Met je ziel door de wasstraat?
Ken jij De Systemische Wasstraat al?
03 maart 2024 

Ken jij De Systemische Wasstraat al?

Ken jij De Systemische Wasstraat al?

Met je ziel door de systemische wasstraat? Dan geef je je leven een 9 met 10 opstellingen! Ben jij toe aan DE grootste ontdekking van 3.500 opstellingen in 11 jaar?

Van harte aanbevelen

Ziel, bezieling en opstellen is mijn ding en voetbal is dat niet. Heb vijf jaar in Amsterdam gewoond, veel mooie dingen gezien en gedaan, behalve voetbal. Ben er naar Ikea geweest, maar niet naar Ajax.

Ik kan je de IKEA in A’dam trouwens van harte aanbevelen. De by far leukste en gezelligste plek is het restaurant. Niet om de Zweedse gehaktballetjes, niet om het 2e gratis bakje koffie, maar omdat je aan het raam uitkijkt op de parkeerplaats.

Een goedmaak zoen

Tip: ga in het weekeinde. Net als mijn klanten zie ik IKEA-klanten zich het zweet in de pantynaad werken om nix te bereiken. Eerst probeert hubby Billy in de auto te duwen, daarna komt vrouwlief op gouden pumps aangeklakt om hem te helpen. Zie je het voor je?

Net als Lang Leve de Liefde verkneukel ik me als het samen schuurt. Hoera, vecht elkaar voor de camera flink de tent uit! Toch komt er soms een mooie, onverwachte wending en geven ze elkaar een goedmaak zoen. Daar smelt ik van.

Bodø aan zet

Rob aan de phone. Heeft een kaartje over. Of ik mee ga naar Ajax. Als klant zit je niet te wachten op een coach, want liever zellufff doen toch? Zo zat ik niet te wachten op een potje voetbal met 11 verwende jochies.

“Bodo dit is je kans!” roept Rob enthousiast. “Raad eens wie er tegen Ajax voetbalt?” Ik snapte hem niet. “Jaaah man, FK Bodø/Glimt is de Noorse voetbalclub uit Bodø en die speelt tegen Ajax”. Bodø is aan zet.

Wat is er met je ziel gebeurd? 

Bij de Chinees kletsen we bij. Bakje koffie erachteraan in het Ajax stadion. Wat een feest als het hele stadion met alle 55.000 kelen meezingt met Hazes. Rob mag ik een volgende keer weer mee mag als je een kaartje over hebt?

Ajax wat is er met je ziel gebeurd, want ik voel `em niet. Da’s bij mijn klanten soms ook zo. Ja hoor, Ajax staat 1-0 achter. Na de pauze is de bezieling helemaal fietsen. Totdat Ajax 10 minuten voor einde met een penalty de bal er keihard in schiet.

Met je ziel door de wasstraat

In 10 minuten gaat de ziel van Ajax door de wasstraat. Bij het 2e goal gaat het dak er compleet af. Wat een fantastische wedstijd! Bij mijn klanten gaat het ook zo. Soms geloven ze er zelf niet meer in. Juist op dat moment gebeurt het.

Ken jij De Systemische Wasstraat voor je Ziel al? Dan geef je je leven een 9 met 10 opstellingen! Ben jij toe aan DE grootste ontdekking van 3.500 opstellingen in 11 jaar? Klik op

👉  De Bijna Gratis Masterclass waar je in één dag met Kintsugi, Opstellingspoppetjes en 3-D Opstellingen ontdekt hoe ook jij je leven een 8, een 9 of een 10 geeft!  👈

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo.

P.s. Klik hier voor meer systemische achtergrondinfo over de Wasstraat voor de Ziel.

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen