Kintsugi en opstellingen
Kintsugi en opstellingen

Kintsugi en opstellingen

Barst! Is je dierbare 🍲 schaaltje of 💔 ziel gebarsten? Hoe blaas je je gebarsten ⚡️ ziel met Kintsugi en opstellingen nieuw 🎉 leven in?

 

Barst! 

Bij mijn ouders op de vensterbank stond een vaas. Mijn moeder had die vaas bij de bruiloft van haar schoonmoeder gekregen en ze was er zuinig op.

Ik zweer het je! Tuurlijk deed ik het niet expres. Op de één of andere manier landde die voetbal precies op de vaas in de vensterbank. Barst!

Is je dierbare 🍲 schaaltje of 💔 ziel gebarsten?

Daar lag die dierbare vaas in stukken. Mijn gezicht spreekt boekdelen -ik kan niets verbergen- en mijn gezicht liep knalrood aan.

Daar kwam mijn moeder met stoffer en blik aanlopen. Ze zei, dat ze het niet erg vond, maar het voelde heel anders!

Repareren met Kintsugi

Kintsugi bestond al wel in Japan, maar was in Nederland nog onbekend. Met Kintsugi had die prachtige vaas er na stuk vallen nog mooier uitgezien dan ervoor.

Met Kintsugi wordt de breuk gelijmd met speciale goudverf. In Japan is het een kunstvorm. Nu hoef je dat wat stuk is niet meer weg te gooien. Je blaast het nieuw leven in. Met Kintsugi wordt het zelfs mooier dan vóór de breuk.

Kintsugi en opstellingen

Kintsugi en opstellingen

We leggen de link tussen Kintsugi en opstellingen. Wie heeft er geen kras op de ziel opgelopen? Soms bij trauma kan de ziel zelfs in tweeën breken.

Door de schaal je ziel te laten representeren wordt zichtbaar, voelbaar en tastbaar wat er met de ziel gebeurt, hoe de ziel breekt en hoe de ziel heelt.

Je gebarsten ⚡️ ziel 

Er zijn allerlei gebeurtenissen, die een scheur in je ziel veroorzaken. Bij trauma scheurt je ziel. Hoe ga je om met je verscheurde ziel?

Je gebarsten ziel liefdevolle aandacht geven? Dat zijn we niet gewend. We klemmen liever onze kaken op elkaar. Opstaan en weer doorgaan toch?

De barst in je ziel ontkennen?

Je kunt de barst in je ziel ontkennen, je kunt boos worden, je kunt verzuipen in zelfmedelijden en als dat allemaal niet werkt, dan neem je toch gewoon een pilletje?

Met Kintsugi leer je liefdevol met je gebroken ziel om te gaan. Je maakt de barst schoon en schuurt `em op. Daarna lijm je de gebarsten delen liefdevol weer aan elkaar.

Hoe blaas je je gebarsten ⚡️ ziel met Kintsugi en opstellingen nieuw 🎉 leven in?

Da's nog niet alles. Met een heel dun penseeltje breng je gouden vloeistof aan, precies op de naden. Nu staat dat wat eerst gebroken was goud te stralen!

Kintsugi en opstellingen lijken op elkaar. Een opstelling is die gouden lijm. Een opstelling heelt je ziel en biedt een oplossing waar je nooit eerder aan dacht. Een oplossing die goud waard is.

De combinatie van Kintsugi en opstellingen

We hebben een primeur voor je. De komende masterclass is de allereerste keer, dat we opstellingen met Kintsugi combineren.

Je ontvangt een eigen schaaltje om stuk te tikken. We combineren Kintsugi met diverse opstellingen, zodat je stuk gaan van je ziel en de heling van de ziel in veilige, gecontroleerde stapjes ervaart.

Gratis masterclass met Kintsugi en opstellingen

Heb je zin om erbij te zijn bij de primeur van Kintsugi en opstellingen? Dat kan op zaterdag 13 mei in Nieuwegein.

Voor meer info en om je stoel te reserveren klik op Ja ik reserveer nu mijn stoel voor de gratis masterclass met Kintsugi en opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen