11- Welke gave maakt je magnetisch?
Welke gave maakt je magnetisch?

11- Welke gave maakt je magnetisch?

11- Welke gave maakt je magnetisch?

Welke 🎁 gave maakt je 🧲 magnetisch? Hoe ben je authentiek en jezelf? Geef je leven een 9 met 10 opstellingen in de systemische 💦 wasstraat.


Experimenteren met familieopstellingen

Heel schoorvoetend ging ik ermee aan de gang, eerst voorzichtig met A4-tjes en met stoelen. Daarna in groepstrainingen met mensen Zo begon ik te experimenteren met familieopstellingen.

De jaaropleiding tot opsteller voelde vanaf dag 1 als thuiskomen. Mijn buikbrein riep meteen: "Ja dat is de taal die ik zie, voel, snap en spreek!" Wel is het zo, dat je als opsteller een compleet nieuwe taal leert. na de eerste paar woordjes en zinnen in het Engels spreek en droom je nog niet in het Engels, daar is meer voor nodig.

Naar Bert Hellinger zelf

Ik wilde nog dichter naar de bron toe -naar Bert Hellinger zelf- en ik gaf me op voor een 5-daags International Seminar. Dit vond plaats in 3 overdekte tennishallen bij een Duits hotelcomplex in Zuid-Duitsland. Er waren 350 deelnemers die op stoelen zaten in 3 rijen achter elkaar, waar vertalers simultaan vertaalden en 4 tv-camera's alles registreerden.

Inmiddels hadden opstellingen me helemaal omarmd en lieten me niet meer los. Ik oefende in kleine stapjes steeds meer met opstellingen. Ik scheet soms knikkers, maar de resultaten waren zo fantastisch, dat ik steeds een stapje verder durfde.

Mag ik opstellen?

Inmiddels had ik ook masterclasses gevolgd bij een andere Duitse opsteller. Mijn moeder was Duitse -vandaar mijn Duitse voornaam) en ik spreek haast vloeiend Duits. Thomas Schäfer is psycholoog en door Bert Hellinger opgeleid opsteller. 

Ik vroeg me af of wel mag opstellen en boekte weer een masterclass bij Schäfer. Hij vroeg me iemand op te stellen voor mijzelf en iemand voor het werken met opstellingen. Ik had beide representanten amper opgesteld en ze vlogen elkaar om de nek. Het was dikke mik. Duidelijk antwoord.

Werken met familie- en loopbaanopstellingen 

Nu voelde ik pas de echte toestemming om met opstellingen te werken. Bij loopbaanbegeleiding ontstond er een nieuw beeld. Als je loopbaan klem raakt, zitten er een aantal innerlijke patronen klem. Als je die weer recht trekt, dan loopt die loopbaan vanzelf weer lekker. 

Het slagingspercentage lag op 80%. Da's al hoog genoeg toch? Door het werken met familie- en loopbaanopstellingen steeg dit tot mijn eigen stomme verbazing naar 95%,. Kijk zelf even op Wat zeggen anderen over LoopbaanRegisseur.

Toestemming van Bert Hellinger

Weet je wat zo grappig is? De meeste talenten krijg je doorgegeven via je ouders en grootouders. Maar niet je grootste gave. De gave die jou magnetisch maakt en waar je easy je geld mee verdient, krijg je rechtsreeks van het universum, van God, van dat wat er meer is tussen hemel en aarde, geef het de naam die jij wilt. 

Ik was aanwezig bij het allerlaatste 5-daagse International Seminar met Bert Hellinger. Ik was één van de geselecteerde cursisten die naast hem plaats mocht nemen om een vraag te stellen. Ik stelde mijn vraag en hij antwoordde: "Ja aber eigentlich weißt du alles schon". Ik was werkelijk stomverbaasd. "Aber wirklich" vroeg ik? Terwijl het publiek herkennend in de lach schoot zei hij: "Ja du kannst dich darauf verlassen". 

Zo ontdekte ik mijn grootste gave. Wil jij ook jouw grootste gave ontdekken? Maak nu een afspraak voor gratis kennismakingsgesprek incl. opstelling in Nieuwegein of Heerenveen.

Gratis masterclass met opstellingen

Ik kan me voorstellen, dat je niet de eerste de beste coach aan je ziel laat prutsen. Dat je graag met familieopstellingen en wie weet ook met loopbaanopstellingen blijvende stappen vooruit wilt zetten. 

Rijna en ik nodigen je graag uit voor de gratis masterclass met opstellingen. We hebben een bijzonder effectieve en mooie methode voor je om in veilige stapjes kennis te maken met opstellingen. 

Ook ontdek je, hoe je je levenskwaliteit in 1 jaar met 2 punten verbetert en soms zelfs verdubbelt. Wil jij de regie over je leven voeren, jezelf en je leven een 8 of 9 geven? 

Klik op Meer info over de gratis masterclass met opstellingen in Nieuwegein.

De Systemische Wasstraat

In 11 jaar hebben we 3.500 opstellingen begeleid. Dit heeft ons een schat aan systemische informatie opgeleverd. We zagen dat veel van onze klanten over dezelfde onderwerpen struikelen. In een notendop geldt: hoe we met onze ziel omgaan, hebben we van onze ouders amper meegekregen. 

De Systemische Wasstraat bestaat uit een serie van 10 opstellingen. De opbouw en de onderwerpen is zeer zorgvuldig geselecteerd en gebaseerd op 3.500 begeleide opstellingen. Je ruimt obstakels in je ziel op, kunt het volle leven weer inademen, je volle potentieel benutten, je ware ziel zijn en volop van het leven genieten. Voor meer info klik op De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen.

Resultaten van De Systemische Wasstraat

Het afgelopen jaar hebben we bij al onze klanten de levenskwaliteit gemeten op een 12-tal punten. Resultaat van het doorlopen van De Systemische Wasstraat met 10 opstellingen is een gemiddelde stijging van de levenskwaliteit met 3 punten in 12 maanden. 

Bij de eindevaluatie vragen we altijd naar cijfers. Bij aanvang van het traject geven onze klanten hun levenskwaliteit gemiddeld 4,5. Na een jaar gemiddeld 7,5 en na 2 jaar zelfs 8,5. De Systemische Wasstraat wordt met gemiddeld een 9,3 beoordeeld.

Wil jij je leven een 9 geven met 10 opstellingen? Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek incl. opstelling in Nieuwegein of in Heerenveen .

Klik op Ja doe mij gratis parkeren, koffie of thee en een eerste gratis opstelling!

Gratis masterclass met opstellingen

Zin in een voorproefje? Wil je ontdekken, meemaken en beleven hoe opstellingen werken? Dan nodigen Rijna en ik jou van harte uit om deel te nemen aan de gratis masterclass met opstellingen. 

Met 3.500 begeleidde opstellingen in 11 jaar hebben we opstellingen ontleed tot de meest eenvoudige essentie. Je maakt in kleine, veilige stapjes kennis met de essentie van familieopstellingen. 

Bovendien leggen we je de basale stappen in opstellingen uit en de know-how voor beginners, zodat je daarna thuis kunt opstellen om je eigen vraagstukken systemisch aan te kijken en te doorleven. 

We hebben een treffende en originele manier voor je ontwikkeld om op kennis is maken met familie- en met loopbaanopstellingen. Aan het einde van deze gratis masterclass met opstellingen neem je een blijvend aandenken mee naar huis. Wil je jouw stoel reserveren? 

Klik dan nu op Ja ik reserveer mijn stoel voor de gratis masterclass met opstellingen.

We ontmoeten je graag,
Rijna en Bodo

Reactie plaatsen