Achtergrondinfo The 10 Step Soul Challenge

Familieopstellingen wasstraat:

The 10 Step Soul Challenge

Privé ben je grootmoeder, grootvader, moeder, vader, dochter, zoon, verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden, single of lattend?


In je werk ben je coach, trainer, zzp-er, werknemer, werkzoekend, manager of misschien begeleid je al klanten in hun leven en werk?


Je pakt al een poos telkens de verkeerde afslag op de rotonde met je relatie, met je werk, met je ouders, met je kinderen, met je geld of met je gezondheid.


Het is mooi geweest. Genoeg is genoeg. De knop moet nu echt om. Je wilt niet meer tegenstribbelen, ook niet meer meestribbelen, je wilt met de stroom meebewegen. 


Terwijl je eerder vooruitgang en doorbraken zocht door met je ratio een cognitieve therapie te volgen of door met je wilskracht hoger, harder en sneller te gaan, kies je nu voor een heel andere aanpak.


Je gaat je ziel het woord geven. Iedereen heeft een ziel, helaas weten weinigen hoe de ziel werkt. Nu ontdek je het. Je krijgt er bezieling voor terug. Misschien komt toeval zelfs jouw kant op.

Wat is The 10 Step Soul Challenge?

The 10 Step Soul Challenge is een Wasstraat met Familie- en andere opstellingen. 


Tijdens je leven komt er zwerfvuil op je levenspad en soms zelfs zwerfkeien. Met 10 systemische sessies ruim je met opstellingen pijn, verdriet en blokkades op.


Dan is je pad weer schoon en in orde, zodat de mooie dingen in het leven naar je toe kunnen komen, landen, blijven en beklijven.


Je maakt diepgaand kennis met je ziel en met de energie en plattegrond in je ziel. Eén deel is afkomstig via moeder, één deel via vader en één deel is uniek aan jou geschonken. 


Je ruimt pijn, verdriet & blokkades op en ontdekt verborgen patronen in de achtergrond van beide ouders.


Nu ga je snappen waarom je op de rotonde telkens de verkeerde afslag kiest en kies je betere routes. 

Opstellen.com Bodo en Rijna

Hoe werkt de Familieopstellingen Wasstraat?

De helft van de bevolking leert met hoofdbrein: de ratio, cijfers en feiten. Ze hebben eerst theorie en kennis nodig als houvast om daarna naar het gevoel te gaan. Er zijn allerlei methoden en manieren voor coaching en therapie die ratio en cognitie als eerste ingang hebben. 


Behalve via de ratio bereiken mensen veel op basis van wilskracht. Er zijn allerlei zelfhulpboeken in de trend van "als je het maar hard genoeg wilt, dan bereik je het vanzelf". Je komt er een heel eind mee.


De andere helft van de bevolking leert met buikbrein: er moet in hun gevoel eerst een beeld ontstaan. Ze hebben dat diepere beeld in hun gevoel en beleving nodig om daarna naar de theorie te gaan.


Opstellen.com werkt ervaringsgericht. Het werken met familieopstellingen is een manier om naar de beelden in het onderbewustzijn te gaan. Als je ziet hoe je ziel naar een onderwerp kijkt, krijg je inzicht in wat er waarom in het onderbewustzijn blokkeert. Een opstelling toont ook de route van blokkade naar opening. 


Soms werken we met kleine voorwerpen, zoals poppetjes of mokken. Meestal werken we met stoelen en met mensen voor de maximale ervaring.

The 10 Step Soul Challenge

Als je zwerfvuil en zwerfkeien op je levenspad opruimt, ontstaat er ruimte. De mooie dingen in het leven komen weer naar je toe.


Iedereen heeft een ziel, maar weet jij hoe jouw ziel werkt? Dan zoek je je soulmate, maar krijg je een echtscheiding. Of zoek je een baan met hart & ziel en krijg je ontslag of burn-out. 


Ontdek de plattegrond en het doel van je ziel. Zo maak je je missie magnetisch: je stoot pech af en je trekt geluk aan.

Opstellen.com The 10 Step Soul Challenge

Voor wie is De Familieopstellingen Wasstraat?

Je bent grootouder of ouder en je kinderen spiegelen je bewust of onbewust patronen die je beknellen. Daar wil je uit naam van liefde aan werken. 


Je bent kind (al ben je 80 jaar, je bent en blijft kind van je ouders) en de band met je ouders heeft knellende elementen waarmee je vrede wilt sluiten.


Je bent partner of ex-partner en er zit een kink in de kabel in het partner zijn. Met een familieopstelling krijg je zicht op hoe en waar er een kink in de kabel zit en hoe deze eruit te krijgen.


Je hebt bijna een burn-out, je zit er midden in of je gaat naar je volgende burn-out. Is je ziel (dood) op of heb je juist een burn-under? Wat zijn de echte oorzaken en hoe kom je volop in je soulpower?


Je gezondheid trekt aan de bel met een ziekte of kwaal als boodschapper. Met een opstelling ga je de dialoog aan met wat aandacht vraagt. Je ontdekt de verborgen, achterliggende redenen van de ziekte en de weg naar heling. 


Je wordt gepest op je werk, je hebt telkens eenzelfde soort gedoe met je baas of collega's, je krijgt telkens geen vast dienstverband of je hebt geen idee welk werk echt jouw ding is. Met familie- en met loopbaanopstellingen krijg je zicht op wat je tegenhoudt om met hart & ziel te werken en hoe je dit voor elkaar krijgt. 


Je bent zzp-er en net wel of net niet voldoende inkomsten. Wat zijn betere product-markt combinaties en hoe gaat je tent lopen als een trein?


Je bent leidinggevende of directeur. Je wilt minder top-down managen en meer verbindend sturen vanuit gedragen en gedeelde bezieling. 


Instinctief voel je aan je water, dat er meer in zit. Dat je met minder moeite makkelijker en sneller meer kunt bereiken, accurater ook, maar hoe?


Welkom bij the 10 Step Soul Challenge. Met deze Familieopstellingen Wasstraat ruim je roadblocks op je levenspad op, maak je blijvend verbinding met je ziel en gaat je bezieling volop stromen.

The 10 Step Soul Challenge

De familieopstellingen Wasstraat


Een soepkom heeft een duidelijke functie.

Jij ook, dat is jouw levensopdracht.


Als je niet weet wat je missie is, ga je door het leven als kliko. Iedereen dondert er het hare of het zijne in. 


Leer zijn en doen waarvoor je gemaakt bent, anders word je genaaid en niet gekust. Daarna vertrekt de verkeerde persoon stilletjes door de achterdeur.


Leer grenzen stellen bij de voordeur.

Nodig alleen uit wie en wat bij je past.

Zo word je de allermooiste en allerbeste versie van jezelf.

Familieopstellingen wasstraat

De Familieopstellingen Wasstraat

Iedereen heeft een taak, een functie, een missie, een levensopdracht. Alles wat je op je levenspad ontmoet, staat ten dienste hiervan. Vooral zwerfvuil en roadblocks, bij sommigen zelfs een hunebed. 


Als je ze aankijkt en omarmt, als je ze helemaal in je opneemt, zullen ze je de rest van je leven liefdevol begeleiden. Ze fluisteren je wijze tips en adviezen in. Wij noemen dat toevallig intuïtie.


Wat wij elke keer zien is dat jij je innerlijke huiswerk op zielsniveau maakt, je voor elkaar krijgt wat je wilt. Als het tenminste bij je levensopdracht past. Dan komt die super gave baan eraan, je soulmate, etc.


Bovendien krijg je een compleet nieuw, uniek en super krachtig innerlijk GPS aangereikt. Daarmee stoot je af wat niet bij je past en dat scheelt in later op te ruimen zwerfvuil.


Je trekt juist steeds meer aan wat juist wel bij je past.

Het komt, blijft en beklijft.


Rijna was behoorlijk zuur aan het worden. Haar relatie met haar man en kids verzuurde en tuurlijk vond ze haar baas een hufter. 


Rijna & haar man hebben 2 levende kids en 13 miskramen. Zoals veel moeders had ze die 13 ergens in zich geparkeerd.


Ze had gewapende vrede met man en vriendinnen. Op haar werk werd ze weg georganiseerd; dat was het startschot voor oorlog.


Tijdens een opstelling van 4,5 uur met ruime lunchpauze ertussen heeft ze alle 13 miskramen aangekeken, gewiegd en weggelegd.


De steel van de roos met doorns draaide zich langzaam om. Er kwam weer kracht in de bloemknop. De roos bleek niet bloedrood, maar liefdesrood. In de jaren daarna ontvouwde de roos zich heel langzaam.


Het is haar missie (ontheemde-) kids in hart & huis op te nemen. Dat doet ze samen met haar man Frans. Ze is niet zuur meer, integendeel. Een groot warm kloppend hart.


Alle warmte en liefde is terug. In zichzelf, tussen haar en Frans, tussen haar en alle kids en ze hebben plenty inkomsten. Rijna's slogan: geld volgt liefde.Bodo was behoorlijk boos aan het worden. Gescheiden, uit de kast, lonely zzp-er and the only gay in town. Waarom potverdikkeme geen normaal leven?


Bodo's moeder dronk te veel, zijn vader sloeg te veel, zijn geaardheid was niet welkom, bovendien vonden ze dat hij minimaal naar de universiteit en bij het koor moest gaan. Hij mocht alles behalve zichzelf zijn. 


Met meerdere opstellingen heeft hij zijn ouders en van alles op zijn pad aangekeken, omarmd en in zijn hart gesloten.


Hij was gewend hard te drummen en op drums te slaan om zijn zin te krijgen. Langzaam ontspande hij. Terwijl de drums nog nadreunden bleek de ruimte deuren te hebben. Er kwamen ineens lieve mensen en mooie kansen naar binnen lopen. 


Zijn ouders waren veel te vroeg flink van het padje af. Dat was hij zelf ook een poos. Nu helpt hij andere mensen op hun padje. Soms pinkt hij een traantje weg van geluk.


De warmte en vrede is terug in zichzelf en met degenen om hem heen. Ook hij heeft plenty inkomsten. Bodo's slogan: die niet waagt die niet wint en die niets probeert, krijgt geen kind.Je leest dit, dus ben je wakker.

Ben je    ECHT     wakker?

Of slaapwandel je?Wil je    echt    wakker worden?

Wil je ontdekken hoe te navigeren?

Haal makkelijker méér uit je leven!


De investering en wat zeggen anderen?

De familieopstellingen wasstraat bestaat uit 10 systemische sessies.

Soms krijg je van tevoren een specifieke huiswerkopdracht mee. 

Je ontvangt een super krachtige schoonmaak en boost vooruit.

Het beste, verzameld uit meer dan 2.500 opstellingen in 10 jaar.

Alle 10 de elementen zijn zeer zorgvuldig geselecteerd.

Zo opgebouwd, dat het je krachtig verder draagt.

Niet meer tegenstribbelen en niet meer meestribbelen.

Duurzaam vooruit met de onderstroom mee.

Voor 1 opstelling van 2 uur vragen we 245,-.

Voor 10 sessies vragen we 2.450,-

We maken een begin- en eindfoto. 

Die appen we je.

Dan zie je hoe je vastloopt. 

En vooral hoe de knoop een opening biedt.

Tussendoor mag je bellen en appen. 

We zijn er echt voor je.

Succesgarantie 95%.

Klanttevredenheid 9,3.

Waarom zo hoog?

Ze vertellen het je graag zelf.

Zin in een voorproefje?

 • Als je op de groene knop klikt, maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ervaar je het helende van een opstelling aan den lijve
 • Als je op de gele knop klikt, reserveer je je stoel met 50% korting voor de Masterclass Kennismaking Opstellingen.

Kennismaking Familieopstellingen

Ervaar de magie van familieopstellingen en systemisch werk. 


Er komen opstellingen aan bod met verschillende thema's. We stellen op met kleine voorwerpen, stoelen en met personen. 


Open de ogen van je ziel. Deze systemische rondleiding geeft je een andere kijk op leven, geluk en pech.


Rijd je te vaak dezelfde rondjes op de rotonde? Vandaag ontdek je hoe je een slimmere afslag kiest.
opstellen.com: 1 Dag Boost je Ziel
Je hebt een ziel.

Als je niet weet hoe je ziel werkt . . . 


zoek je een zielsmaatje, maar krijg je een echtscheiding,

zoek je werk met hart & ziel, maar krijg je ontslag en burn-out,

zoek je financiële voorspoed, maar krijg je eenzaamheid.


Dan zoek je geluk, maar weet ellende jou feilloos te vinden.

The 10 Step Soul Challenge:
dit levert de familieopstellingen wasstraat

je op in je leven en werk:

1 Van alleen naar samen.

De barrière naar je ziel smelt weg.

Je bezieling en energie stromen volop.


2 Van vechten naar ontvangen.

Je trekt de goede dingen in het leven aan.

Een innerlijke goede band met moeder geeft je knuffelbaarheid, charisma en aantrekkingskracht.


3 Van mislukken naar lukken.

Een innerlijke goede band met je vader geeft je kracht en souplesse. Je krijgt het voor elkaar.


4 Van ontvrienden naar vrienden.

Je wordt  beter in het kiezen van partners en vrienden. Ze komen gewoon op je pad.

Als je moeders plattegrond van haar ziel kent, ken je jouw route naar liefdevolle relaties.


5 Van passief naar passie.

Jij kiest de banen en opdrachten. Ze komen gewoon op je pad.

Als je vaders plattegrond van zijn ziel kent, ken je jouw route naar een succesvolle loopbaan.


6 Van afwachtend en achteruit naar vooruit.

Je bent verbonden met de bronnen van wijsheid achter je.

Met deze steun in de rug loop je met gemak rechtop in het midden van je levenspad de toekomst in.


7 Van grijze muis naar uniek en stralend. 

Je kent je 4 grootste talenten en de unieke gave die alleen jij hebt meegekregen.

Nu pak je in de regie in je leven. Jij bepaalt hoeveel tijd, aandacht en talenten jij aan wie besteedt.


8 Van verdwaald naar koersvast.

Je kent je levensopdracht en je stip aan de horizon.


9 Van put van verdriet naar bron van inspiratie. 

Elke roadblock in je leven krijgt nu een waardevolle betekenis.

Ze kosten je minder pijn, verdriet en tranen. Ze geven je juist steun in inspiratie.


10 Van kliko naar magneet.

Je stoot af wat niet bij je past en je trekt aan wat wel bij je past.

Voor wie niet?


 1. Als je van familieopstellingen hebt gehoord en dit lijkt je wel een grappig cursusje, kun je beter wegblijven
 1. Als je eerst wilt weten hoe iets zit voordat je een stap zet, dan zoek je nog houvast in je ratio en gaan jij een opstellingen alles behalve vrienden worden 
 1. Als je vasthoudt aan eerst zien en dan geloven, ga je  onderuit 
 1. Als je gewend bent met veel praten alles te ontleden of je gelijk te halen, dan gaan opstellingen niet werken
 1. Wil je doorgaan met iets of iemand anders de schuld te geven, blijf dat vooral doen en blijf weg van opstellingen
 1. Zoek je een quick fix, kom je een truckje leren of wil je de shortcut naar je ziel, kun je meter naar McOpstellingen gaan
 1. Liefde, ziel en wat er meer is tussen hemel en aarde is niet wetenschappelijk aantoonbaar. Blijf je het weigeren? 

Voor wie wel?


 • Opstellingen kunnen verdomd confronterend zijn. Als je daarmee ok bent, ben je meer dan welkom
 • Als je met opstellingen in sneltreinvaart durft af te dalen naar je diepste gevoel omdat je beseft dat je daar de sleutel vindt, gaan opstellingen je enorm helpen
 • Als je snapt dat het omgekeerd is: eerst erin geloven en dan ga je het vanzelf zien, dan zit je hier geramd
 • Alleen met innerlijke stilte en overgave opent zich het veld van opstellingen en de wijsheid die daarin opgeslagen ligt
 • Deze masterclass opent letterlijk een nieuwe dimensie voor je en biedt jou een compleet nieuw kompas
 • Als je jezelf opnieuw wilt uitvinden, dan is this the place to become the best of yourself
 • Als je systemisch wilt kijken, luisteren, voelen, denken ademen en spreken, ben je hier enorm aan het juiste adres!

Het programma bestaat uit 10 stappen. 


Deze 10 stappen kunnen vanwege Corona alleen individueel gevolgd worden. 

We maken 10 afspraken, doorgaans eens in de twee weken. 

Elke afspraak duurt 60 - 120 minuten afhankelijk van wat er aan bod komt en afhankelijk van je leersnelheid.


Van de begin- en van de eindopstelling maak ik een foto, die app ik je.

De individuele gesprekken kun je terecht in Nieuwegein en in Heerenveen.


Literatuur

Voor deelname aan dit traject is het niet nodig om literatuur over opstellingen of systemisch werk gelezen te hebben.

Ook is deelname aan opstellingen elders niet nodig. 

De insteek is praktisch en resultaatgericht van aard. 

We werken systemisch met onze poten in de klei.


Lunch

Vanwege Corona serveren we geen lunch; graag zelf meenemen.

Er is plenty water met en zonder bubbels, koffie & thee, fruit, koek & chocola.

De investering en wat zeggen anderen?

De familieopstellingen wasstraat bestaat uit 10 systemische sessies.

Soms krijg je van tevoren een specifieke huiswerkopdracht mee. 

Je ontvangt een super krachtige schoonmaak en boost vooruit.

Het beste, verzameld uit meer dan 2.500 opstellingen in 10 jaar.

Alle 10 de elementen zijn zeer zorgvuldig geselecteerd.

Zo opgebouwd, dat het je krachtig verder draagt.

Niet meer tegenstribbelen en niet meer meestribbelen.

Duurzaam vooruit met de onderstroom mee.

Voor 1 opstelling van 2 uur vragen we 245,-.

Voor 10 sessies vragen we 2.450,-

We maken een begin- en eindfoto. 

Die appen we je.

Dan zie je hoe je vastloopt. 

En vooral hoe de knoop een opening biedt.

Tussendoor mag je bellen en appen. 

We zijn er echt voor je.

Succesgarantie 95%.

Klanttevredenheid 9,3.

Waarom zo hoog?

Ze vertellen het je graag zelf.

Zin in een voorproefje?

 • Als je op de groene knop klikt, maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ervaar je het helende van een opstelling aan den lijve
 • Als je op de gele knop klikt, reserveer je je stoel met 50% korting voor de Masterclass Kennismaking Opstellingen.

Kennismaking Familieopstellingen

Ervaar de magie van familieopstellingen en systemisch werk. 


Er komen opstellingen aan bod met verschillende thema's. We stellen op met kleine voorwerpen, stoelen en met personen. 


Open de ogen van je ziel. Deze systemische rondleiding geeft je een andere kijk op leven, geluk en pech.


Rijd je te vaak dezelfde rondjes op de rotonde? Vandaag ontdek je hoe je een slimmere afslag kiest.
opstellen.com: 1 Dag Boost je Ziel

Bijzonder


Jij bent jij, jij bent anders en bovenal ben je meer dan ok. 

Je gaat jezelf beter snappen, je leven, je ziel en hoe je ziel werkt. 


Je krijgt zicht op je levenspad en het doel: waartoe ben je op aarde.

Je snapt, waarom je deze ouders hebt en geen andere.


Ook wordt duidelijk waarom je obstakels op je pad aantreft. 

Je navigeert een stuk makkelijker door je leven. 


Je ontwijkt roadblocks en je stoot met opzet zwerfvuil af. 

Je weet wat er waarom bij je past en je trekt dit juist aan. 


Al met al word je minder ongelukkig en meer gelukkig.

Als je dood gaat, verlaat je ziel je lichaam.

Je ziel schenkt jou dus het leven.


Als je je ziel buitensluit fluistert ze wel,

maar hoor je haar niet.


Ze laat je de weg zien

maar jij dendert schreeuwend door.


Zo slaapwandel je door het leven.

Stekeblind en stokdoof.


Till the shit hits the fan.

Now it gets real ugly!


Leer kijken met de ogen van je ziel.

Leer luisteren met de oren van je ziel.


Daal af naar je gierkelder.

Schep de stront met je blote handen.


Strooi het uit over je landerijen.

Dan heb je de volgende zomer een rijke oogst.


Deel je oogst met anderen.

Zo creëer je samen het feest van je leven!


Als je je missie weet, gaat je missie voor je werken.

Dan wordt werk het verdienmodel van je ziel.

Je bezieling wordt je cashcow.

Geld volgt liefde.


10 Redenen om `t ánders te doen:
The 10 Step Soul Challenge

1- Communicatiestijlen 

Er zijn 4 communicatiestijlen. Eéntje heeft de overhand en er zit een tweede direct onder. Jouw ziel parle Français. Wel eens in Frankrijk geweest? Gaan Fransen Hollands praten? Er is een taalbarrière tussen jou en je ziel. Wat is jouw taalbarrière en hoe ga je van kortsluiting naar aansluiting met je ziel?


2- Gezin van herkomst

Er is meer tussen hemel en aarde. Het heeft vele namen: het universum, de universele wetten, dat wat er meer is, de grote energie, God, het goddelijke, voor mijn part noem je het karma is a bitch, noem het gewoon zoals jij dat wilt. Het heeft je een levensopdracht geschonken. Als zelfs een soepkom een taak of een opdracht heeft, dan heb jij dat ook. Het heeft met de allergrootste liefde en zorgvuldigheid de ouders uitgekozen die bij jouw specifieke levensopdracht passen.

Ik welk gezin ben je beland? Mensen hebben een ziel en ook een gezin heeft een ziel. Als je 10 identieke huizen bouwt en er wonen 10 gezinnen in, dan voelt na een tijd elk huis anders. Hoe is de ziel van je gezin van herkomst? Is er ruis of harmonie in je gezin van herkomst? Wat is de code en de taal en wat zijn de ongeschreven regels in dit gezin?


3- Moeder

Je moeder schenkt je het leven, liefde, veiligheid, vertrouwen en zielenvoeding. Hoe beter je relatie met je moeder, hoe beter je relatie met het leven. Als je boos op haar bent, ben je boos op het leven. Hoe meer je van haar houdt, hoe meer het leven van je houdt en je een knuffel geeft, zodat de mooie dingen in het leven vanzelf naar je toe komen.


4- Vader

Je vader schenkt je de kracht om je mannetje in het leven te staan. Hij leert je als het ware kamperen, wanneer je welk type tent waar bij de boom neerzet en wanneer je welke soort haring hoe in de grond slaat. Leert je vader jou kramperen van de pijn of relaxed kamperen in het leven? Hoe meer je van je vader houdt -op welke manier dan ook- hoe succesvoller je in het leven bent. 


5- GPS van je Ziel

Jouw ziel heeft een bestemming, een plattegrond en een navigatiesysteem. Je bestemming komt in stap 9 aan bod en de plattegrond in stappen 6 en 7.

Nu komt het navigatiesysteem van je ziel aan bod. In elke ziel gelden 3 wetten. Dit zijn de 3 wetten die Bert Hellinger heeft ontdekt. Vandaag ontdek jij ze ook en hoe ze werken.

Ken je een cardanisch fornuis in een zeilboot? Zo'n fornuis is op zo'n manier in een zeilboot geïnstalleerd, dat het altijd waterpas recht hangt, ongeacht de koers van de boot en ongeacht hoe scheef een schip zeilt. Zoals zo'n fornuis in een schip hangt, zo hangt jouw ziel met 6 post-elastieken (ken je ze nog?) in jouw leven, dat als een schip naar de toekomst en naar je levensopdracht zeilt. Vandaag ontdek je wat deze 6 post-elastieken zijn en hoe ze werken. Dan vaar je je niet meer stuk in je leven, maar pak je de regie en navigeer je je schip als een kapitein veilig door het leven.


6- Karma van moeders lijn

Je komt voort uit 2 ouders. Ook zij komen voort uit 2 ouders. En zij komen ook weer voort uit 2 ouders. Vandaag gaan we moeders lijn opstellen -soms wel 7 generaties- en welke patronen daarin verborgen opgeslagen liggen.

Als je de onbewuste patronen in moeders achtergrond snapt, ga je snappen hoe het komt dat je op de rotonde telkens rondjes rijdt en de verkeerde afslag neemt. Hiermee kun je een nieuw zielenpatroon in jouw leven creëeren, dat jou niet belemmert, maar juist dient. Nu kun je relaties opbouwen die wederzijds voedend zijn en blijven.


7- Karma van vaders lijn

Vandaag gaan we vaders lijn opstellen -soms wel 7 generaties- en welke patronen daarin verborgen opgeslagen liggen. Als je de onbewuste patronen in zijn lijn snapt, snap je waarom je welke verkeerde afslag in het leven neemt en neem je vanaf nu de juiste afslag. Nu kun je nieuwe patronen in je ziel creëren die je levenspad niet meer blokkeren, maar die je juist dienen en stimuleren om alles uit het leven te halen wat je wilt en wat bij je past.


8- Keerpunt

Elk mens krijgt tikken op zijn neus. Soms is het geen tikje meer, maar een pak slaag. Er verschijnen obstakels op je weg. Soms zijn het geen kiezeltjes meer, maar zwerfkeien. We worden er boos op, geven ze een schop, geven er een ander de schuld van, negeren ze, schelden erop of huren een bulldozer in om ze van ons levenspad te verwijderen.

Yeah life sometimes just sucks, wat je ook doet, die zwerfkeien blijven.

Een opstelling is een manier om zo'n kei van een roadblock aan te kijken, tot je te nemen en de lessen te ontdekken die het herbergt. Pas als je dit snapt, verdwijnen zwerfkeien vanzelf.

Vandaag gaan we nog meer zwerfvuil op je levenspad opruimen, zodat er weer ruimte ontstaat dat de mooie dingen in het leven naar je toe kunnen komen, beklijven en blijven.

Je ontdekt ook wat je zielstalenten zijn en wat je grootste gave is. Elke mens heeft namelijk een volstrekt unieke gave. Weet jij wat jouw speciale gave is? That's your money maker. Je verdient er in je loopbaan goud geld mee.


9- Levensopdracht

In het voorportaal van dit leven ontvang je jouw levensopdracht en de ouders die daar precies bij passen. Wat is jouw missie en hoe ziet jouw levenspad eruit? Zonder deze kostbare info verdwaal je in je leven. Grote kans, dat je dan van hart en ziel naar harses en ego schiet. Als je te veel denkt & piekert, als je te veel vanuit ego jaagt en graait, ben je op jacht, maar niet in vrede of in harmonie met het leven.

Als je weet wat je levensopdracht is, ga je alles snappen. Dan besef je waarom je deze ouders hebt en geen andere, dan zie je in waarom je precies deze familieleden en vrienden wel en niet hebt. Je voelt meteen waarom je hebt meegemaakt wat je hebt meegemaakt. Het past allemaal bij deze opdracht. Alles, maar dan ook alles blijken ANWB-borden naar je ziel en missie te zijn. Alles wat je hebt meegemaakt blijkt zinvol. Dit is zingeving to the max!


10- Magneet

Nu je je levensopdracht kent, besef je wie en wat er juist niet en juist wel bij je passen. Je wordt als een magneet. Een magneet heeft 2 uiteinden. Met het ene uiteinde ga je met opzet mensen, aanbiedingen, banen en bazen afstoten die niet bij je passen, omdat ze anders precies het verkeerde aan je toevoegen en juist het goede bij je weghalen. Dat is overigens de TGV naar een burn-out.

Met het andere uiteinde ga je nu precies die mensen, kansen, banen en bazen aantrekken die wel; bij je passen. Dit is de manier, dat de mooie dingen in het leven als vanzelf naar je toekomen als duiven die vrolijk koerend precies op jouw zilveren dienblad landen. 

Ik leer je hoe je de aantrekkende kracht van de magneet kunt vergroten en hoe je de magneet optimaal toepast. Ook leer ik je hoe je vanuit je ziel liefdevol assertiever wordt, zodat je bij de voordeur op tijd de juiste grenzen stelt. Dan word je niet meer genaaid zonder te kussen, waarna de verkeerde persoon door de achterdeur wegsluipt. 

Je nodigt precies de juiste personen uit om samen van jouw leven een feest te maken!


Stop de haat- liefde verhouding met je ziel. 

Als je haar dient, schenkt zij je geluk.


 De investering en wat zeggen anderen?

De familieopstellingen wasstraat bestaat uit 10 systemische sessies.

Soms krijg je van tevoren een specifieke huiswerkopdracht mee. 

Je ontvangt een super krachtige schoonmaak en boost vooruit.

Het beste, verzameld uit meer dan 2.500 opstellingen in 10 jaar.

Alle 10 de elementen zijn zeer zorgvuldig geselecteerd.

Zo opgebouwd, dat het je krachtig verder draagt.

Niet meer tegenstribbelen en niet meer meestribbelen.

Duurzaam vooruit met de onderstroom mee.

Voor 1 opstelling van 2 uur vragen we 245,-.

Voor 10 sessies vragen we 2.450,-

We maken een begin- en eindfoto. 

Die appen we je.

Dan zie je hoe je vastloopt. 

En vooral hoe de knoop een opening biedt.

Tussendoor mag je bellen en appen. 

We zijn er echt voor je.

Succesgarantie 95%.

Klanttevredenheid 9,3.

Waarom zo hoog?

Ze vertellen het je graag zelf.

Zin in een voorproefje?

 • Als je op de groene knop klikt, maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ervaar je het helende van een opstelling aan den lijve
 • Als je op de gele knop klikt, reserveer je je stoel met 50% korting voor de Masterclass Kennismaking Opstellingen.

Kennismaking Familieopstellingen

Ervaar de magie van familieopstellingen en systemisch werk. 


Er komen opstellingen aan bod met verschillende thema's. We stellen op met kleine voorwerpen, stoelen en met personen. 


Open de ogen van je ziel. Deze systemische rondleiding geeft je een andere kijk op leven, geluk en pech.


Rijd je te vaak dezelfde rondjes op de rotonde? Vandaag ontdek je hoe je een slimmere afslag kiest.
opstellen.com: 1 Dag Boost je Ziel