We zien je graag, welkom bij Opstellen.com
Welkom bij Opstellen.com

We zien je graag, welkom bij Opstellen.com

We zien je graag, welkom bij Opstellen.com

Zoek je een πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ familieopstelling, πŸ›€ loopbaanopstelling, systemische coaching in Utrecht of Friesland? πŸ™‹β€β™€οΈ We zien je graag. πŸ‘‹ Welkom bij Opstellen.com


Wie zijn Opstellen.com?

Welkom, wij zijn de eigenaren van Opstellen.com: Rijna en Bodo. Rijna is echtgenote, moeder, meeleefmoeder en opsteller. Bodo heeft de superleukste vriend die er bestaat, is vader en sinds 10 jaar opsteller.Β 

Rijna heeft de opleiding een paar jaar geleden gedaan. Bodo heeft de 1-jarige basisopleiding Opstellingen en de 1-jarige systemische vervolgopleiding aan het Bert Hellinger Instituut gevolgd en meerdere masterclasses bij Bert Hellinger zelf.

Voor meer info over Rijna klik op Wie is Rijna?

Voor meer info over Bodo klik op Wie is Bodo?

Wat maakt opstellingen zo populair?

Bert Hellinger begon rond 1980 met familieopstellingen als nieuwe vorm van therapie. Veel blokkades, psychische problemen en ziektes bleken terug te herleiden tot patronen in het gezin van herkomst.Β 

Sterker nog, vele patronen blijken intergenerationeel te zijn: ze reizen door meerdere generaties heen, totdat iemand er de dialoog mee opent.

Met een opstelling krijg je extreem snel inzicht in wat je op de diepe -onbewuste- laag beknelt en hoe je je daaruit bevrijdt. β€œIk heb al maanden therapie en jullie maken het met 1 opstelling inzichtelijk” is een veel gehoorde opmerking. Dat maakt opstellingen zo populair.

Wat maakt de opstellingen bij Opstellen.com bijzonder?

Iedereen is anders en uniek. Ook jij bent uniek en elke opsteller is uniek. Daarom heeft elke opsteller zijn of haar eigen manier van opstellen en signature.Β 

In de 1e plaats hebben we de afgelopen 10 jaar meer dan 3.000 opstellingen begeleid. Dat heeft ons een schat aan systemische, cumulatieve ervaring opgeleverd.Β 

We hebben ontdekt, dat je een pad in je leven hebt te lopen. Daarom werken we bij Opstellen.com met het levenspad.

We hebben ook ontdekt, dat je een levensopdracht hebt. Dat is je stip aan de horizon. Die is er ook voor jou, want ook jij bent ergens voor gemaakt.

Opstellingen helpen je gelukkig te worden

Dit is onze grootste eye-opener van de afgelopen 10 jaar: Een soepkom heeft een taak. Planten, dieren en ook wij mensen zijn ergens voor gemaakt.

Hoe meer je doet waarvoor je bent gemaakt, hoe makkelijker het leven gaat. Hoe meer je niet doet waarvoor je gemaakt bent, hoe meer tegenwind dat je krijgt.

Bij Opstellen.com helpen we je graag om je obstakels aan te kijken, in te ademen en op te ruimen, zodat jij veel gelukkiger met je levensopdracht bezig kunt zijn.

Zoek je een πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ familieopstelling?

Zoek je een familieopstelling in Utrecht of zoek je een familieopstelling in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en knowhow helpen we je snel, effectief en duurzaam.

Of zoek je een πŸ›€ loopbaanopstelling?

Zoek je een loopbaanopstelling in Utrecht of een loopbaanopstelling in Friesland? Ook dan kunnen we je uitstekend helpen. Met 25 jaar ervaring als loopbaanbegeleider helpt Bodo je uitstekend op weg in je loopbaan.Β 

Systemische coaching en training in Utrecht

Familieopstellingen bij Opstellen.com in Utrecht (Nieuwegein)

Vanuit het pittoreske Vreeswijk bij Nieuwegein werkt Opstellen.com vanuit een riante trainingsruimte met allerlei trainings- en coachingsmogelijkheden. Je bent welkom bij ons voor systemische training en coaching in Utrecht, dat centraal in Nederland ligt en daarom voor iedereen goed bereikbaar is.

Systemische coaching in Friesland

Rijna en Bodo hebben hun wortels in Friesland. Vanuit ons kantoor in Heerenveen -pal naast het station- ben je hartelijk welkom voor systemische coaching in Friesland.

Klanttevredenheid 9,3 en succespercentage 95%

Als loopbaanbegeleider was Bodo gewend aan een succespercentage van 80%. Sinds het werken met familie- en loopbaanopstellingen steeg het succespercentage naar 95%.Β 

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Als je loopbaan hapert, haperen er innerlijke patronen. Als je de innerlijke patronen ontwart, ontwar je meteen je loopbaan.Β 

Of we je mogen helpen op je levenspad of op je carrièrepad, in beide gevallen ben je van harte welkom. 

πŸ™‹β€β™€οΈ Welkom bij Opstellen.comΒ 

Wil je video's over opstellingen zien? Klik op Gratis Artikelen en Video's over Opstellingen.

Vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhoudung mee heeft?Β 

We hebben een e-boek geschreven over opstellingen en het bijzondere eraan. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen..

Shit happens all the time. Wil je meer weten over de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Wie ga jij trakteren? Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen