Hand in hand met zijn ADHD
Hand in hand met zijn ADHD
Familieopstelling
Bodo Agterhof
Familieopstelling
03/09/2024
2 min
0

Hand in hand met zijn ADHD

03/09/2024
2 min
0

Hand in hand met zijn ADHD

Zijn ADHD had hem in de hand. Met familieopstellingen namen we onbewuste patronen in de ziel onder de loep. Nu loopt hij hand in hand met zijn ADHD.


Zijn ADHD had hem in de hand

Hij stond met twee benen op een driesprong en da's niet handig. Hij heeft een super leuke vriendin, prima werk en een vriendengroepje waar hij wel eens mee gaat stappen. So far so good toch? Jawel, maar er zit zand tussen de tandwielen en zijn ADHD had hem in de hand.

Dion wilde wel wat gecoacht worden en deed vet chill, maar tussen twee bakjes koffie door keek hij flink kritisch naar gecoacht worden. Hij is zelf personal sportcoach en heeft daar allerlei opleidingen en cursussen in gevolgd. Daarom gelooft hij al lang niet meer de eerste de beste coach.

Wel eens gehoord van familieopstellingen

Hij had wel eens gehoord van familieopstellingen, maar ze nog nooit zelf meegemaakt. Ja zijn ouders hadden dat wel eens gedaan, maar ja who cares right, da's hun personal business toch?

Tijdens het kennismakingsgesprek doen we een kleine familieopstelling. Na afloop stuitert hij bijna ondersteboven terug naar zijn stoel. "Hoe flik je dat" vraagt hij? Ik haal koffie en geef geen antwoord, omdat Dion dan de opstelling in zijn hoofd stuk maalt door erover te praten en te denken.

Beetje ADHD

Er is een element, dat de drie wegen op de driesprong met elkaar verbindt. Het is de schakel tussen zijn vriendin, zijn werk en zijn hobby's. Dat element zorgt aan de ene kant voor verbinding en schopt aan de andere kant alles in de war.

Zo vergeet Dion een afspraak of verschijnt een keertje met chaggy low energy. Kan iedereen gebeuren, maar "haha de domsten als eersten" roep ik als ik de deur voor hem open doe. De afspraak daarna trek ik de voordeur dicht en vergeet ik de sleutel. Beetje ADHD, net als Dion, we starten een half uurtje later en krijgen er de slappe lach over.

Onbewuste patronen in de ziel

Tijdens de opstellingen die Dion doorloopt, ontstaat er elke opstelling wat meer rust. Het mooie is, dat hij er zelf zijn best niet voor hoeft te doen. Het gaat vanzelf.

We nemen verschillende onbewuste patronen in de ziel onder de loep en elke opstelling levert Dion een puzzelstukje, waarbij innerlijke vraagtekens verdwijnen en plaats maken voor innerlijke rust.

Hand in hand met zijn ADHD

Als ik hem ernaar vraag, had hij bij aanvang traject last van 85% onrust in zijn donder. Aan het einde van het traject is dat gezakt naar 60%. Eerst had de ADHD hem haast helemaal in de hand en nu loopt hij steeds meer hand in hand met zijn ADHD.

Het mooiste vindt hij de grotere diepgang in de gesprekken met zijn ouders en met zijn vriendin, waardoor deze relatie zich verdiept. Hij ruilt zijn baan met gebroken diensten in voor een baan elders, waar hij 4 X zo veel verdient en meer vrije tijd overhoudt om met zijn vrienden door te brengen. Wil jij ook minder onrust en vooral meer rust in je leven, klik dan nu op

👉   Ja doe mij een flinke portie rust met de bijna gratis Masterclass met Kintsugi, vilten Opstellingspoppetjes en 3-D Opstellingen!    👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reacties
Categorieën