Gratis systemische masterclass

Gratis systemische masterclass

Hoe doorbreek 🔨 je jouw cirkel? Ontdek 👨‍👩‍👦‍👦 familieopstellingen. Wil je je ❤️‍🔥 leven een 8 of 9 geven? Gratis systemische masterclass.

 

Hoe doorbreek 🔨 je jouw cirkel?

Stuk of 1.000 ijsblokjes gaan er in zijn badkuip. Hij vult het aan met ijskoud water. Na de intro vertelt hij precies in kleine stapjes, wat er in je lichaam gebeurt. 

Ik had het in mijn kop gehaald weer een cirkel te doorbreken. Ik ben koukleum en het is bij mij thuis 21 comfy graadjes. Daarom per sé mijn eigenwijze harses afkoelen bij Wim Hof in bad met ijsblokjes. 

Voelt zo bloot zo'n familieopstelling

Ik klets met medecursisten. Allemaal hebben we zwemkleding en handdoeken meegenomen die we in de hoek droppen. Laat ik de dag gezond beginnen met hot powerrr van verse limoen, munt, gember en kurkuma.

Als cursisten bij me komen vinden ze dat spannend. Voelt zo bloot zo'n familieopstelling zeggen ze. Nu sta ik zelf in mijn nakie stoer te blauwbekken

De kou juist inademen

Ze leggen het heel precies uit. Als je in ijskoud plonst, blèrt je lichaam moord en brand. Alles trekt samen en je huid trekt zo strak, dat je je gefacelift voelt met je navel bovenop je bibberende blauwe lipjes. 

The panic attack in jou zorgt ervoor, dat je je afzet tegen de kou. Alle warmte trekt naar binnen naar je vitale organen om je overlevingskans te maximaliseren. Fout dus. Je moet de kou juist inademen.

Naar mijn hart en ziel 

Onder deskundige begeleiding omarmt het ijs- en ijskoude bibberblokjeswater me. Alles in, aan en op me begint te shaken. In plaats van als een paniekerig stokstaartje te bevriezen, adem ik de kou juist in. 

Zo ontspannen mogelijk laat ik de ijskoning door al mijn bloedvaten via mijn huid en mijn spieren naar mijn hart en ziel reizen. Ik voel mij bevriezen, verstenen en verkleumen.

De essentie van elke opstelling

Het is de kunst om je verdriet, je drama, je tranen en je pijn helemaal in te ademen. Laat je trauma als jouw VIP-TGV van top tot teen door je hele lichaam snellen.

There is the big bang! OMG thank you! Ik hoor The Big Ben galmen. This is it. Dit is de essentie van elke opstelling. Adem alles in met je ziel.

Je leven een 8 of 9 geven? 

Afgelopen week kwamen meerdere Big Bens voorbij gesneld. Elke 4 weken bouwen Rijna en ik 4 dagen aan onze toko. The Big Ben stopped right at our workspace.

We ontdekten, dat we het al jaren doen. We staan er garant voor. Opstellingen zijn voor ons geen doel. Het is een middel. Ze helpen jou je leven een 8 of 9 te geven. Komende week meer hierover.

Gratis systemische masterclass 

Toevallig, echt heel toevallig vraag ik onze klanten om hun leven een cijfer te geven voor en na opstellingen bij ons. Before is het 4, 5 of 6. Erna 8 of 9. 

We hebben ontdekt, wat de motor is van deze hoge cijfers. Deze motor hebben we in onze gratis systemische masterclass gestopt. Hoe? Reserveer een stoel op de gratis masterclass.

Klik op  Reserveer je stoel op de gratis systemische masterclass in Nieuwegein

We zien je graag,
Rijna en Bodo

P.S.: Heb je al gezien dat we de website een flinke zwieper hebben gegeven?
Wat vind je ervan? Klik op  www.oppstellen.com