Hoe zit het tussen je ouders?
Hoe zit het tussen je ouders?

Hoe zit het tussen je ouders?

Hoe zit het tussen je 👩‍❤️‍👨 ouders? Zijn ze 👯 zielemaatjes dan lig je in de hangmat. Wat als `t vechtmaatjes 🥊 of beroepsweigeraars zijn? 


Echt paar of echtpaar?

“Bij ons is het warmer in de koeienstal dan in de woonkamer”. Froukje is kleuterjuf en boerendochter Haar moeder knijpt haar 10 knokkels blauw op de knip. `s-Winters is het er maar 16 graden. “Als het flink vriest, moet ik een wak in mijn waterbed hakken” grapt ze. 

Haar ouders leerden elkaar kennen op de jaarlijkse kermis en draaiden een mallemolentje op de hooizolder. Meteen raak en ze moesten trouwen. 

Het ergste moment is aan tafel. Aardappelen, vlees en groente worden dagelijks zwijgend kameelachtig weggemalen. Je hoort ze binnensmonds smakken en alles wegslikken.

Haar ouders zijn een echtpaar, maar de warmte tussen hen is nog ijziger dan de poolwind. Na het eten hoeft Froukje geen koffie of thee. Ze zoekt liever het warme gezelschap van de koeien op. 

Je ouders vechtmaatjes?

Sommige paren trouwen zonder zielsmatige verbinding. “Oh mijn Piet en ik hebben het al 30 jaar heel fijn samen, hè Piet?” zegt ze, terwijl jij je afvraagt: hoe dan? 

Maar het kan altijd erger. Dan zwijgen ze elkaar ijzig dood zoals Froukje haar ouders. Of ken je de YouTube filmpjes: “Nooddorp: Tiny & Lau met kerst”? Ze schelden elkaar tenenkrommend de hut uit. 

Verbinding of niet

Hoe ben je in verbinding met elkaar? Waar moet je zijn met je aandacht? Bij jezelf, bij de ander, ertussenin? 

Als jij denkt, dat je voor optimaal contact bij de ander moet zijn, adviseer ik je om in haar of zijn ondergoed te kruipen. Kun je elkaar perfect aanvoelen. Not dus.

Het enige zinvolle is dicht bij jezelf te zijn. Waarbij? Bij je ziel. Via je ziel voel je andermans ziel aan. 

Of niet.

Hoe meer trauma’s, pijn, verdriet en muurtjes de ander heeft, hoe meer je hiermee in verbinding bent en minder met de ziel. Als je tenminste zelf niet zo veel trauma’s, pijn, verdriet en muurtjes hebt.

Lekker in de hangmat bij je ouders 

Als je ouders minder trauma’s, pijn, verdriet en muurtjes hebben en meer in verbinding met hun ziel zijn, voelen ze hun ziel goed aan en de ander. Net als een zwerm vogels voelen ze elkaar makkelijk aan. Zo ontstaat een harmonieuze, vloeiende beweging tussen een echt paar.

Dit is voor elk kind de beste, fijnste basis. Hoe zou je het vinden om in moeders schoot in deze liefdevolle energie te ontstaan en te groeien? En hoe het is om bij deze ouders op te groeien? Lekker wiegend in de hangmat bij je ouders?

Vechtmaatjes of beroepsweigeraars

Wat als je ouders vechtmaatjes 🥊 of beroepsweigeraars zijn? Dan kruipen vecht- en weigerpatronen in je ziel en trek je andere vechters en weigeraars aan. Da’s een beproefd recept voor pijn, verdriet, muurtjes en levend dood zijn.

Hoe meer je in je ziet zit, hoe meer je andere personen aantrekt die ook in hun ziel zitten. Dat is echt samen.

Een systemische knuffel? 

Dit artikel is onze systemische knuffel voor jou. We willen allemaal wel eens een knuffel toch? Wil je elke zondagmorgen een systemische knuffel van ons krijgen, klik Ja  doe mij een knuffel!

Hoe zit het tussen jouw ouders?

Zijn jouw ouders zielemaatjes, vechtmaatjes of beroepsweigeraars? Wil je leren om zielemaatje met jezelf te zijn?

We hebben een masterclass ontwikkeld, waarbij je vechten en weigeren kunt omzetten in liefde en samen. We bieden je Xtreem krachtige tools om je leven en werk flink te boosten met opstellingen.

Je ziel is een echte powerhouse. Hoe geeft je ziel jou die power geeft? Ontdek hoe je nog meer shit aantrekt en het recept om blijvend geluk aan te trekken. 

Begin nu en maak jezelf gelukkig. Het 1e ticket is 147,-. Maak meteen nog iemand gelukkig: het 2e ticket is € 47,-. Wie heeft die goed bedoelde schop onder zijn achterste nodig? Wie maak je super blij?

Klik op Stap 1: Masterclass in 1 Dag van Shit naar mest voor blijvende Groei en Bloei.

We zien je graag,
Rijna en Bodo

Over de schrijver
Eerst reisleider in Egypte, daarna in loopbaanland en nu in zielenland. Succesgarantie 95%.
Reactie plaatsen