Grote schoonmaak van de ziel
Grote schoonmaak van de ziel
24 oktober 2022 
in ziel

Grote schoonmaak van de ziel

Grote schoonmaak van de ziel

Loopt je ziel 🪫 leeg? Hoe laad je de 🔋 batterij weer op? Blokkades 🧱 opruimen met opstellingen zorgt voor 🌺 flow. Grote schoonmaak van de ziel.


Loopt je 🪫 ziel leeg?

Janneke zit naast me. Toen ze mijn hulp inschakelde vroeg ik haar: “Loopt je ziel leeg”?  Met haar ego had ze besloten dat ze alles makkelijk zelf aankan, maak ze brak. Computer says no!

Er waren overlijdens in haar familie en on top of that raakte ze haar baan kwijt. Waarschuwingen komen vaak in meervoud. 

  1. De 1e keer dacht ze: “Hé, da’s toevallig zeg”! 
  2. De 2e keer dacht ze: “Nou ja, da’s echt stom toeval!” 
  3. De 3e keer dacht ze: “Het lijkt haast wel heel intelligent toeval”! 
  4. De 4e keer vond ze het welletjes. Hoogste tijd om in de spiegel te kijken.

Hoe laad je de 🔋 batterij weer op?

Het liefste wilde ze met één opstellinkje haar ziel weer fixen. “Bodo doe mij zo’n familieopstelling” vroeg ze? Dan is mijn batterij zo weer opgeladen. 

Uhhhmmm je wilt meerdere overlijdens verwerken? Begrijp ik het goed dat je het verlies van je baan even een plekje wilt geven? Oh je wilt meteen klaar, fis en fruitig voor een nieuwe baan zijn? Oh je legt de lat lekker hoog? Je wilt je droombaan scoren? 

Yes silly me, how could I forget? On top of that wil je de liefde van je leven ontmoeten?

Het huiswerkklasje

Bij 3D-shit komt de shit van minimaal 3 kanten. Da’s nog net even erger dan stereo-shit. Als de shit van 2 kanten komt, weet je links niet hoe je het rechts hebt. Da’s tot daaraantoe.

Bij 3D-shit Weet je ook niet meer wat voor en achter is en boven of beneden. Je ziel raakt verdoofd. Soms versplintert de ziel zelfs. Valt in stukjes uit elkaar. Dan is het einde zoek. 

Er is meer tussen hemel en aarde. Noem dat wat er meer is vooral zoals je dat zelf wilt. Het heeft jou dan in de houdgreep en je wordt in het huiswerkklasje gezet.

Blokkades 🧱 opruimen met opstellingen

Hoogste tijd voor grote schoonmaak van de ziel: blokkades opruimen met opstellingen. Je kunt roadblocks in je ziel opruimen met familieopstellingen, met loopbaanopstellingen en je kunt ook thema’s opstellen. 

Janneke schafte The 10 Step Soul Challenge aan; da’s de wasstraat met 10 op maat gemaakte familieopstellingen. Als je de hindernissen op je levenspad opruimt, kun je weer voorwaarts. 

Levensenergie en 🌺 flow

Als je ook nog je grootste gave ontdekt, komt er een flinke dosis extra energie vrij. Tenslotte ontdek je je levensopdracht. Dat waarvoor je bent gemaakt. Zo krijg je er een giga powerhouse bij. 

In feite is dit de grote omkering. Je gaat beseffen wat de boodschap is achter je hindernissen. Ze staan niet meer hinderend voor je. Ze steunen je, staan achter je, geven je inspiratie en kracht. Janneke vertelt, hoe ze van haar shit mest maakte voor duurzame groei en bloei.

Meer weten over de schoonmaak van de ziel?

Wil je video's over opstellingen zien? Klik op Gratis Artikelen en Video's over Opstellingen.

Vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhouding mee heeft?

We hebben een e-boek geschreven over opstellingen en het bijzondere eraan. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen.

De 1e Stap van Shit naar Mest

Shit happens all the time. Wil je meer weten over de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Wie ga jij trakteren? Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen