Welke opstellingen zijn er?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Er zijn verschillende opstellingen: familieopstellingen, loopbaanopstellingen, ZZP-opstellingen en  organisatieopstellingen. Eigenlijk is alles op te stellen. De koepelnaam van al deze opstellingen is systemisch werk. 

Familieopstellingen

Liefde is je zoekmachine naar geluk, hulp en bronnen van overvloed. 

Liefde: niet iedereen heeft het, maar iedereen zoekt het. 


Bij tegenslag stroomt er minder liefde en kracht door je heen. Relaties  met partners, ouders, kinderen en vrienden lopen dan minder lekker. 


Met een familieopstelling kijk je naar de onderstroom. 

Naar hoe en waarom er meer of minder leven door je heen stroomt. 


Met familieopstellingen open je de deur naar het leven. Je maakt verbinding met je ziel, je levenspad, God en de wetten van succes.

Loopbaanopstellingen

Hoe je je kunt laten omarmen door liefde is de kern van opstellingen. 

Een familieopstelling helpt jou en een loopbaanopstelling je loopbaan.


Als je je missie weet, krijgt je leven focus en zingeving. Als je weet wat je in dit leven komt doen, ontdek je gemakkelijk wat je in je werkende leven komt doen. 


Je loopbaan wordt zinvol als je je missie zo kunt laten werken, dat je je geld ermee verdient. Je werk is dan het verdienmodel van je ziel. 


Met loopbaanopstellingen open je de deur naar je loopbaan. Je ontdekt je levensopdracht, bezieling en de passie waarmee je geld verdient.

ZZP-opstellingen

Met een opstelling stroomt er meer liefde & kracht door jou & je loopbaan.  Met een zzp-opstelling stroomt dit door naar je klanten.


Met je missie geef je zin aan je leven. Met je passie geef je zin aan je loopbaan. Met je beroeping geef je zin aan je klanten; zij roepen je.


Als je product uit hart en ziel komt, als je van je klanten houdt en als je je sterk presenteert hoef je niet te pushen maar komen ze naar je toe.


Met zzp-opstellingen open je de zzp-deur voor je klanten. Je ontdekt je missie als zzp-er en welke producten & diensten je klanten willen. 

Organisatieopstellingen

Met een organisatieopstelling laat je meer liefde, kracht en focus door de organisatie lopen. Dat levert meer en betere klanten op.


Je missie geeft zin aan het leven, je passie geef je zin aan de loopbaan, klanten geven zin aan beroeping, de organisatie geeft zin aan omzet. 


Het product moet gemaakt, de tent moet bemand, er is logistiek, marketing en finance, er zijn klanten. Hoe organiseer je dit organisch?


Met organisatieopstellingen ontdek je hoe de organisatie, omzet en rendement de kracht in jou volgen. Je ontdekt hoeveel je omzet in liefde. Da's pas omzet. 

Je kent ze wel: cookies.