Opstellingen. Artikelen en videos over opstellingen
Artikelen & Video's over opstellingen

Opstellingen. Artikelen en video's over opstellingen

Opstellingen. Artikelen en video's over opstellingen

De cumulatieve systemische info en ervaring van > 3.000 familieopstellingen in 10 jaar hebben we voor jou gebundeld in "Artikelen en Video's over Opstellingen". 


3.000 X Opstellen in 10 jaar

De afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 3.000 opstellingen begeleid: familieopstellingen, loopbaanopstellingen, zzp-opstellingen en organisatieopstellingen.

Ook hebben we thema’s opgesteld: problemen, kansen, ziektes, uitdagingen, we hebben zelfs leven en dood opgesteld.

Opstellen met mensen en voorwerpen

De eerste jaren hebben we met echte, levende personen gewerkt. Daarbij fungeerden de medecursisten als op te stellen representanten die de op te stellen personen en thema's representeren, c.q. symboliseren.

De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met opstellen met voorwerpen: A4-tjes, viltjes, mokken en houten poppetjes. 

We hebben een voorkeur ontwikkeld voor het werken met stoelen. Als je plaatsneemt in de stoel, omarmt de energie van de persoon of het thema je en word je maximaal uitgenodigd om de dialoog aan te gaan.

Cumulatieve systemische info en ervaring

Bij systemisch werk kijken we naar wat de opstelling je tussen de regels door fluistert. Wat is de volgende stap, waarmee jouw pijn, verdriet of trauma een knuffel krijgt, waarbij je een levensles leert, een tip voor je levensopdracht krijgt en meer kan gaan doen waarvoor je gemaakt bent?

Al die boodschappen, zo veel manieren om wijn van azijn te maken, zo veel manieren om pijn, verdriet, verbazing, afschuw, boosheid, paniek, teleurstelling, verwaarlozing en mishandeling om te zetten in geloof, hoop, liefde en inspiratie, al die cumulatieve systemische info en ervaring gieten we speciaal voor jou in artikelen en video’s over opstellingen.

Artikelen en video's over opstellingen

Elke maand komen er artikelen en video’s over opstellingen bij. Algemene info over opstellingen, specifieke info over familieopstellingen en loopbaanopstellingen. Er komen ook info en video’s over systemisch werk, dat de koepelnaam is van alle soorten opstellingen. 

Er zijn allerlei diverse vragen, vraagstukken, problemen, ziektes en blokkades. Ook deze komen aan bod in de artikelen en video’s over opstellingen.  

Onze signature bij het opstellen

Op alle video’s werken we met onze signature: het levenspad en je levensopdracht. Wij zien je blokkade niet als iets dat simpelweg uit de weg geruimd moet worden. Het hoort bij je. Voor en na de opstelling. Voor de opstelling staat het voor je en blokkeert het jou op je levenspad. Na de opstelling staat het achter je en dient het je als kracht en inspiratie.

We helpen je graag om weer recht op je pad te staan. Niet dwars of weigerachtig met je rug naar je levensopdracht, maar liefdevol en krachtig naar de toekomst gericht. 

Ook helpen je met liefde om je levensopdracht te ontdekken, zodat je niet meer hopeloos tegen de stroom in klauwt, maar op precies het juiste moment met de stroom meezwemt.

Van shit naar mest

Wil je vanuit je luie stoel lezen hoe je van shit mest maakt? Klik op Trekken aan een dood paard.

Heb je zin om te ontdekken hoe je in 1 dag van shit kostbare mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Toe aan excelleren? Dan hebben we een Xcellente masterclass voor gemaakt. 

Je bent van harte welkom op de Masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen