Nederlandse primeur: handgemaakte vilten opstellingspoppetjes voor tafelopstellingen
Handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

Handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

Handgemaakte vilten opstellingspoppetjes

Wil je zelf thuis 🏠 opstellen? Β Nederlandse πŸ‡³πŸ‡± primeur: handgemaakte vilten πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Β opstellingspoppetjes voor πŸ”² tafelopstellingen.

Opstellingspoppetjes

Nederlandse πŸ‡³πŸ‡± primeur

Er zijn diverse opstellingspoppetjes in omloop. Je kunt opstellen met legopoppetjes en je kunt allerlei houten opstellingspoppetjes aanschaffen.

We hebben een heuse Nederlandse primeur: vanaf nu zijn er exclusieve handgemaakte vilten opstellingspoppetjes om zelf thuis op te stellen.

Handgemaakte vilten πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ opstellingspoppetjes

Alle opstellingspoppetjes zijn speciaal met de hand gemaakt. De kleuren zijn per poppetje handmatig en exclusief samengesteld.

Het vilt van elk opstellingspoppetje is aan elke zijde uniek. Op deze manier ontvang je 6 poppetjes die je in 12 kleuren kunt opstellen.

Poppetjes opstellen zoals jij dat wilt

De opstellingspoppetjes zijn rondom zijn ze afgewerkt met ingenaaid ijzerdraad, zodat je de poppetjes kunt kneden en vormgeven zoals jij wilt: van klein en laag tot smal statig en hoog.

Je kunt de poppetjes bij het opstellen vormgeven zoals je wilt. Je kunt het hoofdje laten hangen, laten buigen, fier rechtop laten staan en zelfs omhoog laten kijken.

Het opstellen van thema's en vloerankers

In elke opstellingsbox met 6 handgemaakte vilten opstellingspoppetjes tref je een juten zakje aan met 3 rondjes en 3 vierkantjes, ook weer met 2 kleuren per item.

Hiermee kun je vloerankers opstellen en thema's, zoals een talent, een ziekte, leven, dood, nog onbenut talent of de liefde van je leven.

Familieopstellingen met mensen

Meestal wordt een familieopstelling uitgevoerd met representanten. In dat geval stel je een medecursist op als de persoon of als het thema dat je wilt opstellen.Β 

De representanten kunnen praten, bewegen, elkaar aanraken. Onder begeleiding van een opsteller tonen zij zo verborgen informatie uit het familiesysteem.

Wat is een familieopstelling met poppetjes?

Een familieopstelling met poppetjes wordt een tafelopstelling genoemd. Het voordeel is, dat een tafelopstelling laagdrempeliger en sneller te organiseren is, omdat je er geen mensen bij nodig hebt.Β 

Je bent qua tijdstip en locatie niet afhankelijk van anderen. Je kunt nu dus jouw eigen familieopstelling doen wanneer en waar jij dat wilt en er zijn geen pottenkijkers bij.

Wat maakt een familieopstelling anders dan een tafelopstelling?

Een familieopstelling wordt begeleid door een opsteller. Het liefst door een ervaren opsteller die met een opstelling jarenlange kennis en ervaring met je deelt. je bliksveld wordt veel meer verruimd dan wanneer je zelf thuis opstelt en je kunt de opstelling minder manipuleren.

Bij het opstellen met materialen en met opstellingspoppetjes ben jij als deelnemer de enige die kunt bewegen. Je kunt zelf verplaatsen, draaien en ervaren wat die beweging met jou doet. Zodoende kun. je je helemaal in de opstelling laten zakken.

Een familieopstelling voor jouw vraagstuk

Wij van Opstellen.com kunnen je op verschillende manieren begeleiden bij je familieopstelling. Je kunt een individuele tafelopstelling aanvragen, zodat we speciaal op jouw op te stellen thema ingaan of je kunt de alles erop en eraan Systemische Wasstraat volgen, die super helend werkt.Β 

Je kunt ook de Masterclass met Kintsugi en Opstellingen doen, waarin je samen met de andere deelnemers jouw en andere vraagstukken doorleeft.Β 

Gratis Masterclass met Kintsugi en Opstellingen

Wil je in i dag je scherven helen met Kintsugi, je ziel helen met familieopstellingen en zelf thuis leren opstellen? Dat kan met onze gratis masterclass.

Wil je de handgemaakte vilten opstellingspoppetjes in `t echie voelen? Reserveer nu je stoel en klik op Gratis Masterclass met Kintsugi, Opstellingen & Tafelopstellingen met vilten opstellingspoppetjes.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen