Handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

Opstellingspoppetjes

Opstellen.com Opstellingspoppetjes

Zelf thuis opstellen met opstellingspoppetjes

Opstellen.com Opstellingspoppetjes Tafelopstellingen

Een Heusche Hollandsche primeur:

Handgemaakte vilten opstellingspoppetjes voor tafelopstellingen

Familieopstellingen is in de jaren `80 begonnen met het opstellen van mensen -meestal medecursisten- in groepen. Bert Hellinger ontdekte, dat we met ons gedrag onze innerlijke, onbewuste patronen volgen die opgeslagen liggen in onze ziel. Veel van die patronen zijn ontstaan in ons gezin van herkomst; in onze familie. 

Na familieopstellingen groeide het fenomeen opstellingen met organisatieopstellingen, loopbaanopstellingen, traumaopstellingen, etc. Je kunt haast opstellen wat je wilt. In het laatste seminar dat Bert Hellinger gaf -waar ik bij was- stelde hij zelfs Jezus Christus op. 

Behalve met mensen wordt er steeds vaker met voorwerpen opgesteld, zoals met stoelen, A4-tjes, allerlei soorten viltjes en mokken, waarbij het oortje de kijkrichting is. Je kunt trouwens ook met theezakjes opstellen: er zijn allerlei smaken en kleurtjes. 

Het opstellen met poppetjes bestond al, maar Corona heeft dit enorm versneld. Er zijn allerlei plastic poppetjes in omloop van Lego en Playmobil. Ook houten poppetjes doen het goed. 

Al deze poppetjes zijn handig, maar het is en blijft speelgoed. 

Ben jij systemisch coach / therapeut?

Nu zijn er professionele vilten opstellingspoppetjes voor tafelopstellingen!

Professionele unieke
vilten opstellingspoppetjes

Geen kinderachtig speelgoed. Wat is het wel? Volwassen, grote poppetjes om privé en als professional je cliënten  te begeleiden met tafelopstellingen.

Zelf thuis opstellen met opstellingspoppetjes?

Opstellingspoppetjes

Wat zit er in de luxe box?

We hebben opstellingspoppetjes in allerlei soorten en maten in onze handen gehad: plastic Lego poppetjes, verschillende Playmobil poppetjes en ook houten poppetjes.

Nu hebben echt iets nieuws en we hebben een heuse Hollandsche primeur te pakken: handgemaakte vilten opstellingspoppetjes. 

Elk opstellingspoppetje is door Martineke met liefde met de hand gemaakt. Het vilt waarmee Martineke werkt, bestaat uit laagjes wol die van schapen, die biologisch dynamisch en liefdevol opgegroeid zijn. Ze hebben een goed leven met elkaar in de buitenlucht. 

De wol wordt zorgvuldig gewassen, in laagjes met telkens andere kleuren op elkaar gelegd, gedroogd, verwarmd en tot één homogene dunne vilten deken gevormd. Daarom heeft elk vilten poppetje -net als jouw ziel- een eigen, unieke kleur.

Martineke maakt ook rondjes en vierkantjes, elk weer met een eigen kleur. Deze kun je prima gebruiken als je een vloeranker, een onderwerp of een thema wilt opstellen. 

In elke luxe geschenkbox zitten 6 poppetjes in 12 verschillende kleuren, 3 cirkels en 3 vierkantjes met ook hun eigen kleuren.

Stel je jezelf thuis systemische vragen?

Ben je systemisch coach of therapeut?

Werk je met familieopstellingen? 

Ben jij coach, psycholoog of therapeut? Dan kunnen we je deze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes extra aanbevelen. Ze komen professioneler over dan speelgoed poppetjes. Ze zijn een flinke slag groter dan poppetjes van hout, Lego of Playmobil en liggen daarom lekkerder in handen  van je klant. 

Omdat vilt warm en zacht aanvoelt, zijn onze vilten poppetjes bijzonder geschikt als je werkt met getraumatiseerde klanten. Je merkt, dat ze ontspannen als ze de vilten poppetjes aanraken, hetgeen het gevoel van veiligheid vergroot. Bovendien vertellen ze makkelijker over trauma als ze ontspannen.

Wil je onze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes uitproberen? Reserveer dan je stoel bij onze gratis masterclass met Kintsugi, opstellingen en opstellingspoppetjes. Daar kun je een complete set lenen, ermee opstellen en we leggen je the basics uit van zelf thuis opstellen met tafelopstellingen. 

Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen?

Een familieopstelling bij een opsteller of liever een tafelopstelling? Wat is het voordeel van zelf thuis opstellen? 

Wat kost de set met professionele opstellingspoppetjes?

Een complete set met 6 handgemaakte vilten opstellingspoppetjes. Elk vilten poppetje heeft aan de voor- en achterkant een eigen, unieke kleur. Zodoende beschik je met 6 poppetjes over 12 unieke kleuren. 

Een linnen zakje completeert deze opstellingsbox. In elk linnen zakje zitten 3 schijfjes en 3 vierkantjes. Ook elk vilten schijfje en vierkantje heeft aan de voor- en achterkant een eigen, unieke kleur. Zodoende beschik je met deze 6 schijfjes en vierkantjes over 12 unieke kleuren. Hiermee kun je thema's en vloerankers opstellen.

Alle handgemaakte, vilten poppetjes, schijfjes en vierkantjes bevatten ingenaaid ijzerdraad, zodat ze allemaal vormbaar en kneedbaar zijn. Je kunt ze letterlijk naar je hand zetten. 

Alles wordt geleverd in een witte box met mooi geschenklint. Perfect om zelf thuis op te stellen of als coach en therapeut op professionele wijze je cliënt systemisch te begeleiden met familieopstellingen.

Voor deze opstellingsbox met 6 handgemaakte vilten opstellingspoppetjes, 3 handgemaakte vilten schijfjes en 3 handgemaakte vilten vierkantjes vragen we slechts 145,-.

Als je je stoel reserveert bij de Gratis Masterclass, kun je deze luxe set tijdens de masterclass aanschaffen voor slechts 95,-. Je ontvangt dus meteen € 50,- korting.


Kintsugi en opstellingen

Heel je scherven met Kintsugi,

heel je ziel met opstellingen &

zelf thuis opstellen met  opstellingspoppetjes?