Ben je bezield of zielig?
Ben je bezield of zielig?

Ben je bezield of zielig?

Hoe voed jij je 🏋️‍♂️ lichaam, je 🧠 psyche, je 💡 intuïtie en je 🔋 ziel? En hoe voeden zij jou? Ben je bezield of zielig?  


Intuïtieve ingevingen

Heb jij wel eens een intuïtieve ingeving? Er zijn verschillende manieren dat je intuïtie door je heen werkt. De een heeft een idee, een beeld of een flits. De ander een gedachte en weet het ineens. Weer een ander waarschuwt voor een te maken fout. Of je voelt het gewoon aan je water. 

Alvast wat voorbeelden. Je mobieltje gaat en je weet gewoon wie het is. Je hebt straks een afspraak en in een flits besef je dat je moet opschieten, anders kom je te laat. Of je hangt buiten ergens te lummelen en je voelt dat er iemand naar je kijkt. 

Een besef

Het is geen rationeel weten. Het is geen gevoel dat je voelt. Het is geen gewoon beeld dat ineens in je opduikt. Het is eerder een besef. Weet je wat grappig is aan zo'n intuïtief besef? Als ik op dat moment naast je sta en zou vragen: "Voor hoeveel % weet je zeker dat het klopt wat je oppikt?" Wat zou je me dan antwoorden?

Er zijn zoveel verschillende soorten van intuïtieve ingevingen. Van momenten dat je ineens iets beseft. Heb jij pas geleden zo'n ingeving gehad? We horen het graag van je! Mail je ons even via Ja ik deel graag even zo'n helder moment van intuïtie.

Hoe voed jij je 💡 intuïtie?

Mijn intuïtie heeft me mijn leven gered. Zo besefte ik op mijn 15e jaar in een indringende flits dat ik naar mijn gevoel moest gaan. Wat de aanleiding was, vertel ik in de video. 

Sindsdien heb ik meerdere intuïtieve ingevingen gehad. Op zo'n moment schenkt mijn intuïtie me iets zeer kostbaars. Daarmee voedt mijn intuïtie me. Alleen hoe voed ik mijn intuïtie, zodat geven en ontvangen in evenwicht is en blijft? 

Door stil te zijn. Door in mijn ziel ruimte te maken voor mijn intuïtie. Door met kleinheid in de rust naar de kleine rimpelingen van het leven te gaan, zodat ik de subtiele fluister van mijn intuïtie ontvang. En door haar fluister op te volgen.

Hoe voed jij je 🔋 ziel?

Je ziel is de diepste laag in je gevoel. Het is je onderbewustzijn. Het is je ziel die je draagt. Wat je levensopdracht is, je roeping, je missie, dat ligt besloten in de schoot van je ziel. Hoe meer je doet wat je ziel van je vraagt, hoe meer zij je beloont met gelukkig zijn.

Als je even iets met hart & ziel doet, voel je je gedragen. Het voelt lichter. Het voelt vanzelfsprekend. Het is superfijn als je ziel jou zo'n knuffel geeft en je voedt. Maar hoe voed jij je ziel? Klik op Ik deel graag even hoe ik mijn ziel voed.

Hoe voed jij je 🧠 psyche?

Mag ik lekker kort en krachtig zijn over de psyche? We voeden haar te veel. Daardoor krijgen we zielsmatige Boulimia Nervosa. Je ziel wordt er een zitzak van en kotst te veel ratio weer uit. Word je nerveus van.

Liefde is het aller belangrijkste op aarde. Zonder haar sterven we in 100 jaar uit. Liefde is wetenschappelijk niet aantoonbaar. Volgens wetenschappelijke bewijsfetisjisten zou de liefde daarom niet bestaan. Sure ... right! En dan heb ik het nog niet eens over de ziel en over God.

Hoe voed jij je 🏋️‍♂️ lichaam?

Obesitas is een grote dreiging voor het lichaam. We hebben minder voeding nodig in plaats van te veel en te vette voeding. Met vet voel je je lekker vol. Wat heb je nodig? Zielsmatige voldoening of het gevoel lichamelijk vet & vol te zitten?

Daarnaast zijn alle suikers een grote bedreiging. Zou suiker een vervanging zijn voor liefde? Hoeveel liefde ontvang je van je partner, van je ouders, van je kinderen, van je collega's, van je vrienden? En hoeveel liefde geef je hen? Geef je je lichaam ook minimaal 3 keer per week intensieve beweging, zodat het lenig, soepel en sterk is en blijft?

Ben je bezield of zielig?  

Hoe zou je het vinden om je ziel en jou op te stellen? Staan jullie naast elkaar op je levenspad? Of is er afstand? Of nog erger, staat je ziel achterstevoren naar de toekomst toe? Da's best zielig.

Het mooiste is als je samen hand in hand naar de toekomst gericht bent. Maar ik moet je nu eventjes waarschuwen. Dat heb ik nog maar weinig meegemaakt. 

Een systemische knuffel? 

Dit artikel is onze systemische knuffel voor jou. We willen allemaal wel eens een knuffel toch? Wil je elke zondagmorgen een systemische knuffel van ons, klik op Ja doe mij een knuffel!

Wil jij van zielig naar bezield?

Kom dan naar onze masterclass!

Gaan we samen een trauma liefdevol in de systemische Biotex weken, zodat het trauma losweekt en oplost. We bieden je trouwens nog veel meer Xtreem krachtige tools om je leven en werk met opstellingen flink te boosten.

Je ziel is trouwens een powerhouse. Geeft je ziel jou power? Wordt het tijd dat jij je ziel power geeft?

Begin nu en maak jezelf gelukkig. Het 1e ticket is 147,-. Maak meteen nog iemand gelukkig: het 2e ticket is € 47,-. Wie heeft die goed bedoelde schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je super blij?

Klik op Stap 1: Masterclass in 1 Dag van Shit naar mest voor blijvende Groei en Bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen