Hoe opstellingen Hans intuïtie ontdekten
Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten
Intuïtie
Bodo Agterhof
Intuïtie
11/12/2023
2 min
0

Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten

11/12/2023
2 min
0

Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten

Familieopstellingen maken het super simpel. Het is de pot pindakaas die je zoekt en voor je neus staat. Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten.


Familieopstellingen maken het super simpel

Familieopstellingen maken het super simpel. Mijn klantenvragen het zelf aan me. "Bodo hoe kan dat nou? In 3 gesprekken leer ik meer over mezelf dan bij de psycholoog in 3 jaar?"

Er zijn echt hele goede psychologen en therapeuten. Maar als je de verkeerde te pakken hebt, is het net als roeren in je erwtensoep. Je praat er zo lang over, dat je alle stukken wortel, selderij en worst wel 3 keer voorbij ziet komen. maar je blijft verbaal net zo lang roeren, dat de soep ervan aanbrandt en dat meurt als de ziekte.

Leer jij van boven of van beneden?

Ik ben "Traumasporen" aan het lezen van de wereldvermaarde psychiater Bessel van der Kolk. Hij beschrijft in zijn boek dat leren van boven cognitief van aard is. het helpt heus wel om je kennis te vergroten, maar het heelt geen trauma.

Moordenaars weten heus wel dat je niet mag moorden, maar dat helpt ze niet. Daarom is er iets anders nodig. Verandering in je diepste kern. Trauma heel je van beneden schrijft hij. Vanuit je tenen. Daarom werken opstellingen zo enorm doeltreffend.

Nog nooit gehoord van opstellingen

Hans had nog nooit gehoord van opstellingen. Zijn vrouw wel. Hans heeft best wat levenservaring, dus zo'n startende lifecoach en wat invulrijtjes op de PC, dat wordt `em niet.

Hans belde me voor een kennismakingsgesprek. Na een bakje koffie deden we een eerste kennismakingsopstelling. Hans was verbluft. "Hoe doe je dat" vroeg hij me. "Hoe haal je nou zo snel de kern eruit?" Ik mompel iets met meer dan 10 jaar ervaring met opstellingen.

Geen fluffy coachette

Ik zeg waar het op staat en ben geen fluffy coachette die werkt met jouw oh zo tere zieltje. Het is namelijk ziel all over. Die ziel, die zit in je, maar jij zit in je ziel. Elke, echt elke lichaamscel van jou is verbonden met je ziel. Dat is ook waar je bewustzijn zit.

Zelf ben ik stevig verankerd met mijn ziel. Daarom ben ik ook stevig verankerd met mijn intuïtie. Die intuïtie leidt een eigen leven. Het dient zich onverwachts aan. Ik heb geleerd om er meteen op te ageren, want anders gaat het mis. Wat ik als coach geleerd heb is om elke intuïtieve ingeving 2 of 3 keer te checken. Wel zo professioneel.

Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten

Weet je wat de grap is? Hans staat bol van de intuïtie. Hij had het alleen zelf nog niet in de gaten. Het is de pot pindakaas die je zoekt en voor je neus staat. Daarom resoneerden Hans en ik zo goed met elkaar. Daarom koos hij met een paar minuutjes al voor een traject bij mij, terwijl hij nog geen idee had wat het hem zou opleveren.

We hebben met opstellingen wat deukjes uit zijn ziel gehaald. Toen ging de energie in zijn ziel weer volop stromen. Hoe opstellingen Hans' intuïtie ontdekten? Dat ging vanzelf. In het filmpje vertelt hij je zelf, waarom hij het traject waardeert met een mooie, dikke 9.

Wil jij je intuïtie een stem geven? 

Wist jij, dat je intuïtie wel 10 communicatiekanalen kent? Hangt er maar net vanaf, hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt. Zo stemt je ziel zich op jou af. Wil jij weten hoe jouw ziel door jou heen communiceert? Dat kan met onze bijna gratis masterclass.

Wat er behalve jouw intuïtie nog meer aan bod komt?

  • Hoe je jouw ziel als met een gebroken Kintsugi kommetje met goudverf weer aan elkaar lijmt
  • Hoe je met onze handgemaakte vilten poppetjes jouw gezin van herkomst opstelt en wat de blauwdruk in je ziel is
  • Hoe je zelf thuis opstelt met opstellingspoppetjes
  • Wat zijn 3-D opstellingen en waarom werkt dit zo veel krachtiger dan gewone opstellingen? Klik op

👉   De bijna gratis Masterclass met Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes   👈

We ontmoeten je graag,
Bodo en Rijna

Reacties
Categorieën