Say what? Wat zeggen klanten over ons?
Say what? Wat zeggen ze over Opstellen.com?

Say what? Wat zeggen klanten over ons?

Say what? Wat zeggen klanten over ons?

Succespercentage 95% en klanttevredenheid 9,3. Say what? Wat zeggen klanten over ons met meer dan 3.000 begeleide opstellingen in 10 jaar? 


Nooit van gehoord: opstellingen, familieopstellingen, loopbaanopstellingen

Opstellingen, familieopstellingen en loopbaanopstellingen, eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord. Het beroep van opsteller stond ook niet in de beroepskeuzetest. Ik heb er niet naar gezocht. Het heeft mij gevonden.

Systemisch werk is het mooiste werk dat ik me kan voorstellen. Als mijn einde is gekomen, draai me nog een keer om en zie de duizenden, say what, tienduizenden mensen die ik vooruit hielp. Ze navigeren met hart & ziel door hun leven naar heelheid navigeren werden gelukkiger. Schuif mij dan maar met big smile in de oven.

De langste opstelling ever

Rijna had ook nog nooit van opstellingen gehoord. Ze kwam bij me, omdat haar loopbaan bij haar wegrende. Jeetje wat was ze pissig op alles en iedereen. Ze kreeg de langste opstelling ever van 4,5 uur met lunchpauze ertussen. 

Ze ervaarde het helende effect van opstellingen: het heeft haar, haar huwelijk en het gezin gered. Sterker nog, nu vangen ze andere kids op waarvan het gezin uit elkaar valt. 

Succespercentage 95% en klanttevredenheid 9,3

Van huis uit ben ik loopbaanbegeleider en mijn succespercentage schommelde rond de 80%. Da’s lang niet slecht toch? Na mijn opleiding aan het Bert Helliner Instituut begon ik in kleine stapjes families en loopbanen op te stellen. Tot mijn stomme verbazing steeg het percentage naar 95%. 

Achteraf gezien is dat logisch. Als je loopbaan knelt, zitten er ook knellende patronen in jou. Als je de beknelling in je patronen weghaalt, loopt je loopbaan weer als een trein. 

Say what?

Datzelfde geldt voor je persoonlijke leven. Als je beknellingen in je ziel weghaalt, gaat je leven weer lekker lopen. Als je dan ook nog je levensopdracht kent, kun je privé en in je werk doen waarvoor je gemaakt bent. 

Dan stop je tegen de stroom inzwemmen en ga je gewoon lekker met de stroom mee. Say what? Dan wordt het leven feest!

Meer dan 3.000 begeleide opstellingen in 10 jaar

Wat we zien, is dat als je zicht krijgt op je levenspad en op je levensopdracht, er een magisch proces ontstaat. Je wordt vanzelf naar het midden van je pad getrokken en je komt er stevig op te staan. Gesteund door deze extra stevigheid wordt het makkelijker de obstakels op je pad op te stellen. 

Als je je levensopdracht kent, ontstaat trekkracht naar voren, zodat je steeds meer doet waarvoor je bent gemaakt. Als je met opstellingen je obstakels opruimt, heb je vrije baan naar de toekomst. 

Wat zeggen klanten over ons?

Say what? Wat zeggen klanten over ons?

Ernst Schouwerwou: "Niet meer bang voor lastige beslissingen. Rust".

Liesbeth van Opstal: "Pakkend, eerlijk, duidelijk". 

Errit Sytzema: "Een topcoach die perfect doorheeft wat er aan de hand is.

Heinke van Woudenberg: "Top of the bill inhoud!"

Van shit naar mest

Wil je vanuit je luie stoel meer lezen over opstellingen? Klik op Opstellingen bij Opstellen.com

Heb je zin om te ontdekken hoe je in 1 dag van shit kostbare mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Toe aan excelleren? Dan hebben we een Xcellente masterclass voor gemaakt. 

Je bent van harte welkom op de Masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen