Zijn jouw ouders a match made in heaven?
Zijn jouw ouders a match made in heaven?
07 april 2023 

Zijn jouw ouders a match made in heaven?

Zijn jouw ouders a match made in heaven?

Hoe ziet hun πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨ relatie eruit in een familieopstelling? Als ❀️‍πŸ”₯ liefdesrelatie of Β πŸ’” gewapende vrede? Zijn jouw ouders a match made in 🌌 heaven?Β 


Match made in heaven

Mijn moeder kwam uit een aristocratisch gezin met vader als attachΓ© op ambassades. Ze leek op Liesbeth List en alles wat ze droeg stond haar even elegant. Mijn vader was groot, sterk en intelligent. Hij werd Ingenieur aan de Universiteit in Delft, zat bij het koor en had een gouden toekomst voor zich.

Ik heb foto's van van ze van vroeger gezien: wat een stralend, pril geluk samen. Hij 25 jaar en mijn moeder nog geen 20 jaar oud. De relatie van mijn ouders begon als match made in heaven.

Hoe ziet hun πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨ relatie eruit in een familieopstelling?

Toen ik mijn ouders in een familieopstelling opstelde, stelde ik ze op met een meter tussen hen. Ik kon zien dat ze bij elkaar hoorden, maar in de opstelling begrepen ze elkaar voor geen meter.Β 

"Houd je nog wel van me?" vroeg mijn moeder een keertje aan mijn vader. "Tuurlijk" antwoordde hij. "Waarom zeg je dat dan niet?" vroeg mijn moeder. Hij keek haar hulpeloos aan. "Maar lieve schat, je hebt toch een groot vrijstaand huis, een eigen auto, paard en parelketting, wat wil je nou nog meer"?

Een liefdesrelatie

Ik heb 2 eerdere relaties gehad. Net als mijn ouders wist ik toen niet beter. Hoe je met je ziel bij jezelf inlogt, daar had ik helemaal geen sjoege van, laat staan hoe je met het gevoel van de ander op een vanzelfsprekende manier in verbinding bent.Β 

Nu is dat heel anders. Ik ben in verbinding met mijn ziel, hij is in verbinding met zijn ziel en er is een volop gedeeld samen. Ik houd van hem en deel mijn gevoel voor hem. Hij doet dat ook bij mij. Als ik bij hem ben, ben ik thuis bij mezelf.Β 

Liefdesrelatie of gewapende vrede?Β 

Weet je wat grappig is? Mijn vriend en ik hebben allebei ADHD. Toen ik in de opstelling tussen mijn ouders stond, voelde ik mijn moeders warme kwetsbaarheid en mijn vaders hardheid. Nu weet ik dat hij zwaar getraumatiseerd was.Β 

Twee langs elkaar heen drijvende continenten. De liefde in de relatie en de gewapende vrede die elkaar afwisselden. Ineens besefte ik waar mijn ADHD vandaan kwam. Als je 9 maanden in elkaar Β afwisselende liefde en gewapende vrede groeit, lijkt ADHD haast onvermijdelijk.Β 

In welke energie ben jij ontstaan en gegroeid?

De oorzaak van mijn ADHD heb ik aan mijn ouders teruggegeven. Verder heb ik mijn ADHD liefdevol omarmd. Het is zachter geworden. Als ik train en coach, is het wakkerschud energie.Β 

In welke energie ben jij ontstaan en gegroeid? Als je dat ontdekt, kunnen er zo veel kwartjes op hun plek vallen, dat je in 1 X de halve jackpot wint. Klik op Geef je leven een 9 met 10 opstellingen.Β Dan lees je hoe je de hele jackpot wint.

Gratis masterclass met opstellingen

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je ervaart in kleine, veilige stapjes de essentie van familieopstellingen.Β 

We laten je beleven wat ziel en bezieling is, hoe alle 4 de communicatiestijlen anders omgaan met hun ziel, hoe schade in de ziel werkt en hoe de ziel van schade heelt.

Zelf thuis opstellen?

Wil je zelf thuis opstellen? Dan zijn er allerlei Lego- en houten poppetjes in de handel. De afgelopen maanden hebben we onze eigen lijn met handgemaakte, vilten poppetjes ontwikkeld. Met gepaste trots presenteren we deze exclusieve poppetjes voor tafelopstellingen tijdens onze gratis masterclass.Β 

Bovendien leren we je dan de basisbeginselen van het zelf thuis opstellen, omdat dat een super mooie manier is om in dialoog te gaan met wat er in het onderbewustzijn speelt. Wil je jouw stoel reserveren? Klik dan op Ja ik wil mijn stoel reserveren op de gratis masterclass met opstellingen.Β 

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen