Over systemisch bodem 🪵 bouwen.
Over systemisch bodem bouwen met familieopstellingen

Over systemisch bodem 🪵 bouwen.

Over systemisch bodem 🪵 bouwen

Over systemisch bodem bouwen met familieopstellingen

Heb je bodem in je 🌞 ziel en val je toch in een 🕳 sinkhole? Of zak je te vaak in een ❄️ wak? Over systemisch bodem 🪵 bouwen.

Heb je bodem in je 🌞 ziel?

Rijna heeft 2 schatten van ouders. Haar moeder heeft een groot warm kloppend hart en nam voor elk kind de tijd om over te brengen hoe het liefdevol werkt in het leven. Vader bracht de kids bij hoe je trots op jezelf kunt zijn. De ouders hebben 4 kinderen gekregen die het (met ups-and-downs) prima doen.

Bodo’s moeder wist systemisch gesproken in haar ziel links niet hoe ze het rechts moest hebben. Ze kon zich amper staande houden en overleed te jong op 65-jarige leeftijd. Vader kende meer hardheid dan moederliefde en overleed eenzaam nog jonger op 44-jarige leeftijd. 

Val je toch in een 🕳 sinkhole?

Rijna heeft thuis een lekker dikke bodem van liefde en kracht meegekregen. Toch viel ze met meerdere miskramen in een sinkhole. Innerlijk brak ze. Daar werd ze zo verdrietig, zuur en boos van, dat ze bijna zichzelf, haar man en het gezin verzuurde. Zo zakte ze weg in een sinkhole.

Bodo heeft thuis de verkeerde bodem meegekregen. Zijn moeder was meer met Mr. Sandeman van de sherry getrouwd dan met zijn vader die het huiswerk er soms hardhandig in sloeg. Hij had het toen niet in de gaten, maar hij zwom als kind al vaker in een ijskoud wak dan anderen.

Zak je te vaak in een ❄️ wak?

Rijna dacht, dat ze elke miskraam wel had verwerkt. Totdat ze met familieopstellingen allemaal aan bod kwamen. Eén voor één heeft ze ze aangekeken, in haar armen gewiegd en meegenomen naar de laatste rustplaats bij God. Zo heeft ze opnieuw systemisch bodem leren bouwen met familieopstellingen.

Bodo werd met keihard werken als een kei zo hard. Daar heeft hij veel mee bereikt. Ook mensen beledigd, terwijl hij dacht grappig of eerlijk te zijn. Hij heeft aan zichzelf gewerkt. Veel opstellingen gehad. We hebben het over traumawerk. Zo heeft hij systemisch bodem leren bouwen met familieopstellingen en werd hij zachter. 

Ijskoud wak

Val jij wel eens in ijskoud een wak? Net als met een wak is een gat in de bodem van je ziel niet snel te herstellen. 

Wat gebeurt er als je in een wak valt? Je hele systeem schiet in een kramp. Alles gaat op slot en protesteert. Daarna grijp je het ijs vast waar het kan. Helaas brokkelt het af en je schiet letterlijk geen meter op. 

Het is de kunst om de kou, het verdriet of de pijn in te ademen en helemaal door je heen te laten reizen. Laat je dus drijven in het koude water. Het is net als bij de Wim Hof methode: adem het helemaal in. Dan verdwijnt het. Je drijft vanzelf naar de veilige oever. 

Systemisch bodem 🪵 bouwen met familieopstellingen

Knal je wel eens in een sinkhole? Zak je wel eens door het ijs? Wordt het tijd voor systemisch bodem bouwen met familieopstellingen?

Daar hebben we een 10-stappen plan met 10 familieopstellingen voor gemaakt. Meer info lees je op De Systemische wasstraat.

Wil je een voorproefje? Dan ben je welkom op de masterclass, waarbij je shit kunt omzetten in liefdevolle mest. We bieden je Xtreem krachtige tools om je leven en werk flink te boosten met opstellingen.

Je ziel is een echte powerhouse. Hoe geeft je ziel jou die power geeft? Ontdek hoe je nog meer shit aantrekt en het recept om blijvend geluk aan te trekken.

Begin nu en maak jezelf gelukkig. Het 1e ticket is 147,-. Maak meteen nog iemand gelukkig: het 2e ticket is € 47,-. Wie heeft die goed bedoelde schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je super blij?

Klik op Stap 1: Masterclass in 1 Dag van Shit naar mest voor blijvende Groei en Bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen