Opstellingen bij Opstellen.com
Opstellingen bij Opstellen.com

Opstellingen bij Opstellen.com

Opstellingen bij Opstellen.com

Afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 3.000 👨‍👩‍👧‍👦 opstellingen begeleid.  Wat zijn de grootste eye-openers 👀 van Opstellingen bij Opstellen.com?


Het beroep van opsteller

Opstellingen, familieopstellingen, loopbaanopstellingen? Ik wist niet eens dat het bestond! Het staat immers niet bij de beroepskeuzetesten. En als je niet eens weet dat het bestaat, dan kun je het ook niet kiezen toch? Logisch toch?

Het beroep van opsteller: ik heb er niet naar gezocht. Het heeft mij gezocht en gevonden. Van huis uit ben ik loopbaanbegeleider. Ik begeleid mensen op hun beroepspad. 

Door het werken met opstellingen steeg het slagingspercentage van 80% naar 95%. Dat zeg ik niet alleen, dat zeggen vooral mijn klanten. Als je wilt kijk even bij Bodo’s deal bij Loopbaanbegeleiding.

Meer dan 3.000 👨‍👩‍👧‍👦 opstellingen begeleid

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Als je loopbaan hapert, hapert er een innerlijk patroon. Als je de kink in de innerlijke kabel repareert, repareer je meteen de kink in de loopbaankabel. Zo heb ik als loopbaanbegeleider jarenlang klanten geholpen vraagstukken van persoonlijke aard op te stellen.

Het opstellen liep uit de klauwen. Mond-tot-mondreclame leverde nieuwe klanten op die niet voor hun loopbaan kwamen, maar voor persoonlijke vraagstukken. 

Mijn zielenmaatje en inmiddels collega Rijna van der Vlugt was één van mijn eerste opstellingsklanten. Haar opstelling duurde 4,5 uur incl. pauze om op adem te komen. Ze raakte zo gefascineerd, dat ze vaak meehielp als vrijwilliger. Inmiddels hebben we bij elkaar ruim 3.000 opstellingen begeleid: familieopstellingen, loopbaanopstellingen en traumaopstellingen.

De grootste eye-openers 👀  van opstellingen

En wat zijn de grootste eye-openers 👀 van Opstellingen bij Opstellen.com? Dat elk mens een levensopdracht heeft. Hoe meer je niet doet waarvoor je gemaakt bent, hoe meer tegenwind je hebt en hoe meer mislukt. Hoe meer je je missie volgt, hoe makkelijker het je lukt wat je aan het doen bent.

Als je pech hebt, past het dus niet bij je en als je geluk hebt, past het blijkbaar wel bij je. Zo komt het, dat toeval datgene is wat je toevalt.

Opstellingen bij Opstellen.com

Ik moet je eerlijk bekennen, dat ik toevallig heel veel geluk heb sinds ik met opstellingen werk. Rijna kwam vanzelf als klant. Haar opstellingen lieten zien hoe geluk jouw kant op komt als je blokkades op je levenspad niet vermijdt, maar er juist de dialoog mee aangaat. 

Bovendien heeft ze me enorm geholpen als vrijwilliger. In feite heeft ze bij Opstellen.com op een liefdevolle manier haar eigen baan geschapen. On top of that heeft ze me vaak als vriendin met raad en daad bijgestaan.

En dan heb ik je nog niet verteld hoe ons kantoor in Nieuwegein op mijn pad kwam. Twee jaar geleden meldde zich een klant die flink vast met zichzelf zat. Alles mislukte. Hij schafte een exclusief jaartraject aan van slordige kleine 20 mille. Zo kreeg hij zijn privéleven, beroepsleven en liefdesleven weer op de rit.

Hij bleek flink vermogend en had nog een pandje leeg staan in Nieuwegein. Als dankjewel mogen wij dat nu voor een meer dan schappelijk bedrag huren. 

De 1e Stap

Ben je benieuwd hoe een opstelling in het echie werkt? Klik op De Kakspecialist.

Heb je zin om vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhoudung mee heeft? Over opstellingen en wat het bijzondere eraan is? 

We hebben er een e-boek over geschreven van 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen..

Wat is de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie ga jij trakteren? Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen