Online Training Pootjebaden in 3-D Opstellingen
Transformeer gebroken in goud met onlne training pootjebaden in 3-D opstellingen

Online Training Pootjebaden in 3-D Opstellingen

Transformeer gebroken in goud met onze 3-D opstellingen

Rijna

Diepgaand inzicht en besef

Ontvang heldere inzichten over complexe relationele dynamieken.

Rijna

Persoonlijke groei

Werk actief aan je intuïtie + bewustzijn en verbeter je relaties met anderen.
Rijna

Flexibiliteit

Leer vanuit het comfort van je eigen huis op jouw persoonlijke tempo.
Transformeer gebroken in goud met onlne training pootjebaden in 3-D opstellingen

€ 150,-

€ 75,-

Online Training Pootjebaden in 3-D opstellingen

  • 33 Super inspirerende video's van max. 2 min. per video;

  • 66 Pagina's bondige klinkend heldere tekst;

  • 11 Opstellingen stap voor stap begeleid;

  • Praktische poten in de klei oefeningen.

Ja ik wil online 3-D leren opstellen
Nu van € 150,- voor maar € 75,-
Heinke

Mijn familiebanden haperen wel eens. Online Pootjebaden in 3-D Tafelopstellingen heeft me geholpen diepgaand inzicht te krijgen in hoe en waar het onbewust echt wringt.

De combinatie van theoretische kennis en praktische video's was zeer waardevol voor mijn persoonlijke groei. Ik raad deze cursus ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar heling door meer bewustzijn. Daardoor krijg heb ik mijn vrijheid terug.

Heinke

Transformeer gebroken in goud

met deze Online Training Pootjebaden in 3-D Tafelopstellingen
Ja leer mij transformerend 3-D opstellen
Nu van € 150,- voor maar € 75,-

Zoek je . . .

Over ons

Persoonlijke groei

met deze online training verschaf je zelf toegang tot je onderbewustzijn. Met tafelopstellingen haal je patronen naar je bewustzijn. Je ontdekt en vergroot op een praktische manier allerlei vaardigheden, waarmee je direct aan de slag kunt in dagelijkse situaties.
Over ons

Meer bewustzijn en intuïtie

Persoonlijke groei begint bij de ontwikkeling van je bewustzijn, want joe bewuster je je bent, hoe meer je aangesloten bent bij je ziel. Met deze online training groeit ook je intuïtie; dat zijn de antennes van je ziel.
Over ons

Dieper inzicht in relationele dynamieken

Ontvang diepe inzichten over relationele dynamieken. Ontdek hoe je dieperliggende patronen en blokkades identificeert en transformeert en zo je leven blijvend regisseert en verbetert. Deze training is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar heling in hun relaties door persoonlijke groei.
Over ons

Innerlijke blokkades en hindernissen oplossen

Er zijn allerlei innerlijke blokkades, zoals angst, depressie, een innerlijk gevoel van leegte of weinig eigenwaarde. Met opstellingen krijg je niet alleen zicht op de onbewuste innerlijke dynamiek, je kunt zelfs de echte oorzaak vinden. Dat lucht op!
Over ons

Trauma in talenten transformeren

Familieopstellingen en tafelopstellingen kunnen zeer helend zijn bij diverse soorten trauma, zoals gepest zijn, de echtscheiding van je ouders, te vroeg overlijden van één van je ouders, bij fysiek, verbaal en seksueel geweld. je kunt trauma niet zomaar wegpoetsen. Wel kun je het zien als richting aanwijzers naar je zielstalenten. Als je die ontdekt, transformeer je trauma in talenten en zo vier je het leven!
Over ons

Kaasschaaf trauma helen

Naast diep trauma is er ook kaasschaaf trauma. Dat zien we bij veel klanten. Dan waren je ouders er wel fysiek voor je, maar was er geen ruimte voor je gevoelens en emoties. Dan wordt er over koetjes en kalfjes gepraat, zolang het maar niet dichtbij komt. Met tafelopstellingen ontdek je de achterliggende, onzichtbare dynamieken. Dit helpt je kaasschaaf trauma te aanvaarden en te helen. 

Ja ik wil meer groei, bewustzijn en intuïtie

met transformerende 3-D opstellingen
Nu van € 150,- voor maar € 75,-

Wie goed doet, goed ontmoet.

Dat is één van onze grootste drijfveren.

Over ons

Thuis online 3-D leren opstellen

Deze online training wordt verzorgd door expert opsteller Bodo Agterhof met 4.000 begeleide opstellingen in 12 jaar. Hij heeft opleidingen gevolgd bij Bert Hellinger zelf en bij het Bert Hellinger Instituut.

Zijn collega Rijna van der Vlugt werkt inmiddels al 5 jaar met hem samen, is systemisch pleegouder en heeft haar eigen praktijk als lifecoach met EFT relatietherapie.

Deze online training biedt waardevolle hulpmiddelen voor het aanpakken van interne conflicten, relationele problemen en traumatische ervaringen.

Bodo en Rijna nemen je met 3-D opstellingen op innovatieve wijze mee in nieuwe systemische dimensies. De resultaten zijn verbluffend. Met 3-D opstellingen bieden zij je 90% garantie op bewustzijnsgroei en heling.

Of je nieuw bent in dit vakgebied of al bekend met bepaalde concepten, deze online cursus biedt een schat aan kennis en vaardigheden om significante verandering te bewerkstelligen in zowel je persoonlijke als je professionele leven.

De transformerende energie die je bewust of onbewust uitstraalt.

Misschien is dat wel de meest betoverende energie in jouw ziel en zijn.

Wat zeggen anderen?

Tijdens de masterclass heb ik meteen de handgemaakte vilten opstellingspoppetjes aangeschaft.

Reuze handig om voor mezelf in het onderbewustzijn te duiken, maar ook reuze effectief met klanten! De online training heeft voor mij echt een nieuwe dimensie geopend bij opstellingen. Kwartjes vallen sneller en effectiever op hun plek.

Lynn

Ik organiseer vakantiereizen, waarbij de klanten helemaal tot rust komen en de batterij opladen.

Al jaren lang begeleid ik klanten met opstellingen. Met deze cursus kun je het klein op één tafel houden en het kan ook zaalvullend. De uitleg is super helder. Fijn om samen in bewustzijn te groeien.

Luc

Ik ben senior maatschappelijk werker en systemisch coach. Geen groentje, heb veel cursussen en trainingen gevolgd, zoals werken met Trauma van Franz Rupert.

De online cursus is goud waard. Ik werk ermee met mijn cliënten. Wat een vondst om met 3-D te werken. Zo simpel en doeltreffend, hoezo kwam niemand eerder op dat idee?

Monique

Ervaar de essentie van transformatief 3-D opstellen en groei mee!