebben de opstellingspoppetjes samen met Martineke ontwikkeld. Toen ze als klant bij ons kwam, had ze flink traumatiserende gebeurtenissen meegemaakt. Ze weet dus uit eigen ervaring hoe helpend tafelopstellingen kunnen zijn met poppetjes die niet hard en koud aanvoelen, maar juist zacht en warm.

Omdat elke persoon anders is en elke ziel andere kleuren in zich draagt, heeft elk poppetje eigen, unieke kleuren. Martineke stelt elke nieuwe vilten lap samen met een wollen blend die elke keer anders is. Ze heeft elk poppetje met ingenaaid ijzerdraad afgewerkt, zodat je ze als het ware kunt kneden en naar je hand kunt zetten.

Ben jij systemisch coach en werk je met tafelopstellingen?

Tafelopstellingen worden begeleid door systemische coaches die nu werken met poppetjes van Lego en Playmobil. Er zijn ook allerlei houten opstellingspoppetjes in omloop. Het werkt prima, maar is en blijf speelgoed.

Ben jij systemisch coach en werk je met tafelopstellingen? Dan maak je met deze handgemaakte, unieke vilten opstellingspoppetjes een super professionele indruk. Bovendien zijn deze poppetjes een stuk groter dan de nu gangbare poppetjes, waardoor de opstelling nog beeldender bij je klant binnenkomt.

Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes

Wil je leren werken met onze unieke handgemaakte vilten opstellingspoppetjes? Wil je niet kopen en dan pas kijken, maar wil je eerst kijken en dan pas kopen? Dat snappen wij heel goed, dat doen we zelf ook zo. Reserveer dan nu je stoel op de masterclass, waar we met de vilten poppetjes aan de slag gaan. 

Wil je de warmte en de liefde van onze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes aan je handen ervaren? Kom dan naar onze gratis masterclass in Nieuwegein. Het is een verwendag voor je ziel. De opzet is compleet, uniek, je leert inspirerende nieuwe mensen kennen,. samen laad je je ziel op met bezielende energie en de lunch is werkelijk fantastisch! 👉

Klik op:

👉 Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes 👈 

We ontmoeten je graag,
Bodo en Rijna

Reactie plaatsen