Opstellingen in Utrecht
Opstellingen in Utrecht

Opstellingen in Utrecht

Opstellingen in Utrecht

Welkom bij LoopbaanRegisseur voor opstellingen in Utrecht. Zoek je een 👨‍👩‍👧‍👦 familieopstelling, 🛣 loopbaanopstelling of een❓thema-opstelling?


Wat is een opstelling?

Wat is een opstelling? Familie- en loopbaanopstellingen zijn heel erg in opkomst. Het is een super effectieve manier om helder te krijgen wat er in je onderbewustzijn speelt. 

Met name als er gedoetjes, thema’s, conflicten, patstellingen en zelfs ziektes zijn die je vaker opzoeken dan je lief is. Dan wordt het tijd om de code van het onderliggende bericht te ontcijferen. 

Aanstellen of opstellen?

Als het 1 keer gebeurt, kan het werkelijk toeval zijn. Als het 2 keer gebeurt, uhhhmmm ja wat is het dan eigenlijk? is het dan stom toevallig?Als het 3 keer gebeurt, da’s super intelligent toeval!

Als je het verder negeert, is het alsof je de boemerang hard weggooit. Eerst raakt ie uit zicht en denk je gniffelend, dat het weg is. Maar dan is het al hard bezig om via een omweg terug te komen. 

Zoek je een familieopstelling in Utrecht?

Als je dat wat je plaagt blijft negeren, ga je je in feite steeds meer aanstellen. Eigenlijk weet je wel dat je het op een diepere laag mag aankijken. Dan is het tijd voor familieopstellingen in Utrecht.

Een familieopstelling is heel geschikt als je relatie verstrikt of verstikt. Het kan de relatie met je partner zijn, met je ex-partner, met je ouders, met je kids, met collega’s etc.

Zoek je een loopbaanopstelling in Utrecht?

Weet jij wat je roeping is, van welk werk je pretlichtjes in je ogen krijgt? Lukt het je niet om een baan langere tijd vast te houden? Of word je doodgeknuffeld door een burn-out? Dan is het tijd voor een loopbaanopstelling in Utrecht.

Als je wilt werken met hart en ziel, moet de energie in je loopbaan lekker stromen. Met een loopbaanopstelling onderzoek je waar er een kink in de loopbaankabel zit, zodat je passie snel weer terugkomt.  

Wil je een thema opstellen in Utrecht?

Wil je een thema opstellen in Utrecht? Je kunt een ziekte opstellen, je kunt je volgende baan opstellen, je kunt zelfs leven en dood opstellen. 

Zoals je ziet, kun je allerlei thema’s opstellen. Dat helpt je de juiste stap op de goede manier te zetten.

Van het padje of op je pad?

Elke persoon is uniek en elke opsteller is dat ook. In de loop van de 3.000 opstellingen die we de afgelopen 10 jaar hebben begeleid, is onze signature ontstaan. 

Zoals je op onze filmpjes kunt zien, stellen wij op je levenspad op. Dit biedt nog sneller inzicht. Sta je recht op je pad? Is er iets dat je pad blokkeert? Kun je de toekomst vrij in ontvangst nemen?

Waar opstellingen in Utrecht?

Wil je video's over opstellingen zien? Klik op Gratis Artikelen en Video's over Opstellingen.

Vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhoudung mee heeft? 

We hebben een e-boek geschreven over opstellingen en het bijzondere eraan. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen..

Shit happens all the time. Wil je meer weten over de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Wie ga jij trakteren? Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

Deze super krachtige en inspirerende masterclass wordt gegeven op onze locatie in Vreeswijk. dat is een authentiek, schilderachtig dorpje in Nieuwegein Zuid Utrecht.

We zien je graag voor opstellingen in Utrecht (Nieuwegein),
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen