Super sceptisch over familieopstellingen?
Super sceptisch over familieopstellingen
Familieopstelling
Bodo Agterhof
Familieopstelling
12/04/2023
2 min
0

Super sceptisch over familieopstellingen

12/04/2023
2 min
0

Super sceptisch over familieopstellingen

Super sceptisch over familieopstellingen was ze. Toch gedaan. Het gaat over loslaten en openstellen. Nu geeft ze een dikke 9.


Coaching met diepgang 

Coaching met diepgang zocht ze. Geen lushy lifestyle coach die binnenloopt op Herbalife en aan that life het woord 'coach' heeft vastgeplakt.

Dan heb ik het nog niet over de kuddes die de markt op knallen als holistisch coach, haha net geleerd bij LOI met STAP budget, dan is het ook nog gratis.

Weten van boven of van beneden

Wat Esther zocht is niet iemand die alles van boven weet. Zo'n koude klinische mental coach waar de koffie warmer is dan de coach zelf.

Ze zocht iemand met levenservaring. Die privé bij zichzelf heeft toegepast wat hij bij anderen toepast. Iemand die werkt met weten van beneden, sterker nog, vanuit de diepte.

Super sceptisch over familieopstellingen

Super sceptisch over familieopstellingen was ze. Had wel van familieopstellingen gehoord, maar nooit meegedaan. Dan kun je ook niet vanuit de diepte weten waar je het over hebt toch?

Zelf vind ik het woord 'familieopstelling' enorm beroerd. Zo van moet mijn hele familie dan opgesteld worden of zo? Kom ik echt uit zo'n enorm beroerd nest?

Dit komt wel héél dichtbij 

De eerste opstellingsklap was een daalder waard. Ik vroeg Ester 4 stoelen op te stellen. Zag ze meteen welk onhandig patroon haar verstrikt; zowel privé als in haar werk.

Dit komt wel héél dichtbij, zooo zeg! Ze had de opstelling wel van haar af kunnen duwen,  maar ze koos om wat uit haar onderbewustzijn opborrelde toe te laten en helemaal in te ademen.

De zielstemperatuur opnemen

Zo viel als een blok en ze schafte het traject met 10 zorgvuldig samengestelde opstellingen aan. Tijdens deze Wasstraat voor de Ziel namen we ook even haar zielstemperatuur op.

We hebben een scorelijst gemaakt, waarmee we nauwkeurig de schade of heelheid van je ziel meten. Bij aanvang traject scoorde ze 6,5 en nu 8,5. Het geeft extra sturing, omdat Esther nu precies weet op welke punten ze extra moet bijsturen.

Waarom zo sceptisch over opstellingen?

Wat Esther zo sceptisch over opstellingen maakte? Onbekend maakt onbemind, er moet een klik (men leze vertrouwen) zijn met de begeleider en je moet jezelf durven openstellen wat soms even duurt.

Ze was niet een beetje, maar mega sceptisch over opstellen, toch beoordeelt ze het traject met een dikke 9. Wat haar over de streep trok? De testimonials van de klanten, want Bodo kan lekker lullen, maar als de klanten het zelf zeggen, da's goud waard.

Kijk jij ook zo sceptisch naar opstellers?

Kijk jij ook sceptisch naar opstellers en familieopstellingen? Dat snappen wij heel goed, want je laat niet de eerste de beste opsteller aan je prutsen. Zoek je net als Esther veiligheid en kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je al van 3-D opstellingen gehoord? Daarmee stel je snel en simpel op in 3 systemische stappen. Meer weten? We nodigen je van harte uit. Klik op

👉 De Bijna Gratis Masterclass met 3-D Opstellingen, Kintsugi & Opstellingspoppetjes 👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën