Sneak preview als je zelf thuis wilt opstellen
Sneak preview als je zelf thuis wilt opstellen
29 april 2023 

Sneak preview als je zelf thuis wilt opstellen

Sneak preview als je zelf thuis wilt opstellen

Hoe leer je the basics van tafelopstellingen met vilten ๐ŸŽŽ poppetjes? Sneak preview ๐Ÿ‘€ als je zelf thuis wilt ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ opstellen.

tafelopstellingen met poppetjes

Iedereen kan opstellen

Weet je wat zo grappig is aan het opstellen? Iedereen kan het. Wij kunnen het, onze cursisten kunnen het en ook jij kunt opstellen.

Tijdens systemische coaching, tijdens de masterclasses en tijdens de trainingen zijn deelnemers vaak met stomheid geslagen. De familieopstelling die ze zelf opstelling is zo raak. Hoe kan dat?

Opstellen met theezakjes

Ik heb een poos lang met Pickwick theezakjes opgesteld. Dit merk theezakjes in vele smaken en kleuren. Elke opsteller interpreteert een kleur weer anders.

Bovendien heeft elk ingepakt theezakje een lipje. Waar het lipje naar toe wijst, dat is de kijkrichting. Bovendien kun je kiezen of je het lipje naar boven of juist naar beneden neer legt.

Waarmee kun je opstellen?

Behalve opstellen met theezakjes kun je ook opstellen met A4-tjes, met viltjes en met mokken, waarbij het oortje de kijkrichting is.

Waarmee je ook heel goed kunt opstellen, is met poppetjes. je kunt opstellen met Lego-poppetjes en er zijn allerlei houten poppetjes in omloop.

Vilten opstellingspoppetjes

Het toeval wil, dat รฉรฉn van onze klanten twee rechterhanden heeft. Martineke maakt, wat haar handen zien. Waar ze extra handig in is, is het werken met vilt.

Op ons verzoek heeft Martineke vilten opstellingspoppetjes gemaakt. Eerlijk is eerlijk, ze offertreffen onze stoutste verwachtingen. Ze zijn kleurrijk en het belangrijkste is dat ze lief, zacht en warm aanvoelen.

Opstellingspoppetjes in twee kleuren

Elk opstellingspoppetje heeft 2 kleuren: elke zijde heeft een eigen en unieke kleur. In elke box met opstellingspoppetjes zitten 6 poppetjes. Met 2 kleuren per poppetje beschik je dus over 12 kleuren.

En je krijgt er een linnen zakje bij met een paar vilten rondjes en vierkantjes, zodat je ook onderwerpen, thema's of vloerankers kunt opstellen.

Sneak preview ๐Ÿ‘€ als je zelf thuis wilt ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ opstellen

Als je zelf thuis wilt opstellen, hebben we bij deze dus een heuse sneak preview voor je. Als je in de witte box kijkt, kun je een glimp opvangen van de exclusieve, handgemaakte vilten poppetjes.

Wil je ze in het echie voelen? Wil je meteen de basics leren van zelf thuis opstellen? Reserveer dan je stoel tijdens de Gratis Masterclass met Kintsugi en Opstellingen met vilten opstellingspoppetjes.

We ontmoeten je graag,
Bodo en Rijna

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen