Nieuwe artikelen en videos over opstellen
Nieuwe artikelen en video's over opstellen
15 oktober 2022 

Nieuwe artikelen en video's over opstellen

Nieuwe artikelen en 📽 video's over opstellen

Er zijn nieuwe artikelen en 📽 video's over opstellen voor je! Maandelijks komen er 20 bij over 🎉 allerlei onderwerpen, opstellingen en systemisch werk.


Voor jou voor de bus gegooid

We hebben onszelf voor jou voor de bus gegooid. Hoe vind jij het om gefilmd te worden? En wat vind je ervan dat jouw filmpje all over internet fietst? Nou dat dus!

Mijn eerste filmpjes staan goed in mijn geheugen gebeiteld. Na het filmen gutste het zweet me langs mijn rug recht mijn steunpanty in. Het resultaat mag er zijn, klik op Dit filmpje is uit 2013 en is > 12.500 keer bekeken. 

Een jaar geleden gooide ik Rijna voor de bus. Ze keek als Bambi verschrikt naar de camera te doen alsof het haar niets deed haha. Ooh bij haar klotste het zweet als een golfslagbad door de panty.

Waar vind je video’s over opstellingen?

Er zijn op YouTube wel filmpjes over opstellingen hoor. Maar uuuhmmm, wie legt ons in Jip- en Janneke taal uit wat er gebeurt en hoe een opstelling werkt?

We hebben de lat flink omhoog gegooid. Zeg maar systemisch polsstokhoogspringen. De video’s zijn max. 2 minuutjes. Voor mega gebruiksvriendelijkheid hebben we ze voor je ondertiteld. 

Artikelen en 📽 video’s op de homepage

Elke pagina op de homepage heeft nu een eigen filmpje. Dan zie en hoor je ons, zodat we je zelf vertellen waar het over gaat. 

We hebben er meteen een artikel over geschreven, zodat je over dat onderwerp meteen relevante info leest. 

Video's over opstellen 

Er is een gloednieuwe knop op de homepage: “Opstellingen?” Als je erop klikt, kun je kiezen uit: 

  1. Algemene artikelen en video’s over opstellingen 
  2. Artikelen en video’s over ons.

Als je op de 1e knop klikt, zie je 13 artikelen en video’s over opstellingen. Als je op de op de 2e knop klikt, zie je 8 artikelen met video’s. 

Maandelijks komen er 20 bij

Maandelijks komen er 20 artikelen en video’s bij over systemisch werk in de breedste zin van het woord. Telkens proberen we kort en krachtig de dynamiek te beschrijven van het onderwerp. 

Over familieopstellingen, loopbaanopstellingen, zzp-opstellingen, organisatieopstellingen of opstellingen over een specifiek thema. 

Opstellingen en systemisch werk: onze signature

Jij bent uniek en ook elke opsteller is uniek. Elk mens komt de wereld iets unieks brengen; dat is je signature, net zoals elke chef kok een signature-dish heeft. Onze signature is het werken met het levenspad en met je levensopdracht. 

Hoe meer je negeert waarvoor je bent gemaakt, hoe beroerder het met je gaat en hoe meer je doet wat je missie is, hoe makkelijker het leven jou de toekomst in daagt. Bovendien word je een magneet. Hoe meer power in je ziel, hoe groter je aantrekkingskracht.

Tijdens het begeleiden van meer dan 3.000 opstellingen in 10 jaar is ons de gigantische kracht duidelijk geworden van het werken met deze onderwerpen. Als je je levensopdracht kent en dus weet waarvoor je bent gemaakt, krijg je er een giga powerhouse bij!

Wil je je powerhouse ervaren?

Wil je video's over opstellingen zien? Klik op Gratis Artikelen en Video's over Opstellingen.

Vanuit je luie stoel lekker comfy met thee of koffie meer te lezen over opstellingen? Over waarom de ene knuffelt met de ziel en de ander er een haat- liefdeverhoudung mee heeft? 

We hebben een e-boek geschreven over opstellingen en het bijzondere eraan. Geen flutboekje met weinig pagina's en grote letters: 50 pagina's met een vleugje humor. Klik op Ja ik wil meer weten over opstellingen..

Shit happens all the time. Wil je meer weten over de zin van shit? Durf je het aan om samen met ons te ervaren hoe je in 1 Dag van Shit kostbare Mest maakt voor overvloedige oogst in je leven en werk?

Wil je je powerhouse ervaren? Speciaal voor jou hebben we een systemische masterclass ontwikkeld met Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Ontdek de keyfactor voor nog meer shit en het recept om blijvend geluk aan te trekken. Wie ga jij trakteren? Het 1e ticket is 147,- en het 2e ticket slechts 47,-. Wie heeft er een schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je blij?

Klik op Stap 1: De masterclass in 1 Dag van Shit naar Mest voor blijvende groei en bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

P.s.: We zijn best wel apentrots.
Laat je ons even weten wat je van de nieuwe artikelen en video's over opstellingen vindt?

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen