2- A match made in heaven?
A match made in heaven?

2- A match made in heaven?

3- A match made in heaven?

A match made in 🌤 heaven. De relatie tussen je 👩‍❤️‍👨 ouders. Geef je leven een 9 met 10 opstellingen in de systemische 💦 wasstraat.


Op slot zitten

Je leest het wel eens in De Telegraaf: "Vrouw gaat naar toilet en bevalt van kind.". Heeft deze aanstaande moeder nou niet in de gaten, dat ze zwanger is?

Lijkt me zo raar joh. Dat je naar het toilet moet, zeg maar echt dringend en zo. Al huppelend en al knijpend met al je sluitende spieren vraag je in het tankstation naar de sleutel, omdat ze tegenwoordig allemaal op slot zitten.

De sleutel omdraaien

Dan trek je een sprintje naar het toilet. Dat rennen, dat lukt niet meer zo goed, omdat je de laatste tijd een kilo'tje of wat zwaarder geworden bent. Al hijgend en puffend pak je de deurklink beet. 

Je steekt der sleutel niet zomaar in het slot. Je buik is toch echt geen lief klein buikje meer, maar eerder een stevige Skippy bal. Wat eronder gebeurt, dat zie je niet meer. Dan voel je, dat de sleutel in het slot glijdt en je draait de sleutel om.

Wat een bevalling

Je hebt nog nooit zo'n enorm hoge aandrang gevoeld op het toilet. Het voelt, alsof je vol zit met zo'n giga grote olifanten keutel. 

Hopsakkeeeeee, alles glijdt er in één keer uit en je pakt wat wc-papier. Dan kijk je uit gewoonte met een schuin oog naar beneden en je krijgt me toch een complete rolberoerte zeg, wat een bevalling! Ligt er ineens een lieve, kleine baby in die pot!

Zal deze baby gelukkig worden?

Ze bestaan hoor, echt waar, aanstaande moeders die zo'n slecht contact met hun lijf hebben, dat ze werkelijk waar 9 maanden niet in de gaten hebben, dat ze zwanger zijn. Let wel, dat zijn maar liefst 275 dagen. Hoe is het mogelijk?

Stel je kunt even in de toekomst van deze baby kijken. Zal deze baby gelukkig worden met een moeder die zo ver verwijderd van haar gevoel is?

De relatie tussen de ouders

Hoe zit het met de relatie tussen de ouders? Enig idee hoe de relatie zal zijn tussen deze aanstaande moeder en de aanstaande vader? 

Hoe meer liefde en stabiliteit er tussen de ouder is, hoe beter voor het kind. Voorwaarde is wel, dat beide ouders dicht bij hun gevoel zijn. 

Kom jij voort uit nabijheid of afstand?

In de afgelopen 11 jaar hebben we meer dan 3.500 opstellingen begeleid. We hebben zo vaak gezien, dat de relatie tussen de ouders de schoot is waar het kind uit voortkomt. Kom jij voort uit nabijheid of afstand?

Als er liefde tussen de ouders is, zit er veel liefde in het kind. Als er afstand tussen de ouders is, is er automatisch afstand in het systeem van het kind. In dat geval is afstand voor jou zo vanzelfsprekend, dat je dat niet in de gaten hebt. 

Hoe de afstand zich doorgeeft

Was er al afstand tussen je ouders, toen je nog in moeders schoot zat? Grote kans, dat er afstand tussen jou en je ziel zit. 

Dit is hoe afstand zich doorgeeft van de ene generatie naar de andere. Grote kans, dat je dan later moeite hebt met het op een relaxte manier opbouwen en in stand houden van intieme en persoonlijke relaties. 

Wat is er onbewust in jouw ziel geslopen?

De hamvraag is: Wat is er onbewust in jouw ziel geslopen? Het is al zo lang geleden. Bovendien was je nog maar zo klein. Met stap 2: "A match made in heaven" ontdek je hoe de relatie tussen je ouders echt in elkaar stak in je eerste jaren. 

Dan ontdek je ook wat je allemaal wel en niet meegekregen hebt van je ouders. Zo lang jij je daar niet bewust van bent, heeft het jou in de greep. Zodra je je er wel van bewust bent, kan dat wat je eerst beklemde als een dwangbuis van je af glijden. 

Onbewust potentieel

Als er van begin af aan spanning tussen je ouders was, is dat in je systeem gaan zitten. In de negatieve variant kan zich dat uiten als ADHD. Als je dit positief labelt en ermee leert omgaan, kan het wakkerschud energie zijn. Da's enorm handig als coach en trainer. 

Of heeft jouw ziel besloten, dat het niets te maken wil hebben met gedoe tussen je ouders? En hele elegante oplossing om IT-nerd te worden. Mooi onbewust potentieel toch? Zit je lekker in je bubbel, kun je je afschermen van andermans gedoe en het verdient ook nog eens lekker. 

Hoe kun je dit voor je laten werken?

Wat heb jij tussen de regels door van je ouders meegekregen? Wat maakt dat je bent, zoals je bent? Hoe is de CD-ROM op jouw ziel voorgeprogrammeerd? Hoe kun je dit voor je laten werken in plaats van dat het je tegenwerkt?

De relatie tussen je ouders is slechts 1 van de 10 opstellingen van 'De Systemische Wasstraat'. Wil jij je leven een 9 geven met 10 opstellingen? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in Nieuwegein of in Heerenveen.

Klik op Ja doe mij gratis parkeren, koffie of thee en een eerste gratis opstelling!

De Systemische Wasstraat

In 11 jaar hebben we 3.500 opstellingen begeleid. Dit heeft ons een schat aan systemische informatie opgeleverd. We zagen dat veel van onze klanten over dezelfde onderwerpen struikelen. In een notendop geldt: hoe we met onze ziel omgaan, hebben we van onze ouders amper meegekregen. 

De Systemische Wasstraat bestaat uit een serie van 10 opstellingen. De opbouw en de onderwerpen is zeer zorgvuldig geselecteerd en gebaseerd op 3.500 begeleide opstellingen. Je ruimt obstakels in je ziel op, kunt het volle leven weer inademen, je volle potentieel benutten, je ware ziel zijn en volop van het leven genieten. Voor meer info klik op De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen.

Resultaten van De Systemische Wasstraat

Het afgelopen jaar hebben we bij al onze klanten de levenskwaliteit gemeten op een 12-tal punten. Resultaat van het doorlopen van De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen is een gemiddelde stijging van de levenskwaliteit met 3 punten in 12 maanden. 

Bij de eindevaluatie vragen we altijd naar cijfers. Bij aanvang van het traject geven onze klanten hun levenskwaliteit gemiddeld 4,5. Na een jaar gemiddeld 7,5 en na 2 jaar zelfs 8,5. De Systemische Wasstraat wordt met gemiddeld een 9,3 beoordeeld.

Wil jij je leven een 9 geven met 10 opstellingen? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek incl. opstelling in Nieuwegein of in Heerenveen .

Klik op Ja doe mij gratis parkeren, koffie of thee en een eerste gratis opstelling!

Gratis masterclass met opstellingen

Zin in een voorproefje? Wil je ontdekken, meemaken en beleven hoe opstellingen werken? Dan nodigen Rijna en ik jou van harte uit om deel te nemen aan de gratis masterclass met opstellingen. 

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je maakt in kleine, veilige stapjes kennis met de essentie van familieopstellingen. 

Bovendien leggen we je de basale stappen in opstellingen uit en de know-how voor beginners, zodat je daarna thuis kunt opstellen om je eigen vraagstukken systemisch aan te kijken en te doorleven. 

We hebben een treffende en originele manier voor je ontwikkeld om op kennis is maken met familie- en met loopbaanopstellingen. Aan het einde van deze gratis masterclass met opstellingen neem je een blijvend aandenken mee naar huis. Wil je jouw stoel reserveren? 

Klik dan nu op Ja ik reserveer mijn stoel voor de gratis masterclass met opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen