Wat belooft Opstellen.com jou?

De belofte van Opstellen.com aan jou:

Belofte van Opstellen.com aan jou

Geef jij je leven een 8, een 9 of zelfs een 10?

De belofte van Opstellen.com aan jou

Geef je leven een 9 met 10 opstellingen

Wat we vaak horen, is dat 3 gesprekken met een familieopstelling veel meer oplevert, dan 3 jaar therapie bij een peut. Da's als roeren in een pan erwtensoep. Tuurlijk moet je roeren, anders krijg je beroerde soep.

De insteek is te rationeel. Dure therapeuten noemen dat cognitief. Ze gebruiken graag exclusieve woorden, formules en vaktaal. Om jou de sukkel te laten blijven, noemen ze dat 'wetenschappelijk bewezen jargon, zodat je blijft denken i.p.v. voelen. 

Als het uit de harses komt, blijft het bij jou bij je harses plakken en verandert het geen innerlijke patronen.

Da's als roeren in erwtensoep. Hoe vaker je roert, hoe eerder je de stukken groente en worst herkent. Dan brandt de soep aan en dat meurt als de ziekte. Heb jij weer: kun je de soep wegmikken en met een schuursponsje de bodem schoonschuren. 

In plaats van gezond te eten sleep je jezelf naar de McDreck en zit je thuis Goede Tijden, Slechte Tijden te koekeloeren.

Haar leven? Eerst een 5 nu 9,5

Ergens verloor Yvonne onderweg de aansluiting met zichzelf en haar man. Uiteraard lag dat aan hem 😇.

Ze twijfelde eerst, omdat ze geen coach zocht die het wel uit een boekje weet, maar in real life geen ballen heeft. Wat nou, als je je grootste pijn en verdriet met een knuffel omarmt?

She's back on track en hun liefde wordt bezegeld met `n 2e kind.

Bij Bodo in de training riep Rijna nog: "Mijn miskramen, daar ben ik wel overheen hoor, ja echt, alle 13!" Da's 10 jaar geleden.

Yeah right! We hebben ze allemaal met liefde opgesteld. Zo werd Rijna weer die leuke, lieve, warme vrouw, echtgenote en moeder.

Bodo's moeder dronk en zijn vader sloeg. Toen zijn vader op zijn 16e jaar overleed, was hij dus eigenlijk beide ouders kwijt. "Naaah valt best mee hoor, ik  kan wel wat hebben" zei hij. Een paar jaar later zakte hij door zijn hoeven, ontdooide en werd zachter. 

"We hebben elkaar al 10 jaar lang geholpen" zeiden ze tegen elkaar. Maar waarmee en met welke punten? Zo ontstonden de 12 punten, waarmee ze systemisch -dus vanuit je ziel- kunnen meten hoe jij in je leven ervoor staat.

We hebben het over je levenskwaliteit. 10 Jaar geleden gaven ze hun leven tussen 4 & 5. Nu tussen 8 & 9 en ze gaan voor de 10! • Ken je dat? Dat je ergens buiten zit te dromen? Dat je voelt dat er iemand naar je kijkt? Met welk zintuig neem je dat waar?
 • Ken je dat? Dat je aan iemand denkt, je mobieltje rammelt en je weet wie het is? Met welk zintuig neem je dat waar? 
 • Ken je dat? Je leest een vacaturetekst en je weet gewoon dat deze baan voor jou is. Met welk zintuig neem je dat waar?

Hoe dichter je bij jezelf bent, hoe dichter je bij je intuïtie, bij dat stille stemmetje, bij ziel bent, hoe beter en makkelijker je de subtiele signalen van het leven oppikt. Hoe meer je doet wat ze je vraagt, hoe gelukkiger je wordt. 

Wil jij jouw privé leven en je professionele leven een, 8, 9 of een dikke, vette 10 geven? 

  👉 Welkom in Nieuwegein en Heerenveen. Succesgarantie 95%.  👈

Hoe het begon bij Rijna: The Why

Van kleins af kwam de dood langs. Mijn lieve man Frans en ik kregen 2 levende kinderen en 13 miskramen. Ik was stuk, boos en doodop.

In een opstelling van 4,5 uur heb ik alle 13 miskramen opnieuw in mijn hart gesloten en naar de laatste rustplaats bij God gebracht.

Ik ontdooide en alle liefde begon weer te stromen. Mijn man en ik leerden elkaar opnieuw en dieper lief te hebben. Ik werd weer een lieve, zachte moeder. Nu bieden we hart en huis voor pleegkinderen.

Tien jaar geleden gaf ik mijn leven een 4,3. en nu een 8,8.

Rijna van der Vlugt

Bodo Agterhof

Hoe het begon bij Bodo: The Why

Van jongs af aan was liefde vaak afwezig. Niet alleen bij mij, ook bij mijn ouders. Mijn moeder had veel zachtheid en een drankprobleem. Mijn vader zat op slot en had veel boosheid.

Hij overleed op mijn 16e. In feite was ik beide ouders kwijt. Ik deed mijn gevoel in de brandkast en werd betonnen Bodo.

Wat ik 20 jaar meemaakte, bleef mijn leven verwoesten. Met familieopstellingen heb ik leven, liefde en warmte weer omarmd.

Ik heb een geweldige zoon van 22 jaar, de man van mijn leven, hele fijne vrienden waar ik mee kan lachen en kan huilen en ik zit in een gezond lijf.

Tien jaar geleden gaf ik mijn leven een 4,2 en nu een 8,3.

Wat wij kunnen, dat kun jij ook!

Daarom verzorgen we opstellingen + praktische systemische tools.

Hoe jij jouw leven een 8, 9 of 10 geeft?

Info over Gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes
De cursisten waarderen deze masterclass met gemiddeld een 9,1.
Belofte Opstellen.com

De bron van ellende

 • CBS Van de bevolking voelt 46% zich eenzaam;
 • Bijna 40% van alle huwelijken & relaties eindigt in scheiding;
 • Volgens het Trimbos Instituut heeft 48% van de volwassenen in het leven 1 of meerdere psychische aandoeningen gehad;
 • Volgens het NIBUD heeft 42% van de huishoudens afgelopen jaar te maken gehad met 1 of meer betalingsproblemen;
 • CBS: 50% van de bevolking heeft overgewicht
 • CBS: van de beroepsbevolking is 30% niet werkzaam 
 • CBS: van de werkende bevolking is 24% ongelukkig op `t werk
 • TNO: van de beroepsbevolking heeft 12,5% burn-out klachten.

That's when the shit hits the fan!

De helft is eenzaam, 50% van alle relaties eindigt in een scheiding, de helft heeft psychisch iets tussen de oren, bijna 50% heeft geld tekort en de helft is te dik. Het universum, geluk, toeval, pech, noem het God of whatever you want- neemt je in de houdgreep.

In feite wordt je met de grootst mogelijke liefde en nauwkeurigheid een levensles aangeboden. Zeg maar nee, dan krijg je er twee. In dit leven of anders in een volgend leven. 

Durf jij af te dalen naar de giertank in de kelder van je ziel? Dan word je -door wat er meer is tussen hemel en aarde- liefdevol begeleid naar rijkdom. Weiger je en word je beroepsweigeraar? Hoe langer en hoe harder je weigert, hoe beter pech jou feilloos vindt, je knevelt en hoe ongelukkiger je wordt. 
 
    Naar de giertank in de kelder van je ziel

Sjit happens. Door sjit aan te kijken -when the sjit hits the fan- ernaar te luisteren, het weer te ruiken en het te voelen, mag het er zijn. Adem die strontlucht he-le-maal in.

Pak de stront eigenhandig met beide handen beet. Al moet je ervan kokken, sjouw alle stront stap voor stap naar boven. Geef het de ruimte, schenk het lucht om te ademen en de grond om voor je aan het werk te gaan. 

Strooi de stront rijkelijk uit over je landerijen. Het 1e jaar zie je de eerste groene knoppen. Het 2e jaar groeien er takken. Het 3e jaar pluk je de eerste vruchten. Blijf stront strooien, dan heb je elk jaar overvloedige oogst: rijkdom als je dit met anderen deelt. 

Liefdevol confronteren

Het grote talent van Bodo

Noem het toeval, het lot, het universum, het groot niet te vermijden hemelsche dansorkest, die Ouwe daarboven of Zijn goddelijke mengpaneel. Op enig moment word je naar de giertank van je ziel geschoten. 

Wanneer? Er zijn cycli van 7 jaar. Als je 28, 35, 42 of 49 jaar bent. Dan klopt jouw ziel bij je op de voordeur om je te vragen of je nou eindelijk eens samen met haar buiten komt spelen. Ze klopt eerst lief en zachtjes aan. Hoe minder je luistert, hoe harder ze klopt, maar ze zal niet op de deur bonken. De ziel kent geen boosheid. Ze fluistert slechts strelend als de liefde. Maar waarom klopt ze eigenlijk bij je aan?

Onze golden circle:


 • Why: We hebben net als jij in nood gezeten. Met opstellingen ga je eerder, makkelijker en met meer blijvend resultaat van früsti naar blij ei.
 • How: Met opstellingen en praktische systemische tools
 • What: Met groepstrainingen, individuele coaching, online programma’s, (e-) boeken en spelvormen.

Why, How, What van Opstellen.com

We werken met familieopstellingen, traumaopstellingen, loopbaanopstellingen, zzp-opstellingen  & organisatieopstellingen. Daarmee word je zielsgelukkig!

Gratis Masterclass Opstellingen Kintsugi Opstellingspoppetjes

Onze Big-5 of dreams:

En wat zijn onze eigen dromen eigenlijk?

 • Het gemiddelde cijfer voor onze dienstverlening is minimaal 9,0
 • Levenskwaliteit verbeteren met 2 punten in 12 maanden en verdubbelen in 30 maanden
 • Een Opstellen.com gecertificeerde coach per provincie
 • Oprichten van minimaal één systemisch opvanghuis voor verwaarloosde kids
 • Creëren van systemische, praktisch toepasbare nalatenschap voor de 12 levensgebieden.

Wouter over achtbanen

Als techneut vond hij opstellingen dom en vooral wazig geleuter. Het gaat toch zoals het gaat vroeg hij?

Toen het niet 1, geen 2, maar 3 keer gebeurde, snapte hij dattie het talent heeft om op de rotonde de verkeerde afslag te pakken. 

Ok, doe mij dan maar een rondje zei hij. "Enjoy the ride" riep ik nog. Zijn leven was bagger. Nu geeft hij zijn leven en loopbaan een dikke, vette 10 en is hij zielsgelukkig!

Masterclass Familieopstellingen Nieuwegein

Zij doorbraken hun cirkel en staan te stralen. Doorbreek nu je cirkel, meld je aan en ontdek hoe je jouw leven een 8, 9 of 10 geeft!