Intro De Systemische Wasstraat
De familieopstellingen wasstraat: the 10 step soul challenge

Intro De Systemische Wasstraat

Trek je ⚡️pech aan en stoot je 🍀geluk af? Hier is Het Recept voor Blijvend 💎 Geluk. De Systemische Wasstraat stap 0: Intro De Systemische Wasstraat.


Trek je ⚡️pech aan?

Shit happens all the time. Maar hoe ga je ermee om? Mik je het over de schutting? Daar kom je een heel eind mee till the shit hits the fan.

De 1e keer denk je: “Da’s gewoon toevallig”. De 2e keer denk je: “Da’s echt stom toeval”. De 3e keer besef je: Dat toeval is super intelligent! Blijkbaar trek je ⚡️pech aan; het weet je  feilloos te vinden.

Stoot je 🍀geluk af?

Als je Murphy’s op bezoek krijgt, schrik je je dood! Genadeloos stiefelen ze naar binnen en ploffen neer op je bankstel. Sorry, computer says no! 

Hoe meer Murphy’s bij je aanschuiven en een vorkje meeprikken, hoe meer geluk een ommetje doet. Stoot je 🍀geluk af? Eerst heb je `t niet in de gaten en voor je `t weet zit je geramd in dat huiswerkklasje. 

Karmische Estafettestokjes

Zeg maar nee, krijg je er twee. Als je shit negeert, komt het twee keer zo hard terug. Hoe harder je de boemerang weggooit . . . 

De thema’s in jouw leven herken je (deels) bij je ouders, hun ouders, etc. Thema’s reizen door generaties heen. Het zijn karmische estafettestokjes die van generatie op generatie worden doorgegeven, totdat iemand ze echt aankijkt. 

Optimale resonantie van 7 generaties

Je hebt eerdere levens gehad, bent niet overal aan toe gekomen, hebt steken laten vallen, wilde er soms niet voor werken, misschien ben je een keer dader geweest.

Je levensopdracht in dit leven ligt in het logische verlengde van de rode draad door alles waar je in je vorige levens niet aan toe kwam. Dat geldt ook voor je ouders. In dit leven ontmoeten jullie elkaar. Doel is elkaar optimaal in resonantie te brengen, zodat je lessen leert.

Het Recept voor Blijvend 💎 Geluk

Je kunt blijven wegkijken, niet echt aan het werk gaan en dwars op de fiets blijven zitten. Je kunt zelfs beroepsweigeraar worden. Prima hoor, alleen je komt geen meter vooruit.

Draai het om! Duw wat op je pad ligt niet langer weg. Stem toe, adem het in. Dan blokkeert het je niet meer en kun je weer vooruit.

De familieopstellingen wasstraat: the 10 step soul challenge

De Familieopstellingen Wasstraat

We verzamelen allemaal obstakels op ons levenspad. Je hebt ze nodig, anders leer je niets. Zolang je ze niet echt aankijkt, versperren ze je levenspad. 

Met familie- en loopbaanopstellingen kijk je ze aan en adem je ze in, zodat ze door jou heen reizen van obstakel voor je neus naar steun en inspiratie achter je.

Gebaseerd op meer dan 3.500 opstellingen

De systemische wasstraat is opgebouwd uit 13 zeer zorgvuldig samengestelde stappen, gebaseerd op de ruim 3.500 begeleide opstellingen in de afgelopen 11 jaar. 

Je kunt nu stoppen vliegen te vangen, met stomweg op de volgende klap te wachten. Leer actief te navigeren vanuit je ziel, zodat je niet meer tegen de stroom inzwemt, maar juist met de stroom meezwemt; da’s feest!

Gratis masterclass met opstellingen

Zin in een voorproefje? Wil je ontdekken, meemaken en beleven hoe opstellingen werken? Dan nodigen Rijna en ik jou van harte uit om deel te nemen aan de gratis masterclass met opstellingen. 

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je maakt in kleine, veilige stapjes kennis met de essentie van familieopstellingen. 

Bovendien leggen we je de basale stappen in opstellingen uit en de know-how voor beginners, zodat je daarna thuis kunt opstellen om je eigen vraagstukken systemisch aan te kijken en te doorleven. 

We hebben een treffende en originele manier voor je ontwikkeld om op kennis is maken met familie- en met loopbaanopstellingen. Aan het einde van deze gratis masterclass met opstellingen neem je een blijvend aandenken mee naar huis. Wil je jouw stoel reserveren? 

Klik dan nu op Ja ik reserveer mijn stoel voor de gratis masterclass met opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen