Intro De Systemische Wasstraat
De Wasstraat voor je Ziel

Intro De Systemische Wasstraat

Ken jij De Systemische Wasstraat al?

DE grootste ontdekking van 3.500 opstellingen in 11 jaar? De 10 obstakels waar iedereen tegenaan loopt? Geef je leven `n 9 met 10 opstellingen in DE Wasstraat!


Het miljoen winnen?

Ik heb er echt waar een jaar lang elke ochtend op mijn blote knietjes op het matje voor de douchecabine om gebeden. en nog een keertje elke avond op het matje voor mijn bed. Jazeker met mijn handjes netjes gevouwen en met blote knietjes op het matje, but computer says no! Het miljoen winnen? Dat wordt `em dus niet. 

Hoe komt het eigenlijk, dat het de ene zo veel meer voor de wind gaat dan de ander? Raar is dat hè? De ene neemt op de rotonde telkens de verkeerde afslag, de ander ontmoet een fantastische partner en ze krijgen kids die het lekker doen en de buurman scoort via via easy een nieuwe baan met Tesla en vet salaris.

In 11 jaar hebben meer dan 3.500 opstellingen begeleid

We hebben in 11 jaar hebben meer dan 3.500 opstellingen begeleid. We zien soms mensen met wat tegenslag, zo van 'nou, nou, poei poei'. Shit happens all the time you know. We begeleiden ook mensen met zwaar trauma, zoals misbruik vanaf het derde levensjaar.

Tot onze eigen verbazing hebben we mensen met stevig trauma snel zien opknappen. We hebben ook klanten gezien die als een magneet ellende aantrokken, met onze opstellingen in hun ziel een knop omzetten, waarna de werkelijkheid zich ineens op een positieve manier om hen heen vouwt. 

DE grootste ontdekking van 3.500 opstellingen in 11 jaar?

Het begon met een flits. Je weet wel, zo'n inzicht dat je ineens raakt, meteen opgevolgd door een intense beleving die zich als vanzelf van diep beneden aandient, je overspoelt en je he-le-maal onderdompelt in een niet te stoppen, steeds heftiger golfslagbad van tintelingen, zodat je ten diepste beseft dat dit super belangrijk is. 

Wat DE grootste ontdekking van 3.500 opstellingen in 11 jaar is? Dat alles, maar dan ook echt werkelijk ALLES in jouw leven niet om jou, maar om jouw levensopdracht draait. Hoe meer je niet doet wat je missie is, hoe meer ellende jou feilloos weet te vinden. Hoe meer je doet, wat je levensopdracht je vraagt, hoe meer het mooie toeval je steeds vaker toevalt. 

Geef je leven `n 9 met 10 opstellingen in DE Systemische Wasstraat

We staan graag met onze systemische poten stevig in de Hollandsche klei en houden van check & double check. Daarom hebben we een systemische geluksmeter ontwikkeld, waarmee we bij al onze klanten de levenskwaliteit meten aan het begin, halverwege en aan het einde van het traject. Guess what? Onze klanten geven hun leven allemaal een 8, een 9 of een hele dikke vette 10 en sommige klanten verdubbelen zelfs hun levenskwaliteit!

Welk cijfer geef jij je leven nu? Hoe beoordeel jij de kwaliteit van je leven? Zit je op een energie leegtrekkende 4, op vijfje voor nog meer jeuk en te korte armpjes of een mager zesje, omdat je op de rotonde telkens de juiste afslag mist? Dan ben je hard toe aan een dag om de batterij lekker op te laden. Om het geld hoef je het niet te laten, dus klik op 

👉   De Bijna Gratis Masterclass waar je in één dag met Kintsugi, Opstellingspoppetjes en 3-D Opstellingen ontdekt hoe ook jij je leven een 8, een 9 of een 10 geeft!  👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo.

Voor een blog klik op De Wasstraat voor de Ziel

Reactie plaatsen