Systemisch 🪵 bodem bouwen met opstellingen
In 10 stappen systemisch 🪵 bodem bouwen met opstellingen
21 november 2022 

In 10 stappen systemisch 🪵 bodem bouwen met opstellingen

Systemisch 🪵 bodem bouwen

Over systemisch bodem leren bouwen met opstellingen

Heb jij bodem in je 🌞 ziel? Knal je in `n 🕳 sinkhole? Zak je in `n ijskoud  ❄️ wak? In 10 stappen systemisch 🪵 bodem bouwen met opstellingen.

Heb jij systemisch bodem in je 🌞 ziel?

Inmiddels werken we meer dan 10 jaar met familieopstellingen. In de ruim 3.000 opstellingen ontspint zich steeds meer een rode draad. Wat ons opvalt, is dat velen van ons in mindere mate geleerd heeft hoe je bij jezelf bent. Hoe ben je bij je ziel?

Wat ook rijst, is de vraag hoe je in je systeem een bodem bouwt. Of als het over de ziel gaat: over systemisch bodem bouwen. Wat als je door de bodem zakt? Hoe bouw je bodem, zodat je houvast hebt als je er doorheen zakt?

Knal je wel eens in een sinkhole?

We hebben er persoonlijk ervaring mee. 

Rijna heeft een fijne, warme, stevige basis meegekregen. Toen ze meerdere miskramen kreeg, viel ze in een sinkhole. Ze brak en werd boos op de halve wereld. Thuis was er geen land met haar te bezeilen. 

Bodo’s basis is een stuk minder. Zijn moeder was lief en warm, maar stond niet zo sterk ik het leven. Zijn vader vond status zo belangrijk, dat alles ervoor week. Hij had het niet in de gaten, maar zwom als kind meer in een ijskoud wak dan anderen.

Zak je in `n ijskoud  ❄️ wak?

Rijna dacht echt, dat ze de miskramen verwerkt had. Totdat ze met familieopstellingen allemaal aan bod kwamen. In een heel emotionele sessie heeft ze alle miskramen één voor één liefdevol aangekeken, gewiegd en meegenomen naar de laatste rustplaats bij God. 

Bij Bodo waren ze keihard thuis. Een drinkende moeder en een vader met losse handjes deden de rest. De hardheid maakte zich ook van hem meester. Het diende om de pijn en de trauma te verbergen. Veel opstellingen hebben hem stap voor stap verzacht. 

Beiden hebben ze met familieopstellingen opnieuw systemisch bodem leren bouwen.

Ooit in een ijskoud wak geknald?

Ooit in een ijskoud wak geknald? Dat gebeurt, waar de ijsvloer geen bodem heeft. Zoals een wak niet snel dicht groeit, herstelt een gat in de bodem van je ziel evenmin snel. 

Wat gebeurt er als je in een wak valt? Je ziel schiet in een systemische kramp. Alles gaat op slot en steigert. Je grijpt het ijs vast waar het kan. Helaas brokkelt het af en je schiet letterlijk geen meter op. 

Het is de kunst om de kou, het verdriet of de pijn in te ademen en helemaal door je heen te laten reizen. Laat je dus drijven in het koude water. Het is net als bij de Wim Hof methode: adem het helemaal in. Dan verdwijnt het. Je drijft vanzelf naar de veilige oever. 

Systemisch bodem 🪵 bouwen met familieopstellingen

Knal je wel eens in een sinkhole? Zak je wel eens door het ijs? Wordt het tijd om een  systemische bodem te bouwen met familieopstellingen?

We hebben een 10-stappen plan met 10 familieopstellingen voor je gemaakt. Meer info lees je op De familieopstellingen wasstraat.

Wil je een voorproefje? Dan ben je welkom op de masterclass, waarbij je shit kunt omzetten in liefdevolle mest. We bieden je Xtreem krachtige tools om je leven en werk flink te boosten met opstellingen.

Je ziel is een echte powerhouse. Hoe geeft je ziel jou die power geeft? Ontdek hoe je nog meer shit aantrekt en het recept om blijvend geluk aan te trekken.

Begin nu en maak jezelf gelukkig. Het 1e ticket is 147,-. Maak meteen nog iemand gelukkig: het 2e ticket is € 47,-. Wie heeft die goed bedoelde schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je super blij?

Klik op Stap 1: Masterclass in 1 Dag van Shit naar mest voor blijvende Groei en Bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen