De Systemische Wasstraat. Geef je leven een 9 met 10 opstellingen.

De Wasstraat voor je Ziel

De Wasstraat voor je Ziel

Stop te lijden.
Leid het leven waarvan je droomt!

Wasstraat voor je Ziel

Geef je leven een 9 met 10 opstellingen

Opstellen.com: Resultaten van de Wasstraat voor je Ziel

Krachtige Resultaten

Burned-out, echtscheiding, reorganisatie, een depressie, op de één of andere manier pak je op de rotonde telkens de verkeerde afslag.

De 1e keer is echt stom toeval. De 2e keer is het nog steeds stom, maar is het wel zo toevallig dan? Bij de 3e keer is het super intelligent, dat het je toevalt. 

Da's precies wanneer veel van onze klanten contact met ons zoeken. Ze snappen, dat er meer tussen hemel en aarde is, maar waar gaat dat dan over?

Bij aanvang traject zijn ze meer ongelukkig dan gelukkig; sometimes it just sucks. Ze geven hun levenskwaliteit gemiddeld een 4,5. 

Na 6 maanden traject scoort hun leven op de geluksmeter een 6,5, na 12 maanden een 7,5 en na 2 jaar een 8,5. Ze geven de kwaliteit van ons traject een 9,3. 

WTF zulke hoge cijfers, are you kidding?
Zijn het 53, 54 of 55 testimonials?

Wat is De Wasstraat voor je Ziel?

 • 10 Nauwkeurig op elkaar afgestemde opstellingen 
 • Max. 13 incl. persoonlijke systemische sessies
 • Elke opstelling is maatwerk en op jou afgestemd
 • Blokkades in je leven en in je ziel verdwijnen
 • Verdriet, stress en trauma belemmeren je niet meer
 • Ze verhuizen van tegen je in naar steunend achter je
 • Je leert signalen lezen en stuurt eerder bij 
 • Van tegen de stroom in naar met de stroom mee 
 • Je staat stevig en toekomstgericht op je pad 
 • Minder ego & ratio, meer hart & ziel
 • Je krijgt er een compleet nieuwe GPS bij
 • Moeiteloos navigeer je naar de toekomst
 • Pech blijft steeds meer weg
 • De mooiste mensen en situaties komen op je pad
 • Dit is persoonlijk leiderschap.
Opstellen.com: Wasstraat voor de Ziel: de Liefde die stroomt

De Liefde die stroomt

Hoe minder liefde er door je heen stroomt, hoe harder je aan de binnenkant wordt en hoe meer teflon je aan de buitenkant wordt. Da's het recept om mensen af te stoten.

Hoe meer liefde er door je heen stroomt, hoe meer je een magneet bent voor fijne mensen en fijne gebeurtenissen. Meer liefde = meer charisma. 

Een abortus, een miskraam, een kind dat overlijdt, een huwelijk dat liefdeloos blijkt, de organisatiecultuur die leuk van verre, maar verre van leuk blijkt, etc. 

Als er te veel liefde uit je leven weglekt, da's het moment dat veel klanten contact met ons zoeken. Kan dat dan anders" vragen ze? Ja dat kan zeker anders, nou en of!

Als je tijdens het traject de echte oorzaak van de gestolde liefde ontdekt, gaat de liefde vanzelf weer stromen. Komt die leuke partner of die leuke baan ineens op je pad. 

Ontdek, waarom de cursisten onze coaching en onze masterclass  beoordelen met gemiddeld een 9,0
Ontdek, waarom de cursisten deze masterclass beoordelen met gemiddeld een 9,0

Ydo zijn leven en loopbaan

Hij gaf zijn leven & loopbaan `n 5, nu `n 10!

Opstellen.com Doe het Licht in je Ziel aan

Durf jij wakker te worden?

Echt wakker!

In 11 jaar hebben we 3.500 opstellingen begeleid. We zien dat onze klanten telkens over dezelfde onderwerpen struikelen. Velen van ons hebben amper van onze ouders geleerd hebben hoe met onze ziel om te gaan.

Als je overlijdt, vertrekt je ziel uit je lichaam en reist verder. Het omgekeerde geldt ook: als je ziel bij je lichaam komt, schenkt je ziel jou het leven. Wat ons betreft is de ziel ons grootste en belangrijkste orgaan. 

De 10 belangrijkste onderwerpen -de 10 sterkste groeimomenten voor je ziel- hebben we speciaal voor jou als 10 parels aan één systemische ketting geregen met 10 herstellende, helende, transformerende opstellingen.

Onze klanten worden letterlijk zielsgelukkig van deze 10 opstellingen. Als ze bij ons komen, geven ze hun leven een 4, een 5 of een mager zesje. Na deze 10 opstellingen geven ze hu leven een 8, een 9 en soms zelfs een dikke, vette 10.

Nou heeft elk voordeel zijn nadeel. Om super gelukkig te worden met jezelf en met je leven, om te leren hoe je letterlijk zelf de teugels in handen hebt om een vervullend leven te leiden, dat vraagt lef. Durf jij wakker te worden? Echt wakker?

Regina ging van 5,5 naar 8,5: de zwaarte is weg.

Ik heb mijn leven goed op orde hoor, dat is waar het niet knijpt. Een schat van een man, 2 geweldige kinderen, ik werk met veel plezier en heb fijne vriendinnen. Ik had alleen zo'n opgejaagd gevoel.  
Door het traject bij jou ben ik pas gaan snappen hoe zeer mijn moeder getraumatiseerd is geraakt.
Ze kwam na de oorlog als Duits sprekend meisje naar Nederland, dat lijkt me pittig!

Haar schoonfamilie bleek geen hemel, maar een hel. Ze woonde bij ze in, maar ze namen haar paspoort af. Ze moet haar familie enorm gemist hebben en haar zoon overleed.. Ja het houdt niet over hè?

Ze heeft het allemaal niet kunnen verwerken en wordt elke dag een klein beetje dementer, afstandelijker en bozer. Het grote verschil zit `em erin, dat ik mijn moeder en haar trauma's nu kan zien in de context van de tijdsgeest met haar familie en hoe ze ze allemaal miste op de achtergrond. 

Aan de ene kant heb ik nu meer begrip voor haar en aan de andere kant kan ik al haar gedoetjes makkelijker bij haar laten. Ik draag het niet meer voor haar. 

Dat zware, opgejaagde gevoel werd steeds erger. Het trok alle leuke dingen in mijn leven mee naar beneden door het doucheputje. Het traject heeft me een nieuw innerlijk kompas gegeven, waarop ik elke dag vertrouw. Het geeft me rust en kracht. Eerst gaf ik mijn leven een 5,5 en nu een 8,5. 

De Wasstraat beoordeel ik met een dikke 9. Alles is tot in de puntjes verzorgd en wat heb je telkens lekkere theesmaakjes. Wat ik erg fijn vond is dat je open bent over jezelf. Wat je me hebt gebracht heb je niet uit zo'n theoretisch boekje met een dure naam: this is you in real life. Oh en je hebt een fijn evenwicht tussen knuffelmuur en soms die schop onder mijn achterste. Dat maakt je inspirerend Bodo. 

Uit welke stappen bestaat de Wasstraat voor je Ziel?

Opstellen.com: De Klik

De Klik

Een klik- of kennismakingsgesprek kan spannend zijn. We willen inderdaad van alles van je weten. Wees gerust, wij stellen onszelf ook aan jou voor. 

Time is running up. Grote kans, dat je al wat tikken op je ziel hebt gehad als je dit leest. Het is simpel. In je eentje ga je harder en samen kom je veel verder. 

Het is aan jou. Ga je de gok wagen en de code kraken, omdat je jezelf meer gunt dan slechts overleven: lekker leven! Als anderen het kunnen, kun jij dat ook!

Geef een knal op die knop en maak een afspraak voor `n gratis kennismakingsgesprek in Heerenveen of in Nieuwegein. Jazeker, met koffie, thee en gratis parkeren.

Opstellen.com Een Doorkijkje naar je Levensopdracht

Een doorkijkje

We vragen je om je levensverhaal op te schrijven en nemen dit met je door. We hebben een systemische techniek ontwikkeld, waarbij je super snel en doeltreffend in de gaten krijgt wat waar op welke manier verkeerd ging. 

We delen met je wat de invloed daarvan op jouw ziel was en bespreken samen hoe jouw ziel op de diverse gebeurtenissen reageerde. 

Bij de meeste klanten blijkt er een patroon te zitten in het meegemaakte. Zo krijg je een doorkijkje naar je levensopdracht. Alles wat je hebt meegemaakt kantelt in één gesprek van zinloos via zingeving naar zinvol.

Opstellen.com Hoeveel Liefde heb je in je?

1- Hoeveel liefde heb je in je?

Moeders staan voor liefde, veiligheid, voeding warmte en hechting. Hoeveel moeder heb je als kind ontvangen?

Was ze er voor je? Nee, niet alleen op tijd een bammetje erin stoppen en een glas melk voor je op tafel zetten. Was ze er echt helemaal voor je?

In het ergste geval heeft ze je meer trauma dan liefde gegeven. Dan ben je onthecht geraakt. Hoe meer je bent onthecht, hoe moeilijker je je op een relaxte manier aan een partner, leuk werk, fijne leidinggevenden, gezellige collega's en vrienden hecht. 

Dan kom je in de negatieve spiraal van telkens meer gedoe. Je ontdekt hoe je in de positieve spiraal van veiligheid, warmte en hechting komt. Je houdt volop van jezelf.

Opstellen.com Hoeveel Kracht heb je in je?

2- Hoeveel kracht heb je in je?

Vaders staan voor kracht, focus en trots zijn op het leven dat je opbouwt. Hoeveel vader heb je als kind ontvangen?

Was hij er voor je? Nee, niet alleen aan tafel om de aardappels te prakken of om de man te zijn die in de weekeinden het vlees snijdt. Was hij er echt helemaal voor je? heeft hij met je gespeeld en boomhutten gebouwd?

In het ergste geval heeft hij je geen zelfvertrouwen, maar wantrouwen, kritiek en onzekerheid gegeven. Dan mis je kracht. Hoe meer kracht je in je ziel mist, hoe meer anderen over je heen lopen en ge- of misbruik van je maken.

Je ontdekt hoe je vrede sluit met trauma en bij je innerlijke kracht komt, zodat je trots bent op hoe jij je leven opbouwt en wat je allemaal voor elkaar bokst. 

Opstellen.com Hoe handig bouw je relaties?

3- Hoe handig bouw je relaties?

Verliefd, verloofd, getrouwd, huisje, boompje, beestje, stationcar met hond, stel kids erbij om het geluk te bezegelen en ze leefden nog lang en gelukkig. Hoop je.

Veel koppels worden verliefd, kopen een huis, krijgen kids en komen langzaam tot de ontdekking, dat de relatie eigenlijk niet zo lekker loopt.

Je blijkt elkaars taal niet te begrijpen, 1 van de 2 groeit niet mee, de burn-out of andere kwalen blijken hardnekkiger dan gedacht of de relatie ploft uit elkaar met vreemdgaan.

Zijn je ouders elkaars zielemaatjes? Is voor hen de liefdesrelatie vanzelfsprekend? Dan heb jij het perfecte innerlijke kompas meegekregen om relaties en vriendschappen aan te knopen die blijven en beklijven. Overigens kun je dat alsnog leren. 

Opstellen.com: Ben je Samen in Groepen?

4- Ben je samen in groepen?

Door je wat verdwaasd rond in groepen of gaat het groepsgewijs vanzelf?

Was het samen gezellig en relaxed thuis met je ouders, zusjes en broertjes? Hoe zaten jullie `s-avonds aan tafel? Was er voldoende eten, warmte en begrenzing? Dan stond je in je gezin van herkomst op precies de juiste plek.

Bij gedoe in een gezin sta je op precies de verkeerde plek in je gezin van herkomst. Dan kopieer je dit onhandige patroon in je ziel elke dag in je privéleven, met jouw eigen partner & kids en ook op je werk.

Als je jouw passende plek in het gezin van herkomst inneemt, voel je je niet meer eenzaam en verloren, maar samen en gedragen. 

Opstellen.com: Jouw elektriciteitscentrale

5- Jouw krachtcentrale

Je talenten zijn de riemen waarmee je in dit leven moet roeien om vooruit te komen. Wat zijn je talenten? Die zitten niet in de PC met een testje, maar in jezelf. 

Je hebt een hele lijst aan eigenschappen en talenten. Daartussen zitten een aantal zielstalenten, die je ijzersterk maken.

Behalve talenten heb je ook een gave. Dat is je supertalent. Je talenten worden aan je doorgegeven via je ouders, grootouders en hun ouders.

Weet je wat de grap is van jouw grootste gave? Die ontvang je juist niet van je familie, maar van God zelf. Je gave wordt je door Hem zelf gegeven. Daarom heet het je gave.

Als je jouw gave en je 6 sterkste zielstalenten kent, heb je je eigen krachtcentrale altijd bij de hand. Bovendien verdien je dan geld met 2 vingers in je neus. 

Opstellen.com: Moeders Teugels

6- Moeders teugels

Als je moeder bij haar moeder op bezoek is, zie je jouw grote moeder eventjes kind worden van haar moeder. Zo krijg je zicht op de bron van je moeder en haar wortels. 

Nergens smaakt de kippensoep zo lekker als bij oma. Wat is het toch aan die lieve oma, dat haar kippensoep de lekkerste soep op de hele wereld maakt?

Ook oma heeft een moeder gehad die kippensoep maakte en ook oma's oma zorgde voor haar lieve dochter, al heb jij daar geen zicht op. 

Met een specifieke opstellingstechniek krijg je zicht op 7 generaties moeders, op de karmische estafettestokjes die aan jou zijn doorgegeven.

Nu kun je de echte oorzaak van situaties waar jij in verzeild raakt teruggeven aan de generatie waar dit patroon ontstond en je krijgt toegang tot nieuwe bronnen.

Opstellen.com: Vaders Teugels

7- Vaders teugels

Als je vader bij zijn vader op bezoek is, zie je jouw grote vader weer even zoon worden van zijn vader. Zo krijg je zicht op de drijfveren van jouw vader en zijn roots.

Nergens is het zo cool als in opa's klushok. Wat is opa toch handig, het lijkt wel alsof zijn handen makkelijk maken wat zijn ogen zien.

Ook opa heeft een vader gehad van wie hij dingen heeft geleerd en ook opa's opa heeft zijn zoon een handje geholpen, al heb jij daar geen zicht op. 

Met een specifieke opstellingstechniek krijg je zicht op 7 generaties vaders en op de karmische estafettestokjes die aan jou zijn doorgegeven.

Je ziet een specifiek patroon in vaders lijn. Nu pak je op de rotonde niet meer de verkeerde, maar de goede afslag en je krijgt toegang tot nieuwe krachtbronnen.

Opstellen.com: De Relatie met je Ziel

8- De relatie met je ziel

Net als de olifant onthoudt jouw ziel alles. Zoals olifanten elkaar feilloos aanvoelen, zo voelt ook jouw ziel alles feilloos aan.

Is jouw huid zo dik is als dat van een olifant en ben je lekker stressbestendig of heeft jouw ziel een dunne en meer poreuze huid, waardoor je kwetsbaarder bent?

Hoe zorg jij voor de olifant in jou? De olifant heeft een persoonlijk en een collectief geweten. Hoe verhouden die zich tot elkaar? Hoe voorzie jij jezelf van zielsvoeding? 

Rond je veertigste klopt je ziel steeds harder op je deur en loopt die olifant steeds meer voor je voeten. Hoe meer jij jouw olifant vertrouwt, hoe meer ze jou draagt. 

Opstellen.com: Gelukkig of ongelukkig?

9- Je Levenspad

Gelukkig worden heeft niets te maken met het miljoen winnen. Sterker nog, de meeste mensen die grote geldbedragen winnen worden juist ongelukkiger en raken ook nog hun geld kwijt. 

Als je verbonden bent met je ziel, ben je automatisch verbonden met je intuïtie. Het is je intuïtie, die de subtiele berichtjes opvangt van het universum, van de natuur, van wat ogenschijnlijk toevallig is, van het lot, van God of geef het de naam die jij wilt. 

Hoe handiger je wordt in het opvangen van deze berichtjes, hoe meer je ernaar luistert en ze opvolgt, hoe makkelijker je als olifanten het goede pad volgt.

Soms is het een bumpy road. Het universum nodigt je uit tot een volgende levensles. Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Hoe harder je weigert, hoe meer het leven steigert. 

Hoe meer je levenslessen aanvaardt, hoe meer het leven je beloont met dingen die 'toevallig' goed gaan. Wedden, dat je dan als een wijze olifant tettert van geluk?

Opstellen.com: De Regisseur van je Leven

10- Leid je Leven en geniet!

Als je de stappen 1 tot en met 9 hebt gevolgd, zijn de blokkades op je levenspad naar de achtergrond verdwenen. Je hebt toegang tot nieuwe bronnen en staat in je kracht.

Je wordt niet meer onbewust geleid door de teugels van je voorouders, je bent geen blind kuddedier meer, en je hebt de teugels van je leven zelf in handen.

Als je niet doet waarvoor je gemaakt bent, spartel je tegen de stroom in en heb je steeds meer pech. Als je wel doet waarvoor je bent gemaakt, zwem je met de stroom mee en word je schathemelrijk. 

Zo bewandel je je leerweg; dat is je bezieling. Je volgt je je beroeping en geeft door wat je leert. Dat is het verdienmodel van je bezieling. De kortste route naar geluk. 

Yvonne over de Systemische Wasstraat

Eerst gaf ze haar leven een 5, nu een 9,5.

Masterclass zelf thuis leren opstellen

Voorproefje?

Kom naar de bijna gratis masterclass met
Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes om zelf thuis op te stellen

Wouter is nu echt wakker

Soms is de weg die je te gaan hebt een 8-baan
Opstellen.com Groeidossier Wasstraat voor de Ziel

X-tra 1: Jouw groeidossier

Zodra je je aanmeldt voor jouw persoonlijke groeitraject "De Wasstraat voor de Ziel", maken we een dossier voor je aan. Dit groeidossier bestaat uit meer dan pagina's en bevat alle stappen die je zet gedurende het traject. 

Opstellingen worden als intens ervaren en op dat moment meen je daadwerkelijk, dat je alles onthoudt. Hoe meer de opstelling in je ziel landt, hoe meer je ziel voor jou aan het werk gaat en zelfstandig je innerlijke evenwicht corrigeert. 

Tijdens elke opstelling maak ik foto's van de beginsituatie, de stappen die je zet, de crux van de opstelling en het oplossingsbeeld. Deze foto's app ik je, plaats ik in je dossier en vul ze aan met een beknopte toelichting. Zo behoudt je het overzicht.

Opstellen.com X-tra Design your Life:

X-tra 2: Jouw geluksmeter

We hebben bij Opstellen.com een geluksmeter ontwikkeld, waarmee we jouw geluk op 25 systemische punten doormeten. Systemisch is een ander woord voor ‘door de ziel’.

Bekeken door de ogen van de ziel, gehoord door de oren van de ziel, beseft door het (ge-) weten van de ziel en gevoeld door de huid van de ziel.

Na het doormeten van jouw geluk plaatsen we hiervan in jouw groeidossier een overzicht van hoe je scoort op de 12 punten en wat je gemiddelde score is. 

We meten je gelukkig zijn aan het begin van het traject, in het midden en aan het einde van het traject. De geluksmeter stelt je in staat om de regie over je leven te nemen en jouw leven aan te sturen op 12 praktische, concrete punten.

Opstellen.com Dossier Jouw Bodembouwer

X-tra 2: Jouw bodembouwer

Volgens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ervaart één op de zes werknemers burn-out klachten (bron: VZinfo). Bij een burn-out zak je door je voegen. Je raakt van het padje en zakt door het ijs. Je zakt door je emotionele bodem heen. 

Het belangrijkste deel van je emotionele bodem wordt gevormd in je eerste 3 jaren. Hoe minder bodem en hoe meer trauma ja van je ouders meekrijgt, hoe meer je op verschillende levensterreinen door de bodem heenzakt. 

Dan word je overvallen door een echtscheiding, word je zomaar door je werkgever weg georganiseerd of beland je in een financieel faillissement. Hoe ouder je wordt, hoe meer je fysieke, psychische en zielsmatige gezondheid door je vingers heen sijpelt.

Met de Opstellen.com Bodembouwer kun je extreem nauwkeurig bepalen waar er wanneer door wie welke gaten en scheuren er in je emotionele bodem ontstonden. Het biedt je tools om bodem te bouwen, zodat je niet meer in het wak valt en bevriest.

Opstellen.com Design Your Life

X-tra 3: Design your Life

Hoe richt je je leven in? Hoe geef je je leven zo vorm, dat je alle 10 de stappen steeds wat verder vormgeeft, net zoals je jouw beeldhouwwerk steeds verder vormgeeft?

Met Opstellen.com Design your Life leef en werk je op een gestructureerde manier aan de 12 onderwerpen van de geluksmeter en groei je elke maand mee met de 10 stappen van deze wasstraat. Zo bouw je aan je leven beyond your dreams.

Opstellen.com Pitch je Missie

X-tra 4: Pitch je missie

Grote kans, dat je aan je partner, familie je goede vrienden iets vertelt over dit traject dat je volgt. “En wanneer is het dan af” gaan ze je vragen? "Ja en wat is dan precies die grote stip op de i? Wat is precies je levensopdracht?"

In de 1e plaats is jouw levensopdracht jouw persoonlijke reis. Als je ze in 1, 2 of maximaal 3 woorden vertelt wat je levensopdracht is, dan kijken ze je aan van “duuuhhhh is dit alles”?

Daarom helpen we je graag een eindje op weg met het pitchen van je missie, m.a.w. het presenteren van je levensopdracht. Wedden, dat ze je bewonderend high-fiven?

Opstellen.com Pitch je Beroeping

X-tra 5: Pitch je beroeping

Nog een stapje verder gaan ze je vragen, wat je gaat doen als je groot bent? Alles wat je in dit traject hebt geleerd: hoe pas je dat toe in je beroepsleven?

Daarom helpen je graag op weg met een heuse elevator pitch die je zelfs super professioneel tijdens het sollicitatiegesprek kunt inzetten en je dit gesprek met een kwartiertje in the pocket hebt.

Als ik je uitleg hoe je een professionele pitch opbouwt en deze vanuit je relaxte authenticiteit presenteert zodat deuren open gaan die vroeger gesloten bleven, sla je je voor je kop dat je dit niet eerder wist. En als je het weet blijkt het super makkelijk.

Opstellen.com Verrassing

X-tra 6: Nooit gedacht?

Wat je tot het laatst bewaart is het lekkerste. 

Dit houden we nog even geheim tot het allerrr laatste moment …

Opstellen.com We zijn er echt voor je

X-tra 7: We zijn er echt voor je

Dit is geen online traject, waarbij je met wat filmpjes en tekst digitaal met een kluitje in het systemische riet gestuurd wordt. We geven het maximale van onszelf, zodat jij er het maximale uithaalt en jouw leven een 9 of zelfs een dikke, vette 10 geeft. 

Je doorloopt dit traject met 1 opstelling per 2 weken. Je ziel heeft deze tijd nodig om de opstelling in zich op te nemen tot actie over te gaan om jou optimaal te helpen in je dagelijkse leven. Bij urgentie kun je dit traject versneld of vertraagd doorlopen. 

We zijn er echt voor je. Je ontvangt ons persoonlijke mobiele nummer, zodat we -als nodig- tussendoor kunnen appen en bellen voor maximale support.

Masterclass zelf thuis leren opstellen

Voorproefje?

Kom naar de bijna gratis masterclass met
Opstellingen, Kintsugi en Opstellingspoppetjes om zelf thuis op te stellen