Van maskermeisje naar vrouw.
Van maskermeisje naar vrouw.
Opstellingen
Bodo Agterhof
Opstellingen
01/21/2024
2 min
0

Van maskermeisje naar vrouw.

01/21/2024
2 min
0

Van maskermeisje naar vrouw

Van maskermeisje naar vrouw. Ze gaf haar leven een 3 of een 4. Na de Wasstraat voor de Ziel met 10 opstellingen geeft ze haar leven nu een 8.


Filmpjes schieten over familieopstellingen

"Zullen we een wijntje doen"? "Ik weet niet hoor" antwoordde ze. "Als we morgen filmpjes schieten over familieopstellingen hebben we een helder hoofd nodig". 

"Ik heb een nog een flesje Rioja van die rondborstige, zonovergoten Tempranillo druif die je een fluwelen zoen geeft voordat ie kushandjes gevend liefdevol omlaag glijdt. 

Een kudde trompetterende, lieftallige engelen

Ik had Manchego kaas meegenomen en een puntje geitenbrie. Spoel dat weg met een Rioja'tje en er fietst een kudde trompetterende engelen over je tong. 

We kenden elkaar toen 9 jaar en haalden herinneringen op. Ik leerde Rijna als klant kennen toen alles bij haar vastliep en werkte net met familieopstellingen. 

Je levensopdracht wacht op je 

"Nee" zei ze. "wees gerust hoor. Die 13 miskramen daar ben ik echt overheen". Ze kreeg de langste opstelling ever van 4 1/2 uur. Ze heeft elke miskraam liefdevol in de armen genomen, aangekeken, gewiegd, geknuffeld en naar de laatste goddelijke rustplaats gebracht. 

Een jaartje later mailde ze me. Ze had zich samen met haar man Frans ingeschreven als pleegouders voor ontheemde kinderen. Ah zo werkt dat dus. Je levensopdracht wacht op je onder je grootste verdriet. Moet je wel het lef hebben om het systemisch aan te kijken. 

Helen van trauma

Ik dacht, dat ik het meeste toch echt had aangekeken, maar daar ging ik. Op de één of andere manier schoot de putdeksel los. Er kwamen nare herinneringen van vroeger bovendrijven. Deze keer niet via de ratio. Ze golfden dwars door mijn ziel heen. 

Op de heftigste momenten was Rijna er voor me. Ze was de balsem die mijn ziel nodig had. Het kwartje viel. Ik mag dit leven helen van trauma. Dat is mijn levensopdracht. Daarmee help ik jou te helen van trauma. 

Geboorte van onze systemische geluksmeter

Terwijl ik Rijna nog een wijntje inschonk, vroeg ik haar welk cijfer ze haar leven 9 jaar geleden zou geven en welk cijfer ze haar leven nu geeft. "Toen een 4,5 en nu een 9" antwoordde ze. 

"En jij dan" vroeg ze? "Hetzelfde" antwoordde ik. "Hoe meet je dat en op welke punten" vroeg ze? Dat was de geboorte van onze systemische geluksmeter. Daarmee meten we bij elke klant het geluk van de ziel bij aanvang en einde traject. 

Van maskermeisje naar vrouw

Andrea was aanwezig tijdens onze masterclass. Ze gaf haar leven een 3 of 4. Na de Wasstraat voor de Ziel met 10 opstellingen geeft ze haar leven nu een 8. Ze groeide van maskermeisje naar vrouw.

Ben jij ook een maskermeisje? Of ben jij een maskerjongen? Hoe zou je leven er zonder masker uitzien? Kom met ons meetellen. Welk cijfer geef je je leven nu en met welke stappen geef jij je leven net als Andrea met 6 maanden een 8 of een 9? Klik op 

👉   De bijna gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes   👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën