Een opstellinkje scoren
Een opstellinkje scoren

Een opstellinkje scoren

De ene twijfelde: 🛍 shoppen of een opstellinkje scoren? De andere wilde haar 🙅‍♂️ ex fixen. Doe mij ook een opstelling; ja leuk 🤡 joh!

Een opstellinkje scoren

De ene twijfelde

De ene klant twijfelde: 🛍 shoppen of een opstellinkje scoren? Ik twijfelde zelf ook: hard werken of een klantje scoren? Ik koos voor the quick hit and run.

Ik legde wat pegels op tafel, huurde een Google professional in, Zoomde wat uurtjes met haar hoppa mijn Google advertentie was on air. 

Een pakkende advertentie, bussen vol met klanten die de masterclass bezoeken en gillend enthousiast mond-op-mondreclame maken. Ik droomde er al van!

Shoppen of een opstellinkje scoren?

Ze zouden eigenlijk gaan shoppen, maar nu had die ene klant haar vriendin meegenomen. Tussen de opstellingen door fluisterde ze haar vriendin telkens toe, dat ze al 10 jaar opstellinkjes bezocht en wel betere opstellers wist. Veel beter zelfs en ze wist ook wel wie. Het gebeurde gewoon onder mijn neus.

“Eerlijk gezegd twijfel ik wat” zei ze. “Ik kan maar niet beslissen of ik de tent houd of wegdoe”. Ze heeft een praktijk voor uitvaartbegeleiding. Terwijl ze zit te vertellen kleurt haar gezicht asgrauw. Door de façade heen toont zich een oude, verdrietige vrouw. 

Ik vraag haar waarom ze ermee doorgaat? “Die lijken verdienen zo verdomde goed” zegt ze. Als ik nog even doorvraag antwoordt ze “en mijn man zit er ook bij in”. 

De andere wilde haar 🙅‍♂️ ex fixen

Een andere cursiste geeft aan gedoe met al haar exen te hebben. Ze heeft 3 kinderen bij 3 exen, onenigheid met alle 3 de exen en alle 3 de kinderen gedragen zich dwars.

Ik vraag haar hoe de relatie met de eerste ex is begonnen. Haar beste vriendin had zo’n enorme gelukzalige lach op haar gezicht nadat ze een kind had gekregen. Nou, zo’n enorme gelukzalige lach wilde zij ook wel op haar gezicht. Dus wilde ze een kind. “Maakt me niet uit van welke man en met welk zaad” zei ze.

Met de zapper in mijn hand

Ik was met stomheid geslagen. Allemaal cursisten die even iets kwamen halen, fixen of regelen. Het universum hield me een hele grote, dikke, vette no go voor. Ik wilde immers met de zapper in mijn hand zalen vol met cursisten regelen.

Het ging maar door. Voor mij was het één grote, doorlopende opstelling. Soms hoor ik dat ook wel van cursisten. Dat het haast wel leek, of er boven ons een grote grappige regisseur aan het werk is en alle opstellingen op die dag ook over mij gaan.

Doe mij ook een opstelling; ja leuk 🤡 joh!

Er is niets vrijblijvends aan een opstelling. Het is geen gimmick, It’s serious business. Je krijgt nooit van je verwacht, zeker niet waar je op hoopt en helemaal niet wat je wilt. Je krijgt wat je nodig hebt. 

Overigens verdenk ik die Ouwe daarboven van humor. De meeste lessen stuurt Hij me in 2- of in 3-voud, want de 1e keer luister ik zelden.

De 1e Stap van Shit naar Mest

Wil je video's over opstellingen zien? Klik op Gratis Artikelen en Video's over Opstellingen.

Vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhoudung mee heeft? 

We hebben een e-boek geschreven over opstellingen en het bijzondere eraan. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen..

Shit happens all the time. Wil je meer weten over de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Wie ga jij trakteren? Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen