Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar
Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar
22 juli 2023 

Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar

Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar

Hoe maak je opstellingen 🤜 aanraakbaar ? Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen 💪tastbaar. Hoe maak je de ziel 🙌 voelbaar?

Poppetjes opstellen bij Opstellen.com

Hoe maak je opstellingen aanraakbaar?

Twee is al voldoende toch? Dat vonden wij ook ja. Wij waren er heel gelukkig mee. De eerste groep gaf een 9,1 aan de masterclass en de tweede groep een 8,9. Dat zijn rapportcijfers waar je mee thuis kunt komen toch? Vooruit dan maar, we organiseren nog een derde gratis masterclass.

Opstellingspoppetjes van Opstellen.come

We hebben er ons hele hebben en houden ingestopt. Al onze kennis en ervaring van meer dan 10 jaar werken met opstellingen. Tot een half jaar geleden bleven we met één onopgelost puzzelstukje zitten. Opstellingen zijn een abstract begrip. Hoe maak je het fenomeen familieopstellingen aanraakbaar?

Vilten engeltjes

Compleet onverwacht stond Martineke een half jaartje geleden voor mijn neus. Ik heb haar begeleid in haar loopbaan en ze is dolgelukkig geworden. Wist ik veel dat ze crea bea is? Komt ze aanzetten met een doos zelfgemaakte vilten engeltjes, zorgvuldig ingepakt in knisperend oogverblindend zijdevloeipapier.


Martineke stelt de kleurmélange van elk vilten doek zelf samen. De wol wordt liefdevol gekneed, gewassen en gestreken. Daarna knipt ze er engeltjes van die ze voorziet die een zoompje met inwendig vastgenaaid ijzerdraad. Nu kun je elk engeltje met je handen vouwen en kneden tot een opstellingspoppetje.

Opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar

Door het vilt voelt elk poppetje zacht en warm aan. Ik zie echt waar iedereen die Martinekes' poppetjes in handen krijgt ontspannen, ontdooien en smelten. Ze wrijven zachtjes met hun handen over het vilt heen. Het is net of ze chocolade eten, ik hoor ze alleen niet kreunen.

Masterclass zelf thuis leren opstellen

Omdat ze zich ontspannen, kan de opstelling zich in de ziel van de cursist alvast stilletjes en liefdevol ontwikkelen. Op deze manier komt de opstelling er alvast stilletjes op kousenvoeten aangelopen, nog voordat ze dat zelf beseffen. De handgemaakte vilten opstellingspoppetjes maken familieopstellingen tastbaar.

Hoe maak je de ziel voelbaar?

Jaren lang, ik zweer het je op mijn moeders graf, we hebben echt vele jaren lang gezocht naar een manier om de ziel tastbaar te maken. Ineens kregen we een ingeving. Kintsugi is een eeuwen oude Japanse kunstvorm, waarmee een kostbaar voorwerp uit bijvoorbeeld een erfenis met goudverf weer aan elkaar gelijmd wordt. Nu is dit voorwerp niet meer waardeloos. Het is zelfs kostbaarder geworden!

masterclass familieopstellingen kintsugi opstellingspoppetjes

Met Kintsugi maken we je ziel heel voelbaar. Je tikt je ziel tijdens de masterclass stuk met een hamer en lijmt het met goudlijm weer aan elkaar. Uiteraard krijg je er van ons alle tekst en uitleg bij.

Die niet waagt, die niet wint!

Dus organiseerden we op 8 juli nog een masterclass met opstellingen, kintsugi en opstellingspoppetjes. Het is het weekeinde van de start van de zomervakantie, maar die niet waagt, die niet wint!

Hoe maak je de ziel voelbaar?

Binnen 2 weken tijd meldden zich 9 cursisten aan en het werd een feestje! Toen ze het kommetje stuk sloegen werd er een traantje weggepikt. Zo ervaarden ze aan den lijve hoe trauma je ziel breekt. De rest van de dag ervaarden ze hoe de ziel heelt.

Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes

Wil je leren werken met onze unieke handgemaakte vilten opstellingspoppetjes? Wil je niet kopen en dan pas kijken, maar wil je eerst kijken en dan pas kopen? Dat snappen wij heel goed, dat doen we zelf ook zo. Reserveer dan nu je stoel op de masterclass, waar we met de vilten poppetjes aan de slag gaan. Klik op:

👉 Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen en Opstellingspoppetjes 👈

Wil je de warmte en de liefde van onze handgemaakte vilten opstellingspoppetjes aan je handen ervaren? Kom dan naar onze gratis masterclass in Nieuwegein. Het is een verwendag voor je ziel. De opzet is compleet, uniek, je leert inspirerende nieuwe mensen kennen,. samen laad je je ziel op met bezielende energie en de lunch is werkelijk fantastisch! 👉

We ontmoeten je graag,
Bodo en Rijna

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen